Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

 

 

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!


Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754

 

 

ΚΡΙΟΣ: Το παρασκήνιο που θα υπάρχει φέρνει πολλά απρόοπτα, οπότε μη δημιουργήσετε εντάσεις και αναταραχές. Καινούριες γνωριμίες θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δυναμικοί.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Συνεργαστείτε με ανοιχτά χαρτιά και να είστε σίγουροι πως δε θα βγείτε χαμένοι.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κοινωνικότητά σας θα παίξει τον πρώτο ρόλο, ακόμα και αν απλώς θέλετε να φλερτάρετε. Μερικά εμπόδια που με αγαπημένα πρόσωπα, θα σας απομακρύνουν προσωρινά από κοντά τους.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι αρκετά απαιτητική και πιεστική, σε σημείο που να θέλετε να τα αφήσετε όλα. Κάντε υπομονή και οι αλλαγές που θα γίνουν, έχουν να σας προσφέρουν μόνο καλό.

 

 

 

ΛΕΩΝ: Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και δείξτε στους άλλους τι μπορείτε να πετύχετε. Καινούριοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας και η έξυπνη στρατηγική θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε πριν προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις τις οικονομικές σας συναλλαγές. Μην πιστεύετε όποια υπόσχεση σας δίνουν, ενώ ξέρετε ότι δεν έχει αντίκρισμα.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ: Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και σταματήστε να ζείτε μέσα σε ουτοπίες. Μερικές σχέσεις σας χρειάζονται αλλαγές για να προχωρήσουν και να έχουν διάρκεια.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα γίνει μια αναμόρφωση στη ζωή σας και οι διαδικασίες ανανέωσης δε θα είναι τόσο εύκολες. Όλα έχουν τον τρόπο τους για να γίνουν όπως επίσης και το αντίστοιχο τίμημα.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αιφνίδιες αλλαγές σε σχέδια θα σας προκαλέσουν άγχος και αστάθεια στις σχέσεις σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και ελέγξτε προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σας.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τα λάθη για να μη δημιουργηθούν απρόσμενες καταστάσεις. Μην επιμένετε στις απόψεις σας όταν βλέπετε, πως κανείς δεν έχει τη διάθεση να σας καταλάβει.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ειδήσεις που θα πάρετε δε θα είναι όλες απαραίτητα καλές για εσάς και θα σας δυσκολέψουν. Πρέπει πάση θυσία να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε εντατικά για να γίνουν όλα όπως πρώτα.

 

 

 

ΙΧΘΥΣ: Κάντε μια προσπάθεια να ενισχύσετε την τύχη σας που δε σας έχει εγκαταλείψει. Βοηθήστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα.

 

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,8 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.