Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 18 και 19 Ιανουαρίου 2020 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 18 και 19 Ιανουαρίου 2020 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

 

 

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 18 και 19 Ιανουαρίου 2020 από την Α.Λεούση
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!


Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754

 

 

ΚΡΙΟΣ: Βάζοντας μπροστά τη δική σας μικρή επανάσταση θα τους δώσετε να καταλάβουν ότι δεν επιθυμείτε πια να είστε το θύμα. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν κάνοντας αυτά που νοιώθετε πως έχετε ανάγκη.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα, αφού απεναντίας θα βελτιωθεί η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως ακόμα να είστε δύσπιστοι για την καλή ροή ορισμένων εξελίξεων, αλλά στη συνέχεια θα έχετε χειροπιαστές αποδείξεις που θα σας καθησυχάσουν.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που μετράει χρόνια και έχει περάσει απ’ όλα τα στάδια.

 

 

 

ΛΕΩΝ: Θα είστε πιο δυναμικοί στις αποφάσεις σας και έτοιμοι να δώσετε λύσεις όπου χρειαστεί, ώστε να είστε ελεύθεροι για να προχωρήσετε μπροστά.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε προτάσεις που θα προκύψουν, γιατί είναι καλύτερα να το κάνετε αργότερα που θα έχετε πιο καθαρό μυαλό.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ: Διαχωρίστε το πραγματικό από τις ουτοπίες πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση με σοβαρότητα, γιατί τα όρια θα είναι ασαφή και μη ευδιάκριτα που ίσως σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συναισθηματική σας ανασφάλεια θα αποκαλυφθεί από τη μόνιμη ερωτική επιβεβαίωση που αναζητάτε, κάτι που πολλές φορές είναι και το μείον στις σχέσεις σας.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε μια τακτική που να είναι δυνατή να αντλήσει την προσοχή των άλλων. Θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και αυτή τη φορά χωρίς πολύ κόπο.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποκοπείτε από συνήθειες και πρόσωπα που δε σας κάνουν καλό και σας ρίχνουν. Δείτε την πραγματική αλήθεια, αλλά αποφύγετε τις συγκρούσεις με κάθε τρόπο.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αναζητήστε την εσωτερική αρμονία και παλέψτε για να τη διατηρήσετε.

 

 

 

ΙΧΘΥΣ: Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε ότι οι συζητήσεις σας συνοδεύουν εντάσεις. Με ψυχραιμία θα μειώσετε την ανησυχία σας για τα εργασιακά θέματα.

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,8 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.