Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 16 και 17 Νοεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 16 και 17 Νοεμβρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 16 και 17 Νοεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!


Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754

ΚΡΙΟΣ: Δοκιμάστε να προσεγγίσετε με άλλο τρόπο άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας. Για κανένα λόγο και για καμία αγορά μη δανείσετε ή δανειστείτε χρήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξουν συζητήσεις για το άτομό σας που θα τις μάθετε αργότερα. Εάν είστε εκνευρισμένοι μην πάρετε αποφάσεις γιατί θα κάνετε λάθος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη φοβάστε να δείξετε τις καλές διαθέσεις σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς. Αποβάλετε το άγχος που νιώθετε για καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα και αν είστε μεθοδικοί και συνεπείς, τα επιτεύγματα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

 

ΛΕΩΝ: Ότι έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα είτε εύκολα, είτε δύσκολα, θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε και να αρχίσετε να τα εφαρμόζετε στη ζωή σας φροντίζοντας πάντα να είστε συνεπείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει να αφήσετε πίσω καμία εκκρεμότητα αν θέλετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας, ειδικά αν αυτές θα αφορούν οικονομικά ή περιουσιακά θέματα.

 

ΖΥΓΟΣ: Μέρα με τη μέρα οι πιέσεις που υπήρχαν στην αρχή θα υποχωρήσουν και θα μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και απολαμβάνετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι γρήγοροι ρυθμοί των εξελίξεων δε θα σας αφήσουν και πολλά περιθώρια για προσωπικές στιγμές και ίσως αναγκαστείτε να κολυμπήσετε στα βαθιά μέσα από περιπλεγμένες καταστάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν συγκεντρωθείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε προβλήματα που κουβαλούν ένα κάπως βαρύ παρελθόν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες και αν δεν μπορείτε να τις εφαρμόσετε αμέσως, κατασταλάξτε στους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αλλαγές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν γίνει σαφές κατά πόσο θα μπορούσατε να είστε συνεπείς στο μέλλον κάτω από δύσκολες και σκληρές επαγγελματικές συνθήκες, θα μπορείτε να επενδύσετε κατάλληλα την ενέργεια και το χρόνο σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα ήταν φρόνιμο να είστε προσεκτικοί στο χειρισμό των αισθηματικών σας θεμάτων και να διαχωρίσετε κάποια πράγματα, χωρίς να αφήσετε να οξυνθούν τα πνεύματα.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,3 βαθμολογία
10 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.