Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 11 και 12 Ιανουαρίου 2020 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 11 και 12 Ιανουαρίου 2020 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

 

 

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 11 και 12 Ιανουαρίου 2020 από την Α.Λεούση

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!


Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754

 

 

ΚΡΙΟΣ: Έχετε πολλά να ασχοληθείτε και από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε. Αν είστε συγκρατημένοι στο τρόπο έκφρασης θα καταφέρετε περισσότερα στο μέλλον.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τις διάφορες ανάγκες σας και προτεραιότητες, για να είστε πιο ευέλικτοι σε αλλαγές αλλά και στις εκτιμήσεις σας.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι διαπιστώσεις που θα κάνετε για αρκετά πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας θα σας χρησιμέψουν σαν οδηγός για τις αποφάσεις και τις ενέργειες που θα πράξετε στη συνέχεια.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε για να μην μπερδευτείτε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό και να μην βλέπετε μόνο αυτά που σας συμφέρει να δείτε, προσπερνώντας ότι δε σας ικανοποιεί ή είναι αντίθετο προς το όφελός σας.

 

 

 

ΛΕΩΝ: Αν χρειαστεί περάστε από κόσκινο λόγια που θα σας μεταφέρουν για να μάθετε την αλήθεια. Φανείτε επιφυλακτικοί σε υποδείξεις, συμβουλές και υποσχέσεις, πριν επηρεαστείτε στις αποφάσεις σας.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε όταν μιλάτε ποιοι βρίσκονται γύρω σας, γιατί θα είναι πολύ εύκολο αδιάκριτα πρόσωπα να εισβάλουν στη ζωή σας και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ: Ο διάλογος και η υπομονή θα βοηθήσουν σημαντικά σε κάθε σχέση σας. Ξεκινήστε την ενασχόληση με δραστηριότητες που απαιτούν ενέργεια και δύναμη.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε αντικειμενικοί αν θέλετε να αποφύγετε λάθη. Αλλαγές που δε σας βρίσκουν σύμφωνους θα σας ρίξουν ψυχολογικά και θα καταναλώσουν την ενέργειά σας. Κάντε μόνο αυτά που σας αρέσουν.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τακτοποιήστε παλιά χρέη ώστε να μη σας βαραίνουν αργότερα που μπορεί να έχετε μια μικρή δυσκολία στο να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες σας.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι σε αντιξοότητες και αναθεωρήστε ορισμένες από τις τακτικές που ακολουθείτε αν βλέπετε ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσαρμοστείτε στο νέο περιβάλλον και τις ανάγκες του και θα αρχίσετε να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια. Αναπτύξτε αντιστάσεις απέναντι στα γεγονότα και γίνετε πιο ενεργητικοί απέναντι σε ότι σας προβληματίζει.

 

 

 

ΙΧΘΥΣ: Μη βιαστείτε να ριχτείτε στη μάχη και να πέσετε με τα μούτρα σε ότι βρεθεί μπροστά σας, επειδή καμιά φορά η πρώτη εντύπωση τυγχάνει να είναι και λανθασμένη.

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
2,5 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.