Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Προβλέψεις Μεγάλης Τετάρτης 24 Απριλίου 2019 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια της Μεγάλης Τετάρτης 24 Απριλίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Προβλέψεις Μεγάλης Τετάρτης 24 Απριλίου 2019 από την Α.Λεούση
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!


Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754


ΚΡΙΟΣ: Ένα ταξίδι με τα άτομα της αρεσκείας σας θα σας ξεκουράσει και θα σας ηρεμήσει. Φροντίστε πριν ξεκινήσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας πιέζουν για να τις ξεφορτωθείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τις ευαισθησίες σας να γίνουν ορατές στους άλλους, γιατί αν καταλάβουν ότι είστε ευάλωτοι, θα φροντίσουν να είστε το θύμα της εκμετάλλευσής τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απρόβλεπτα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν πιέσεις και άγχος, αλλά η ρουτίνα της καθημερινότητας θα σας ρίξει ψυχολογικά. Δείτε εγκαίρως τις αλλαγές  που πρέπει να κάνετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε ένα πλάνο στον οικονομικό σας τομέα γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Μη ζείτε στην ουτοπία που τόσο σας πληγώνει, αλλά δείτε την πραγματικότητα και χαρείτε την.

 

ΛΕΩΝ: Μια δοκιμασμένη τακτική που θα διώξει κάθε αμφιβολία για τις δυνατότητές σας είναι να βγάλετε από την καθημερινότητά σας τη λέξη «πρέπει» και να βάλετε τις λέξεις «θέλω» και «μπορώ».

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσο πιο ψύχραιμα αντιμετωπίσετε τις διαφοροποιήσεις, τόσο πιο θετικά θα ανταποκριθείτε στις εξελίξεις. Ξεκινά για εσάς μια εύφορη περίοδος μέσα από προκλήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Χαμηλώστε τους τόνους και αποδείξτε το δυναμισμό σας με πράξεις, γιατί όσο υπάρχουν αντίθετες απόψεις τόσο εσείς πρέπει να έχετε έτοιμες τις αντιπροτάσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καινούρια άτομα μπαίνουν στη ζωή σας που θα υποστηρίζουν τις φιλοδοξίες σας και θα διευρύνουν τις προοπτικές σας. Όμως, καθώς θα υπάρξουν νέες προτάσεις μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κάποια σχέδιά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργήστε τις διεξόδους που θα σας βοηθήσουν να αδράξετε τις ευκαιρίες χωρίς φόβους και αναστολές, γιατί δεν είναι δυνατόν να σας μπλοκάρει πλέον το καθήκον.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εκρηκτική συμπεριφορά που υιοθετείτε όταν διεκδικείτε κάτι και σας πνίγει το άδικο πολλές φορές μετατρέπετε σε παγίδα. Προσπαθήστε να εκτονώνεστε διαφορετικά ώστε να μην ξεπερνάτε τα όριά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως να αποφύγετε πολλούς κίνδυνους αν καθυστερήσετε εσκεμμένα τις αποφάσεις σας μέχρι να βεβαιωθείτε για την ορθότητά τους. Για πρώτη φορά η αναβλητικότητα θα σας φανεί χρήσιμη.

 

ΙΧΘΥΣ: Η επιβεβαίωση αυτόν τον καιρό θα σας είναι απαραίτητη και σημαντική για να προχωρήσετε. Ένα καινούριο ξεκίνημα εγγυάται μια πιο δυναμική πορεία στο μέλλον.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.