Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Πότε έχει Πανσέληνο το 2017; Προβλέψεις 2017 από Κώστα Λεφάκη

Πότε πέφτει πανσέληνος το 2017; Πώς θα μας επηρεάσουν τα φεγγάρια της χρονιάς; Δες στο άρθρο του Κώστα Λεφάκη

Πότε έχει Πανσέληνο το 2017; Προβλέψεις 2017 από Κώστα Λεφάκη

Πότε θα έχουμε Πανσέληνο σε κάθε μήνα του 2017; Πότε πέφτει Πανσέληνος το 2017; Ο μοναδικός Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις ημερομηνίες των πανσελήνων μαζί με τις προβλέψεις του! Πανσέληνος Ιανουαρίου 2017

12  Ιανουαρίου 2017, ώρα : 13:42, 22ο Καρκίνου

Επηρεάζονται τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και κάνει αισθητή την επιρροή του Πλούτωνα, στους βασικούς τομείς της ζωής τους.Η Πανσέληνος θα είναι έντονη, η οποία θα φέρει γεγονότα αναστάτωσης και δραματικά περιστατικά αλλά παράλληλα υποχρεώνει πολλούς, να αποδεχθούν τις εξελίξεις που θα σημαδέψουν την οικονομική και την δημιουργική τους πορεία. Το διάστημα θα είναι δύσκολο τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά και δεν θα λείψουν οι προσπάθειες αναπροσαρμογών στην διοίκηση και στην διαχείριση που θα απαιτήσουν κόπους και υπομονή.

Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης Φεβρουαρίου 2017

11 Φεβρουαρίου 2017 ώρα: 02:32 στην 22ο Λέοντα

Η επίδρασή της είναι έντονη και δυσάρεστη. Επηρεάζει κυρίως τον σταθερό σταυρό (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Όσοι ανήκουν  σε αυτά τα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωποι με προσωπικές δυσκολίες και επαγγελματικές αντιξοότητες.  Συνιστάται ψυχραιμία και αποφυγή παρορμητικών αντιδράσεων. Γενικότερα η περίοδος αυτή, θα χαρακτηριστεί από ένταση διαφωνιών, αναστάτωση στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, αύξηση εγκλημάτων και τρομοκρατικών δραστηριοτήτων. Παράλληλα θα αυξηθούν τα ατυχήματα καθώς και τα διαζύγια. Αιφνίδια περιστατικά υγείας και ακαταστασία στον καιρό με ενδεχόμενες γεωλογικές και μετεωρολογικές διαταραχές είναι πολύ πιθανά.

Πανσέληνος Μαρτίου 2017

12 Μαρτίου 2017, ώρα 16:53  στην 22Ο Παρθένου

Αφορά τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες)  η επίδρασή της είναι επεισοδιακή, αλλά παροδική. Οι άνθρωποι αυτών των ζωδίων χρειάζονται ψυχραιμία στην αντιμετώπιση των γεγονότων και μεγάλη περίσκεψη στην έκφραση και στις πρωτοβουλίες. Σε γενικότερες γραμμές ο αναβρασμός στον διεθνή πολιτικό χώρο συνεχίζεται και νέες αντιδραστικές ενέργειες έρχονται τώρα στην επιφάνεια. Στην Ελλάδα συζητήσεις για νέες αλλαγές στην οικονομία και στην νομοθεσία γύρω από το ασφαλιστικό και την εργασία.  Παράλληλα θα αυξηθούν  δραματικά γεγονότα στις ανθρώπινες σχέσεις  και θα γίνει πιο αισθητό το πρόβλημα της ρύπανσης του περιβάλλοντος!

Πανσέληνος Απριλίου 2017

11 Απριλίου 2017  ώρα 09:08  στην 21Ο  Ζυγού

Αφορά τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και η επίδρασή της είναι επεισοδιακή, δυσάρεστη και παράλληλα καταναλωτική. Απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σε ενέργειες και αποφάσεις, όπως και σε μηχανικά ή ηλεκτρονικά ατυχήματα. Οι Ζυγοί και οι Κριοί θα πρέπει να προσέξουν τα αισθηματικά και την υγεία τους. Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στο σπίτι και στην εργασία. Σε γενικότερες γραμμές το διάστημα προβλέπεται δυσάρεστο για τις διεθνείς εξελίξεις, άνεμοι του πολέμου θα κάνουν την παρουσία τους, ενώ μπορεί να κλονιστούν συμφωνίες και προηγούμενες διεθνείς συνεννοήσεις.  Ο Καιρός θα παραμείνει άστατος, τα ατυχήματα θα πληθύνουν και έχουμε νέα αύξηση των διαζυγίων και της θνησιμότητας.  Στην Ελλάδα η κυβέρνηση, θα συναντήσει αντιδράσεις από κοινωνικές ομάδες, ενώ θα αντιμετωπίσει νέα προβλήματα στην εξωτερική της πολιτική.

Πανσέληνος Μαΐου  2017

11 Μαΐου 2017, ώρα: 00:42  στην 20Ο   ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Αφορά τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και η επίδρασή της είναι έντονη, επεισοδιακή και επιζήμια.  Οι άνθρωποι αυτών των ζωδίων πρέπει να αποφύγουν να πάρουν αποφάσεις κάτω από το κράτος του θυμού ή της αντεκδίκησης γιατί αυτές θα έχουν μακρόχρονες συνέπειες. Οι περισσότεροι από αυτούς θα αναγκαστούν να κάνουν ανακατατάξεις οικονομικές και αισθηματικές. Σε γενικότερες γραμμές η περίοδος είναι σημαντική για τι ς διεθνείς οικονομικές εξελίξεις και για ότι αφορά το εμπόριο και την ενέργεια σε διεθνές επίπεδο. Στην Ελλάδα προβλέπονται έντονες διαμάχες στην Βουλή και χαρακτηριστικές συγκρούσεις μεταξύ των κομμάτων.

Πανσέληνος Ιουνίου 2017

9  Ιουνίου  2017 ώρα:  16:10 στην 18Ο    Τοξότη

Αφορά τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες)  η επίδρασή της είναι  έντονη, δραστική, μεταμορφωτική.  Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα πρέπει να προσέξουν αποφάσεις και ενέργειες προκειμένου να πετύχουν αλλαγές που χρειάζονται ή καλύτερη σταθερότητα σε νευραλγικούς τομείς της ζωής τους. Ακόμα μία φορά δοκιμάζεται η προσωπική ζωή Διδύμων και Τοξοτών και η επαγγελματική ή οικονομική Παρθένων και Ιχθύων.  Το διάστημα αυτό θα βοηθήσει τις προσπάθειες για σταθεροποίηση των σχέσεων μεταξύ κρατών και την διευθέτηση διαφωνιών για εμπορικά και εδαφικά συμφέροντα.  Στην Ελλάδα συνεχίζονται τα προβλήματα με την παιδεία, με τις μεταφορές, με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και κυρίως με την εξωτερική πολιτική.  Ένα γεγονός θα εκθέσει κάποιο πολιτικό πρόσωπο το οποίο και θα αποτελέσει και την θρυαλλίδα εξελίξεων και αλλαγών στο εγγύς μέλλον.

Πανσέληνος Ιουλίου 2017

9  Ιουλίου ώρα: 07:06  στην 17Ο    Αιγόκερου

Αφορά τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και η επίδρασή της είναι δραματική και δυσάρεστη. Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων πρέπει να επιμεληθούν την ασφάλειά τους και να αποφύγουν αισθηματικές και οικογενειακές αντιθέσεις. Θα εντείνει τα προβλήματα που υπάρχουν στην ναυτιλία και στην ανάπτυξη ή παραγωγικότητα πολλών ειδών. Σε γενικότερες γραμμές έχουμε  νέο κύμα αντιθέσεων μεταξύ κρατών , κινδύνους υβριστικών ενεργειών ,ενδεχόμενα ακραία φυσικά φαινόμενα και νέες δυσκολίες στις συναλλαγές και την εμπορευματοποίηση των καταναλωτικών αγαθών.

Πανσέληνος Μερική Έκλειψη Σελήνης Αυγούστου 2017

 7 Αυγούστου 2017   ώρα 21:10 στην 15Ο    Υδροχόου

Αφορά τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και η επίδρασή της είναι μακρόχρονη και σταθερή. Προβλέπεται κρίση σε αισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις για τους εκπροσώπους αυτών των ζωδίων. Οι αποφάσεις που θα πάρουν πρέπει να έχουν προσεχτική σκέψη, γιατί οι συνέπειες τους θα είναι καθοριστικές τόσο για το συναισθηματικό όσο και για το οικονομικό τους συμφέρον. Γενικότερα το διάστημα αυτό λόγο της Έκλειψης προμηνύεται επεισοδιακό και ταραγμένο. Καθυστερήσεις και απρόοπτα θα παρουσιαστούν σε πολλούς τομείς και ανθρώπους. Μία γενική σύγχυση γύρω από θέματα της διεθνούς πολιτικής θα ανατρέψουν εύθραυστες ισορροπίες και θα επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.  Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εμπρησμοί, φόνοι, οικονομικά αδιέξοδα και σεισμική δραστηριότητα.

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2017

 6 Σεπτεμβρίου 2017  ώρα: 10:02 στην 13Ο   Ιχθύ,

Αφορά τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες)  η επίδρασή της είναι  έντονη, μεταβλητή με εναλλακτικές επιρροές. Κύριο χαρακτηριστικό των γεγονότων που θα αντιμετωπίσουν οι εκπρόσωποι αυτής της ομάδας είναι η υπερβολή, η παραπλάνηση και η αδυναμία εκτίμηση των εξελίξεων και των συνεπειών.  Η περίοδος θέλει προσεχτική σκέψη, ρεαλισμό και ψύχραιμη συμπεριφορά.  Σε γενικότερες γραμμές, επιταχύνονται οι εξελίξεις σε διεθνή πολιτικά θέματα με βασικό σκοπό τις οικονομικές ανακατατάξεις. Στην Ελλάδα προβλέπονται χαρακτηριστικές αλλαγές τόσο στον πολιτικό χώρο όσο και στην εσωτερική διοίκηση. Δεν θα λείψουν τα ατυχήματα και οι αιφνίδιοι θάνατοι, κυρίως επωνύμων ανθρώπων.

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2017

 5 Οκτωβρίου 2017, ώρα 21;40 στην 12Ο     Κριού  

Αφορά τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και η επίδρασή της  φέρνει αναταραχές και γεγονότα που χαρακτηρίζονται από υπερβολές και θυμό.  Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα δοκιμαστούν σε προσωπικά, αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα και θα πρέπει να προσέξουν πολύ πριν ρισκάρουν για την επίλυση τους ή για την διευθέτησή τους.  Υπάρχει η εκδοχή της επιτυχίας αν είναι προνοητικοί, αλλά και του λάθους  και της δυσάρεστης συνέπειας αν είναι απρόσεχτοι.  Η ένταση στο διεθνή πολιτικό χώρο συνεχίζεται , η πιθανότητα τρομοκρατικών εκδηλώσεων είναι πολύ πιθανή, όπως και η αδυναμία συνεννόηση μεταξύ ορισμένων κρατών που βρίσκονται σε εριστική ή εμπόλεμη σχέση.  Στην Ελλάδα επικρατεί αναβρασμός, διαμάχες στη Βουλή και δυσκολία στην υλοποίηση σωτήριων προγραμμάτων για την ασφάλεια και την διοίκηση.

Πανσέληνος Νοεμβρίου 2017

 4 Νοεμβρίου 2017 ώρα 07:22  στην  11Ο Ταύρου

Αφορά τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και η επίδρασή της είναι έντονη και μακρόχρονη.  Είναι σκόπιμο να αντιμετωπίσουν σοβαρά και υπεύθυνα οτιδήποτε τους πιέσει, τους λυπήσει ή τους αιφνιδιάσει. Ανακοινώσεις και πρωτοβουλίες πρέπει να γί νουν μετά από πολύ περίσκεψη και υπολογισμό των συνεπειών τους.  Σε γενικότερες γραμμές η περίοδος παραμένει δύσκολη για τις σχέσεις των ισχυρών μεταξύ τους ενώ γίνονται περισσότερο συνειδητά τα επικοινωνιακά και τα οικονομικά προβλήματα της Ηνωμένης Ευρώπης.  Η στάση των μεγάλων δυνάμεων αλλάζει σε ότι αφορά την παγκόσμια οικονομία καθώς και της διανομής της ενέργειας. Ατυχήματα και εγκληματικότητα αυξάνονται όπως και ακραία φυσικά φαινόμενα.  Στην Ελλάδα ένα πολιτικό γεγονός θα αλλάξει τις ισορροπίες ή η έκθεση ενός πολιτικού προσώπου γίνεται η αιτία πολλών άλλων αποκαλύψεων.

Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2017

3 Δεκεμβρίου2017 , ώρα 17:46  στην 11Ο   Διδύμου

Αφορά τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες)  η επίδρασή της είναι  μεταβλητή και επεισοδιακή. Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα πρέπει να καταπολεμήσουν τις ψευδαισθήσεις και να δουν κατάματα τις αλήθειες, να μη στηριχτούν σε ελπίδες και υποσχέσεις αλλά στην πραγματικότητα παράλληλα ζουν μία εποχή που τελειώνει και μία καινούργια που ξεκινά αργά καθώς ο Κρόνος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον τοξότη. Η πανσέληνος αυτή έχει έναν προειδοποιητικό χαρακτήρα για το μέλλον των προσωπικών τους σχέσεων και των επαγγελματικών τους συμφερόντων. Σε γενικότερες γραμμές η κατάσταση παγκοσμίως δεν αλλάζει, αλλά θα περιπλακεί ακόμα περισσότερο. Μυστικές υπηρεσίες και νέα σενάρια δραστηριοποιούνται χαρακτηριστικά με σκοπό τις μεγάλες αλλαγές τις προσεχούς χρονιάς.  Στο μεταξύ, ατυχήματα, θνησιμότητα, κλοπές και διαφωνίες αυξάνονται . Η περίοδος απαιτεί σύνεση καθόλου επιπολαιότητα και μεθοδικότητα στις κινήσεις προκειμένου να φτάσει κανείς στο στόχο που έχει βάλει.

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,34 βαθμολογία
38 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.