Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Πόσα άλογα βλέπεις στη φωτογραφία; Ανακάλυψε τα μυστικά της προσωπικότητάς σου

Κάνε το τεστ φωτογραφίας και ανακάλυψε βαθιά κρυμμένα μυστικά της προσωπικότητας σου! 

Πόσα άλογα βλέπεις στη φωτογραφία; Ανακάλυψε τα μυστικά της προσωπικότητάς σου

O τρόπος με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα γύρω σου, λέει πολλά για τον τύπο ανθρώπου που είσαι. Είναι βέβαιο ότι κάθε άνθρωπος έχει μία δική του οπτική των πραγμάτων γύρω του, η οποία και φανερώνει σημαντικά μυστικά για τον τύπο της προσωπικότητάς του.

 

Με αυτό το σύντομο, οπτικό τεστ, μπορείς να μάθεις για τις βαθύτερες και θαμμένες πτυχές της προσωπικότητάς σου! Χαλάρωσε λοιπόν και ακολούθησε τους κανόνες του τεστ:

 

  • Ρίξε μία γρήγορη ματιά στην φωτογραφία που σου παραθέτουμε παρακάτω και προσπάθησε να διακρίνεις πόσα άλογα βλέπεις να απεικονίζονται (κατά προσέγγιση). Μην επικεντρωθείς παραπάνω από 2-3 δευτερόλεπτα.

  • Στην συνέχεια διάβασε την ερμηνεία που δίνεται παρακάτω.

 

Δες τα αποτελέσματα του Τεστ και Ανακάλυψε τα Βαθύτερα Μυστικά της Προσωπικότητάς σου

 

1 Άλογο

Αν στην φωτογραφία είδες να απεικονίζεται ένα άλογο, τότε σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που επικεντρώνεσαι πάντα στην μεγάλη εικόνα των πραγμάτων που βλέπεις γύρω σου. Βλέπεις τα πράγματα γύρω σου στο σύνολό τους, με έναν ευρύ τρόπο! Είσαι ο άνθρωπος που βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις και δεν αξιολογείς ή σκέφτεσαι σε βάθος τις καταστάσεις.

 

Αυτές οι ιδιότητές σου σε κάνουν να ξεχωρίζεις στην διαχείριση (στο Management) γιατί είσαι από τους ανθρώπους που έχεις την ικανότητα να υπολογίσεις το ξεκάθαρο αποτέλεσμα, πριν το κάνει κάποιος άλλος. Στο μυαλό σου έχεις πάντα την τελική εικόνα πριν από τον καθένα και αυτό σε βοηθά να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά.

 

Παρόλο που έχεις όλες αυτές τις ξεχωριστές ιδιότητες, σου λείπει η επιμονή αλλά και υπομονή και αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που πρέπει να αναπτύξεις για να μπορέσεις να δεις στην ζωή σου την μεγαλύτερη πρόοδο που αναζητάς.

 

5-10 Άλογα

Είσαι ένας άνθρωπος που έχει φανερά τα σημάδια της τελειομανίας. Δεν θα δεις τις καταστάσεις γύρω σου ανάλαφρα, θα αφιερώσεις την προσοχή σου δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες. Ο τρόπος λήψης των αποφάσεων στη ζωή σου στηρίζεται πάντα στη λογική.

 

Παρόλο που είσαι ένας λογικός άνθρωπος, τις περισσότερες φορές εργάζεσαι χωρίς να έχεις ένα απόλυτα, ξεκάθαρο ή και οργανωμένο σχέδιο. Αυτή η τάση σου ωστόσο δεν στέκεται εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων σου. Το πρόβλημα σου στην ουσία είναι ότι πολλές φορές δεν ακολουθείς έναν συστηματικό τρόπο στον τρόπο που ακολουθείς να κινείσαι ή να εργάζεσαι.

 

Σου αρέσει να είσαι πάντα σε κίνηση, άλλες φορές οι ρυθμοί σου είναι πολύ τεταμένοι, άλλες στιγμές είναι πιο χαλαροί, το βέβαιο είναι ότι μόνο είσαι σε δραστηριότητα και σε κίνηση!

 

+ 11 Άλογα

Αν στην εικόνα βλέπεις παραπάνω από 11 άλογα, τότε θα σου δώσουμε τα συγχαρητήριά μας γιατί κερδίζεις το έπαθλο της παρατηρητικότητας αλλά και της τελειομανίας

 

Είσαι ο άνθρωπος που θα παρατηρήσεις κάθε μικρή λεπτομέρεια και πάντα θα βρεις αυτό που σε κάποιον άλλον άνθρωπο θα έχει ξεφύγει. Είσαι από την φύση σου ένα άτομο πολύ υπεύθυνο που θα δώσεις την προσοχή σου ακόμα και στις πολύ μικρές λεπτομέρεις, οι οποίες για σένα είναι αυτές που κάνουν την διαφορά. Οι άνθρωποι θέλουν να εργάζονται μαζί σου ή και να σε συμβουλεύονται γιατί γνωρίζουν καλά πως ούτε θα τους απογοητεύσεις, αλλά θα τους βοηθήσεις ουσιαστικά να ανακαλύψουν πράγματα που οι ίδιοι δεν μπορούν να δουν,.

 

Η τελειομανία ωστόσο έχει και τα αρνητικά της και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις καλά. Συχνά παγιδεύεσαι σε καταστάσεις που δεν είσαι σίγουρος αν πρέπει να προχωρήσεις ή αν πρέπει να συνεχίσεις να σκέφτεσαι και να επεξεργάζεσαι όλες τις πληροφορίες. Πιστεύεις ότι τα πάντα μπορούον να γίνουν καλύτερα για αυτό ποτέ δεν έχεις την σιγουριά αν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρώσεις κάτι. Τις περισσότερες φορές δεν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και γίνεσαι ένας πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού σου, το γεγονός αυτό σε απογοητεύει αλλά και σε αγχώνει!

 

Οι ασκήσεις χαλάρωσης και αυτοβελτίωσης θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την υπεραναλυτικότητα και το στρες που σε καταβάλει! Προσπάθησε να περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που θα μπορείς να εμπιστευτείς και οι οποίοι θα σε παροτρύνουν και θα σε ενθαρρύνουν να διακόπτεις την υπερανάλυση!

 

 

 

 

Πηγή: themindsjournal

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,73 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.