Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Πώς θα κάνεις κάθε ζώδιο να τρέχει από πίσω σου;;;

Διάβσαε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πώς θα κάνεις τον έρωτά σου να τρέχει από πίσω σου!

Πώς θα κάνεις κάθε ζώδιο να τρέχει από πίσω σου;;;

Μας το ρωτάτε συνέχεια... Πώς θα τον/την κάνει να τρέχει από πίσω μου και σίγουρα έχετε ακούσει και έχετε διαβάσει αρκετά τεχνάσματα για να κάνετε τον έρωτά σας να λιώνει για εσάς ... Πολλά από αυτά δεν σας έφεραν αποτέλεσμα, εμείς θα προσπαθήσουμε σύντομα, απλά , περιεκτικά να σας δώσουμε την λέξη κλειδί που θα σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας.
Διάβσαε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πώς θα κάνεις τον έρωτά σου να τρέχει από πίσω σου!Κριός

Ο Κριός θέλει ... ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ... να τον έχεις διαρκώς στην αμφιβολία και να αισθάνεται μόνιμα ότι πρέπει να δώσει έναν αγώνα για να σε κατακτήσει... Αν του τα δίνεις όλα στο πιάτο θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα...

 

Ταύρος

Ο Ταύρος θέλει ... ΕΠΙΜΟΝΗ... Το φλερτ σου πρέπει να είναι σταθερό,μόνιμο δίχνοντας το ενδιαφέρον σου στους ίδιους τους ρυθμούς στους ίδιους τόνους γκρεμίζοντας τα τείχοι της αμφιβολίας.

 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος θέλει ... ΠΑΙΧΝΙΔΙ.... Τσίγκλησέ τον επικοινωνιακά, πήγαινε τον μία κρύο , μία ζέστη, πέταξέ του έξυπνες ατάκες και κάνε έρωτα πρώτα στο μυαλό του!

 

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θέλει ... ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ... Πρέπει να βρεις το κουμπί του που θα του ξυπνήσεις μέσα του μοναδικές συγκινήσεις! Χρειάζεται λοιπόν να μιλήσεις στην καρδιά του!

 

Λέων

Ο Λέοντα θέλει ... ΕΡΩΤΑ.... Θα μου πεις πως όλοι θέλουμε να νιώθουμε ερωτευμένοι, ο Λέοντας απλώς θέλει να νιώσει ότι είναι ο Μεγάλος Έρωτας της ζωής σου και ότι τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το πριν ή το μετά ...

 

Παρθένος

Ο Παρθένος θέλει ... ΣΥΝΕΠΕΙΑ... Και όταν λέω συνέπεια δεν εννοώ μόνο στο χρόνο ... αλλά και στα λόγια. Ο Παρθένος για να τρέχει από πίσω σου, πρέπει να τον κάνεις να νιώσει ότι το αξίζεις!

 

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει ... ΣΧΕΣΗ ...Ο Ζυγός θα τρέξει από πίσω σου μόνο αν είστε ζευγάρι και σίγουρα όχι αν απλά παίζει μόνο ένα φλερτ που πολύ απλά έχει πολλές υποσχέσεις αλλά δεν στηρίζεται στην δέσμευση!

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θέλει ... ΣΕΞ ... Μπορεί να έχεις βαρεθεί να διαβάζεις για τις σεξουαλικές επιθυμίες του Σκορπιού, αλλά πράγματι αν είναι κάτι αυτό που θα τον κάνει να κολλήσει ή και να τρέξει για να σε κατακτήσει, είναι η σεξουαλική επιθυμία.

 

 

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει ... ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ...αλλά και ... ΦΤΥΣΙΜΟ ! Όση περισσότερη ελευθερία του δώσεις, τόσο περισσότερο θα σε κυνηγήσει!

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει ... ΠΟΙΟΤΗΤΑ! Σπάνια θα δεις αυτό τον άνθρωπο να τρέχει πίσω από το αντικείμενο του πόθου του, θα το κάνει, όταν διαπιστώσει ότι το άτομο που είναι ερωτευμένο έχει ποιότητα και προοπτική.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θέλει .... ΤΡΕΛΑ να μην τον κάνεις να σε νιώσει ως δεδομένο, να τον αφήνεις ελεύθερο να κινηθεί όπως θέλει και να τον αντιμετωπίζεις σαν το κολλητό σου φιλαράκι!

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς θέλει ... ΦΑΝΤΑΣΙΑ ... Θα χρειαστεί να τον εξιτάρεις ξυπνώντας μέσα του ρομαντικά συναισθήματα και κάνοντάς τον να φαντασιώνεται διάφορα για την πορεία σας... Αυτό θα τον διατηρεί σε μία συνεχή εγρήγορση!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,53 βαθμολογία
30 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.