Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Πώς να κατακτήσεις ερωτικά τον Αιγόκερω

Θέλετε να κατακτήσετε την καρδιά και το μυαλό ενός άνδρα ή μίας γυναίκας Αιγόκερω; Ακολουθήστε τα παρακάτω «μυστικά αποπλάνησης» και θα βρεθείτε κοντά στο εκλεκτό πρόσωπο της καρδιάς σας:

Πώς να κατακτήσεις ερωτικά τον Αιγόκερω
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

Θέλετε να κατακτήσετε την καρδιά και το μυαλό ενός άνδρα ή μίας γυναίκας Αιγόκερω; Ακολουθήστε τα παρακάτω «μυστικά αποπλάνησης» και θα βρεθείτε κοντά στο εκλεκτό πρόσωπο της καρδιάς σας:

 

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε για λίγο στην άκρη το συναίσθημά σας και να σκεφτείτε με τη λογική σας τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάτε από τον Αιγόκερω. Θα πρέπει να έχετε σοβαρές προθέσεις και όχι διάθεση για ένα απλό επιπόλαιο ερωτικό παιχνίδι, γιατί τότε δεν θα σας δώσει καμία σημασία! Ξεκάθαρες απέναντι του πρέπει να είναι οι προθέσεις σας, οι διαθέσεις σας μα προπάντων η συμπεριφορά σας.


Το φλερτ σας πρέπει να είναι διακριτικό και όχι προκλητικό. Ο Αιγόκερως είναι ένας άνθρωπος σοβαρός και συντηρητικός και ενίοτε καχύποπτος. Για αυτό λοιπόν δείξετε την συμπάθεια σας σε αυτόν αρχικά με ένα γλυκό βλέμμα και στην πορεία προσεγγίστε τον με όλη σας την φιλική διάθεση!


Ξεκινήστε μία ανάλαφρη συζήτηση μαζί του και ρωτήστε τον για την ζωή του και πιο συγκεκριμένα για την δουλειά του. Ακούστε με λεπτομέρεια όσα έχει να σας πει για την καριέρα του και τις φιλοδοξίες του! Δείξτε θαυμασμό για τα επιτεύγματα του και επαινείστε τον για την πρόοδο που έχει στη ζωή του!


Μιλήστε με ειλικρίνεια για τον εαυτό σας, δείξτε του ότι είστε ένας άνθρωπος που έχει όνειρα και στόχους για τη ζωή και ότι η προτεραιότητα σας είναι η πρόοδος και η εξέλιξη!


Από τη στιγμή που θέλετε να κατακτήσετε έναν Αιγόκερω σημαίνει ότι γνωρίζετε καλά ότι οι προθέσεις σας πρέπει να είναι σοβαρές. Εκφράστε την επιθυμία σας λοιπόν ότι θέλετε μία μόνιμη σταθερή σχέση στη ζωή σας και ότι δεν σας αρέσουν οι περιστασιακοί δεσμοί!


Μην τον πιέσετε να προχωρήσει η γνωριμία σας. Θέλει τον χρόνο του για να σας γνωρίσει και πρέπει πρώτα από όλα να καταφέρετε να του κερδίσετε την εμπιστοσύνη του!

 


Απαντήσεις στα ερωτήματά σας με την μέθοδο των ΤΑΡΩ αλλά και της Αστρολογίας, απλά, γρήγορα, εύκολα και αποκλειστικά από την Άννα Μπελίτση!

Κάλεσε στο 9011 90 02 55

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.