Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ποιες γυναίκες παντρεύονται και με ποιες χωρίζουν οι άντρες σύμφωνα με το ζώδιο τους;

Μεγάλη στατιστική έρευνα αποκαλύπτει ποιες γυναίκες επιλέγουν οι άντρες για γάμο...

Ποιες γυναίκες παντρεύονται και με ποιες χωρίζουν οι άντρες σύμφωνα με το ζώδιο τους;

Έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε με «ανοιχτά χαρτιά»  για τους άντρες του ζωδιακού, τις επιλογές τους στις γυναίκες, τους γάμους αλλά και ... τους χωρισμούς τους!


Αυτή τη φορά όμως θα μιλήσουμε με ντοκουμέντα και θα αφήσουμε τα νούμερα στατιστικών ερευνών να μας δώσουν απαντήσεις σε φλέγοντα ερωτήματα που κατά καιρούς μας έχουν προβληματίσει. Ας μην ξεχνάμε ότι η αστρολογία είναι έρευνα και τα στατιστικά ευρήματά της, μας δίνουν πάντα πολύ χρήσιμες πληροφορίες...


Ο Γερμανός συγγραφέας  Gunter Sachs πραγματοποίησε στο παρελθόν μία μεγάλη στατιστική μελέτη αναφορικά με τα ζώδια και τις επιλογές τους στις σχέσεις τους, ειδικότερα στο γάμο. Οι μετρήσεις του  έδωσαν  χρήσιμα στοιχεία και  σημαντικές απαντήσεις σε «καυτά ερωτήματα»!


Ποιες γυναίκες επιλέγουν οι άντρες για γάμο σύμφωνα με το ζώδιο τους; Ποιες αποφεύγουν για σταθερή δέσμευση; Με ποιες φτάνουν πιο εύκολα και γρήγορα στο χωρισμό; Συγκεντρώσαμε τις στατιστικές  μετρήσεις του Gunter Sachs για κάθε ζώδιο και σας δίνουμε  πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, αναλύοντας  και μέσω της αστρολογίας τα αποτελέσματα των ερευνών!


Ας τονίσουμε εδώ,  ότι η πιο έγκυρη αστρολογική προσέγγιση που μας δίνει αποτελέσματα με 100% ακρίβεια, αποτελεί η μέθοδος της ερωτικής συναστρίας, η οποία δείχνει  έγκυρα την πιθανότητα γάμου  και προοπτικών του ζευγαριού!
Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο του του άντρα που σε ενδιαφέρει 


Άντρας Κριός

Άντρας Ταύρος

Άντρας Δίδυμος

Άντρας Καρκίνος

Άντρας Λέων

Άντρας Παρθένος

Άντρας Ζυγός

Άντρας Σκορπιός

Άντρας Τοξότης

Άντρας Αιγόκερως

Άντρας Υδροχόος

Άντρας Ιχθύς

     

Αξιολόγηση
3,15 βαθμολογία
13 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.