Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά της Παρθένου ως το τέλος του 2018; δες στο άρθρο προβλέψεων της Αθηνάς Βαγενά 

Παρθένος Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Ξεκινά ένα δίμηνο που η υπόθεση έρωτας, δεν θα λείπει από την ζωή και την καθημερινότητά σας. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί αρκετές στιγμές να διατηρήσετε την υπομονή και την ψυχραιμία σας για το λόγο ότι θα προκαλούνται και εκνευρισμοί, εξαιτίας του Άρη που θα κινείται στους Ιχθύς, στον τομέα των σταθερών σας σχέσεων.


Οι Παρθένοι του Α' δεκαημέρου ηρεμείτε ψυχολογικά και αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες στις σχέσεις σας το διάστημα 16 Νοεμβρίου ως 2/12.  Οι πρωτοβουλίες όμως αυτές, μπορεί να έχουν και τις αναμενόμενες αντιδράσεις.   Την περίοδο του Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα την περίοδο 2-17 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη επιστρέφει στο Σκορπιό και το εξάγωνό της με τον Κρόνο σας βοηθά να επιτύχετε σχέδια για την αισθηματική σας ζωή, ενώ πολλοί θα πάρετε και αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης. 


Το Β’ Δεκαήμερο της Παρθένου, περνά στα αισθηματικά του ένα δίμηνο που έχει εναλλαγές. Την μία στιγμή αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στο δικό σας «ροζ συννεφάκι» όπου όλα είναι μοναδικά, την άλλη στιγμή όμως, προσγειώνεστε απότομα στην πραγματικότητα και περνάτε τις συγχύσεις σας.  Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου που γίνεται στον Τοξότη, σας επηρεάζει άμεσα και αναμένεται συναισθηματικά να σας προκαλέσει έντονες συγχύσεις ιδιαίτερα ως τις 22/12. Σημαντικό είναι λοιπόν να είστε προσεχτικοί στις επιλογές σας. 


Το Γ’ Δεκαήμερο της Παρθένου  μπορείτε να αναμένετε στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου την εξέλιξη μίας ερωτικής γνωριμίας ή σχέσης. Εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 13/9 ζείτε παθιασμένες και έντονες στιγμές αυτό το δίμηνο, απολαύστε τες στο μέγιστο βαθμό.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.