Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

Μάθε τώρα την πρόβλεψη Παρθένου για το 2016 από την Χ.Τανταλίδου

Παρθένος 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

 Της Χριστίνας Τανταλίδου << 

 

"Και οι προβολείς στραμμένοι πάνω σας"

 


Το  2016, μια χρονιά αφιερωμένη κυρίως  στον δικό σας κόσμο, στην προβολή του έργου σας και  στην προσπάθεια που καταβάλλετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα σας μια και καλή. Μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου ο Δίας ταξιδεύει στον πρώτο ηλιακό σας οίκο που σημαίνει ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας ώστε α) να αλλάξετε προσανατολισμό β) να επενδύσετε σε νέα εγχειρήματα και γ) διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Με τον Δία πλάι σας μπορείτε να σκηνοθετείτε το σενάριο της ζωής σας, χωρίς να φοβάστε ότι κάτι θα γίνει και ο ήρωας θα χάσει την αίγλη του . Από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016  και με την μετακίνηση του Δία στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ζυγό προχωράτε ακόμα πιο αισιόδοξα για να οργανώσετε, εφαρμόσετε και τέλος υλοποιήσετε τους στόχους του οκταμήνου που πέρασε.  Εύκολα προσαρμόζετε τις ανάγκες με τις απαιτήσεις μιας νέας δουλειάς, συνεργασίας και καταφέρνετε να είστε το αφεντικό και ο υπάλληλος μαζί. Τα κέρδη αυξάνονται, σταθεροποιείτε τα οικονομικά σας  και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας. 


Με τον Κρόνο στον Τοξότη και για ολόκληρη τη χρονιά  επιβαρύνεστε από το οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς η προσπάθεια να ανοίξετε τα φτερά σας προκαλεί την αντίδραση των δικών σας γιατί στερούνται την παρουσία σας. Ευσυνείδητοι από τη φύση σας , προσπαθείτε να ηρεμήσετε τα πνεύματα και επιλέγετε να γίνετε χίλια κομμάτια ώστε να αντεπεξέλθετε στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.     Ο Κρόνος στον Τοξότη  απαιτεί να είστε τύπος και υπογραμμός στο σπίτι, να μοιράζεστε τα «βάρη» με τον/την σύντροφο και να φροντίζετε την σχέση σας. Η διαρκής ενασχόλησή με την επιχείρηση και εργασία καλλιεργεί κλίμα έντασης και καλείστε να βρείτε την χρυσή τομή. 


Ο Πλούτωνας επηρεάζει περισσότερο τους εκπροσώπους  μέσα β΄ δεκαημέρου και είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε το κατάλληλο για εσάς εργασιακό περιβάλλον , ώστε να αποδίδετε τα μέγιστα και να είστε χρήσιμοι σε αυτό που έχετε επιλέξει. Συγχρόνως ανακαλύπτετε φυσικούς τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητα σας , όπως τρέφεστε πιο υγιεινά , εξασκείτε το σώμα σας και δοκιμάζετε εναλλακτικές μεθόδους για να ξεπεράσετε το άγχος που προκαλεί ο απαιτητικός ρυθμός της ζωής σας. 
 


Τα Φεγγάρια του 2016 και η επιρροή τους στον Παρθένο

• Στις 22 Φεβρουαρίου- Πανσέληνος  στο ζώδιο σας δυσκολεύει την επικοινωνία με τους άλλους, νιώθετε ότι δεν κατανοούν τις ανάγκες σας και βιάζεστε να πάρετε οριστικές αποφάσεις που κλείνουν πόρτες για πάντα; Μην το κάνετε!


• Στις 16 Σεπτεμβρίου  η Πανσέληνος- Έκλειψη Σελήνης  στο ζώδιο του Ιχθύ απέναντι σας , ρίχνει λάδι στη φωτιά , αναταράσσει πάλι σταθερές σχέσεις και εμπλέκεστε χωρίς τη θέληση σας σε επεισόδια, διαπληκτισμούς με κίνδυνο να «χάσετε» αγαπημένα πρόσωπα.   


Υπενθύμιση : από 30 Αυγούστου έως τις 21 Σεπτεμβρίου  ο πλανήτης Ερμής φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας  (από 29η μοίρα ως 15η μοίρα) δίνει χρόνο για να επανεξετάσετε συμφωνίες, να διαβάσετε ψιλά γράμματα , αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις.  Πιθανόν να ματαιώσετε για αργότερα προγραμματισμένα ταξίδια, να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε πρώην αγαπημένους και να αφήσετε τα σοβαρά για αργότερα..  


Καλή χρονιά

Χριστίνα Τανταλίδου

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.