Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7: Προβλέψεις Ζωδίων

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 και οι Προβλέψεις των Ζωδίων, από την Χριστίνα Τανταλίδου...

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7: Προβλέψεις Ζωδίων

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουλίου 2021 στην ΄1ο 26 μοίρα του ζωδίου, του Ουρανού.


Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που συνδέεται με την ελευθερία , τον αλτρουισμό, την ανεξαρτησία , τη συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες και την εξέλιξη της ανθρωπότητας.  Καθώς όμως είναι ζώδιο σταθερό, παρατηρούμε ότι προσκολλάται στις απόψεις του και αντιστέκεται σε ότι δεν αποδέχεται. Βέβαια είναι ο Υδροχόος εξωστρεφής, προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και πολλές φορές οδηγεί προς το καινούργιο.


Κάθε φορά που γεμίζει το Φεγγάρι επικρατεί το έντονο συναίσθημα και συνειδητοποιούμε ότι ολοκληρώνεται ένας «κύκλος» μέσα στα προσωπικά μας δρώμενα, και ανάλογα βέβαια τον ωροσκόπο ή το ζώδιο μας.


Επίσης, παρατηρούμε αυτήν την περίοδο ότι οι άνθρωποι αντιδρούν αρκετά σπασμωδικά, ουράνια ο ένας προς τον άλλον και πολλές φορές λείπει το συναίσθημα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μιλάει για μια απελευθέρωση από την ψυχολογία του «εγώ», και σπρώχνει να ενσωματωθούμε περισσότερο στο όλον. Ωστόσο, Η θέση του Ερμή στον Καρκίνο προσπαθεί να φέρει ισορροπία για να μη χάσουμε τελείως την επαφή με συναισθήματα αγάπης και συμπόνιας. Αυτές τις μέρες συνειδητοποιούμε τη σχέση μας περισσότερο με το μάτριξ, καθώς η ερωτική και οικονομική ζωή κρύβει εκπλήξεις.


Γενικά είναι μια Πανσέληνος που μπορεί να μας απελευθερώσει από το παρελθόν, δίνοντας μια νέα προοπτική, ωστόσο κάθε είδους σχέση με το περιβάλλον μας θα δοκιμαστεί. Ίσως γιατί θα αισθανόμαστε ότι δεν χωράμε πουθενά..και θα ψάχνουμε διέξοδο.

 

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, του α΄δεκαημέρου

Γύρω από την 1η μοίρα.Τι θα σου φέρει η Πανσέληνος στον Υδροχόο;
Δες τι θα συμβεί βάση του προσωπικού σου ωροσκοπίου...

Κάλεσε για την προσωπική σου πρόβλεψη 14724!

Κριός                  

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο βοηθάει στο να εξελιχθείτε μέσα από νεές επιλογές κοινωνικής δικτύωσης και θα ενσωματωθείτε σε ένα νέο φιλικό κύκλο. Νέα γνωριμία.

Υλοποίηση στόχων.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σας φορτίσει συναισθηματικά,  καθώς αυξάνονται οι απαιτήσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και νιώθετε ασφυξία. Ξαφνικά ξεκαθαρίσματα. Πιθανή αποχώρηση απο δυσλειτουργική προσωπική κατάσταση.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας ευνοεί για να πετάξετε από πάνω σας οτιδήποτε σας καταπιέζει και να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις. Γνωριμία μέσα από ταξίδι μακρινό, σχέση από απόσταση. Νομικά θέματα φαίνεται να ολοκληρώνονται.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας ταλανίζει εσωτερικά, καθώς βγάζει στην επιφάνεια κρυφούς φόβους για καίρια θέματα της προσωπικής, αλλά και οικονομικής σας κατάστασης. Κατανοείται ότι έχουν γίνει λάθη και πρέπει να αναθεωρήσετε.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και απέναντι σας, δίνει προτεραιότητα στην αισθηματική σας κατάσταση και νιώθετε μια του ύψους μια του βάθους. Επίσης, σχέσεις με συνεργάτες δοκιμάζονται για να εξελιχθούν ή να τερματίσουν οριστικά. Κρίσιμες μέρες.

 

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα επιβαρύνει την ψυχολογική σας κατάσταση και ίσως νιώσετε αδυναμία και σωματική κούραση. Αλλάζει η καθημερινότητα σας και ίσως πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον. Προσοχή σε εργασιακά ζητήματα.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο ευνοεί την ερωτική σας κατάσταση και δίνει διέξοδο σε ερωτικά διλήμματα. Νέα φλερτ, γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, και νιώθετε πως βρίσκετε ξανά τον εαυτό σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με το παιδί σας.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και νιώθετε εγκλωβισμένοι μέσα στο ίδιο σας το σπίτι. Περνάτε ίσως υπαρξιακή κρίση που όμως θα τελικά θα καταφέρετε να μεταμορφωθείτε, καθώς αναθεωρείτε τις αξίες σας.

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας δίνει έναν αέρα ελευθερίας, μια που απελευθερώνεστε από μια ιδέα, ένα πρόσωπο ή κατάσταση που σας είχαν «φυλακίσει» . Νέες διαδικτυακές δραστηριότητες θα σας ωφελήσουν.

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σας πιέσει οικονομικά και θα βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη. Πιθανόν μια πηγή εσόδων τώρα να τερματίσει ή να αλλάξει μορφή. Οι εξελίξεις όμως θα σας κινητοποιήσουν για να διορθώσετε τα αδύναμα σημεία σας.

 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας είναι κρίσιμη για την προσωπική αλλά και επαγγελματική σας κατάσταση, καθώς αναζητάτε αλλαγές και τίποτα δεν φαίνεται να σας ικανοποιεί. Νέα γνωριμία που ακυρώνει τις μεχρι προτινος επιλογές. Προσοχή σε ρήξεις που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε.

 

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σας αποκαλύψει το παρασκήνιο σχετικά με την ερωτική σας κατάσταση ή την εργασιακή σας ζωή. Θα ξεβολευτείτε αρκετά και τίποτα δεν θα σας ικανοποιεί.

 

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,67 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.