Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2020: Η πανσέληνος των ταξικών διαφορών

H Πανσέληνος του Οκτωβρίου και οι προβλέψεις της Κατερίνας Λιναρίτη...

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2020: Η πανσέληνος των ταξικών διαφορών

Ένας καινούριος μήνας ξεκινάει και τη νύχτα της 1 Οκτωβρίου γύρω στις 11.20 το βράδυ μία Πανσέληνος γεννιέται.

Παρατηρώ ότι ο Ήλιος της Πανσελήνου αυτής βρίσκεται στην ένατη μοίρα του Ζυγού και η Σελήνη φυσικά στην ένατη μοίρα του Κριού, αλλά αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι στις Εννέα του Ζυγού βρίσκεται ένας απλανής ο λεγόμενος Videmiatrix .Ο οποίος μου θυμίζει λίγο την Τασσώ Καββαδία που έλεγε με αυτή την βαριά φωνή «Παιδί μου αυτή δεν είναι της τάξεως μας».

Επί της ουσίας αυτός ο Απλανής μας καλεί μα μην κάνουμε κουταμάρες και χαρακτηρίζει καταστάσεις μεγάλης βλακείας μιας και μας υποδεικνύει άτομα που έχουνε πάρει πάρα πολύ ψηλά τον αμανέ.

Επιπλέον παρατηρώ ότι αυτός κυβερνάει το 3 οίκο. Μιλάμε για ένα οίκο πληροφοριών μετακινήσεων μεταφορά της πληροφορίας επικοινωνία, αλλά και ένα οίκο που δίνει και παίρνει από σχόλια και λόγια. Προσοχή λοιπόν σε αυτά που θα μεταφέρουμε, σε αυτά που θα πούμε και σε αυτούς που μπορεί ενδεχομένως να πληγώσουμε γιατί υπάρχει κι αυτός ο Άρης που είναι σε ακριβείας τετράγωνο με τον Κρόνο και αφορά σχέσεις συνεργασίες αλλά καθώς και ομάδες και συλλόγους που μπορεί να συμβούν διάφορα η διαπληκτισμοί.

Θεωρώ επίσης ότι θα πέσει μεγάλη σφαγή μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και θα έχουμε αρκετές επικοινωνιακές κόντρες. Κάτι άλλο που δεν θα μπορούσε να μην πέσει στην αντίληψη μου είναι ότι ο Ήλιος κάνει μια 150αρα όψη με τον Ουρανό. Αυτές οι όψεις συνήθως δηλώνουν και μας προειδοποιούν, ότι θα αποκαλυφθεί εφόσον πάντα μιλάμε για Πανσέληνο, μία αρρωστημένη και δίλληματική σχέση με κάποιο κράτος που διατηρεί επαφή μαζί μας.

Θεωρώ ότι η Κυβέρνηση μας τώρα βρίσκεται σε μια παρά πολύ δύσκολη και πιεστική θέση μιας και παράγοντες του εξωτερικού επιβάλλουν νέους όρους πιεστικού καθεστώτος. Όλο αυτό θα χρειαστεί μεγάλη ευέλικτη διαχείριση της εξωτερικής μας πολιτικής. Και ένας Ερμής στο Σκορπιό θα είναι η καλύτερη και πιο ωφέλιμη επικοινωνιακή διαφυγή!!!

Εκτός του πολιτικού περιβάλλοντος καμπανάκι χτυπάει για άλλη μια φορά για το τρίτο δεκαήμερο των χίλιο χτυπημένων παραδειγματικών, σοκαρίστηκα γεγονότα και αποκαλύψεις θα έχουν τα σταθερά του πρώτου δεκαημέρου και αρρωστημένες απογοητεύσεις θα έχουν τα σταθερά το τρίτου δεκαημέρου. Στους Παρορμητικούς του Ζωδιακού συνιστώ μερικά δυνατά σφηνάκια τεκίλας που αποκλείεται να σας βλάψουν ....

Προσοχή μόνο στο συνωστισμό των πλατειών καθώς εκεί δεν υπάρχει να βρείτε κανένα περίπτερο ανοιχτό, ούτε για μπυρίτσα !!!!! Στους υπολοίπους του Σταθερού Σταύρου τσάι βαλεριάνας ανεπιφύλακτα !!!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,71 βαθμολογία
21 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.