Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Ζυγό;

Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο φέρνοντας σημαντικές αλλαγές μέσα στην επόμενη επταετία! Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο του Ζυγού ;;; Δες στο άρθρο του Κώστα Λεφάκη

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Ζυγό;

Το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο θα επηρεάσει πολύ τα συναισθήματά σας θα επέμβει μεταμορφωτικά στις ερωτικές σας συνήθειες και θα σας υποχρεώσει να αντιμετωπίσετε αποφασιστικά περιουσιακές και κληρονομικές εκκρεμότητες.


Θα τονίσει τις υπαρξιακές και τις μεταφυσικές σας ανησυχίες, ενώ κατά τη διάρκεια της διέλευσής του από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει ποικιλότροπα τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας, κάθε φορά που θα δέχεστε ένα μεγάλο κύμα ανασφάλειας. Όσοι έχετε χρεωστικές εκκρεμότητες θα πρέπει να κινηθείτε για να τις κλείσετε ή να τις περιορίσετε.

Αλλάζουν οι συνθήκες από την πλευρά των άλλων στον τομέα της ερωτικής σας ζωής. Υπάρχουν πιθανότητες να χάσετε αγαπημένα πρόσωπα, να αλλάξετε κοινωνικό περιβάλλον ή να μεταναστεύσετε σε άλλη χώρα.

Τα εξωτερικά γεγονότα, ειδικά αυτά στο τέλος της δεκαετίας που διανύουμε θα τονίσουν το ένστικτο της αυτοσυντήρησης αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις το ένστικτο της αυτοκαταστροφής. Εάν περιληφθείτε στη δεύτερη εκδοχή θα πρέπει να το προσέξετε ιδιαίτερα. Εκείνο που θα σας απαλλάξει από τους υπαρξιακούς φόβους είναι η συνειδητοποίηση της ρίζες και της αιτίας των προβλημάτων που έχετε.

Η καλή πλευρά του Ουρανού για εσάς σε αυτό το ζώδιο είναι ότι θα σας ανοίξει δρόμο προς τη δύναμη. Θα συντηρήσετε τις θέσεις και τα πράγματα που έχετε αποκτήσει, αλλά επειδή θα συμβούν γεγονότα μεγάλα θα πρέπει να εξορκίσετε το φόβο του θανάτου προκειμένου να μην επηρεαστούν από αυτόν οι επιδόσεις και η συμπεριφορά σας. Στο τέλος της διαδρομής του Ουρανού θα έχετε ενισχύσει την ψυχική σας δύναμη, θα έχετε αποκτήσει εφόδια και θα οδηγηθείτε σε καινούριους κόσμους.

Μίλησε τώρα LIVE με τον Κώστα Λεφάκη και προετοιμάσου για όλες τις μεγάλες αλλαγές της ζωής σου! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

Είσαι από το εξωτερικό ή δεν θέλεις να χρεώσεις το κινητό ή το σταθερό σου τηλέφωνο;;;; Απόκτησε τα astro coins σου και μίλήσε με τον αστρολόγο σου ακόμα πιο οικονομικά ...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,55 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.