Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Υδροχόο;

Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο φέρνοντας σημαντικές αλλαγές μέσα στην επόμενη επταετία! Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο του Υδροχόου;;; Δες στο άρθρο του Κώστα Λεφάκη

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Υδροχόο;

Ο κυρίαρχος πλανήτης σας στο ζώδιο του Ταύρου ρίχνει φως και αλλάζει τις συνθήκες στα δύσκολα, του οικογενειακού και του προσωπικού περιβάλλοντος.


Φέρνει ίσως μνήμες και ανθρώπους από το παρελθόν, όχι για να σας τρομάξουν, αλλά για να σας βοηθήσουν. Αναδιαμορφώνει τον ψυχισμό σας, σας βοηθά να αλλάξετε τόπο διαμονής, να κάνετε οικογένεια όσοι είστε ελεύθεροι, να εξωραΐσετε ή να επιμεληθείτε του χώρου του σπιτιού και της ψυχής σας, προκειμένου να έχετε καλύτερη ψυχική υγεία.


Βέβαια οι αντιρρήσεις και οι ανησυχίες σας για πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας δεν θα σταματήσουν. Αρκετοί θα έχετε μια αντίθεση με τους γονείς ή με τους δικούς σας. Είναι ενδιαφέρουσα αυτή η επταετία αλλά και μεταμορφωτική.


Οι μεγαλύτεροι θα κάνετε έναν απολογισμό για τη μέχρι σήμερα πορεία σας, ενώ θα ζείτε σε μια διαρκή διαμάχη σχετικά με το πόσο επέδρασε και επιβίωσε μέσα σας το μέχρι σήμερα παρελθόν σας. Θα υπάρχει όμως και η πλευρά εκείνων που θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες, είτε τις πρακτικές είτε τις ψυχολογικές και να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Αναμφίβολα αλλάζει η ζωή σας και βάζετε βάσεις, κυρίως οι νεότεροι, τώρα, για πολλά χρόνια στο μέλλον. Σας δίνεται η ευκαιρία αυτήν την εποχή να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα στην προσωπική σας ζωή, να αποφασίσετε ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνετε, αλλά και να συνειδητοποιήσετε τι μπορείτε να επιτύχετε και τι πρέπει να αποφύγετε.

Η αμφιταλάντευση και οι αμφιβολίες θα είναι ασύμφορη κατάσταση γι αυτό πρέπει να κάνετε ξεκάθαρες επιλογές και να «πληρώσετε» συνειδητά το τίμημα που συνεπάγεται. Τέλος, μην επιμένετε να αλλάξει το οτιδήποτε έχει κριθεί μη αναστρέψιμο.

Μίλησε τώρα LIVE με τον Κώστα Λεφάκη και προετοιμάσου για όλες τις μεγάλες αλλαγές της ζωής σου! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

Είσαι από το εξωτερικό ή δεν θέλεις να χρεώσεις το κινητό ή το σταθερό σου τηλέφωνο;;;; Απόκτησε τα astro coins σου και μίλήσε με τον αστρολόγο σου ακόμα πιο οικονομικά ...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,47 βαθμολογία
15 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.