Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Τοξότη;

Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο φέρνοντας σημαντικές αλλαγές μέσα στην επόμενη επταετία! Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο του Τοξότη;;; Δες στο άρθρο του Κώστα Λεφάκη

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Τοξότη;

Αλλάζει τους καθιερωμένους τρόπους της ένταξης και της προσφοράς σας στο κοινωνικό περιβάλλον. Σας βοηθά να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που εκφράζουν καλύτερα την ιδιοσυγκρασίας σας. Το αποτέλεσμα της επιρροής του αναπτύσσει καινούριους τρόπους στις σχέσεις σας με το κοινωνικό περιβάλλον.


Σε σχέση με τα γεγονότα μεγαλύτερου βεληνεκούς σας εμπνέει να πάρετε αποφάσεις οι οποίες ανανεώνουν το γίγνεσθαι της ατομικής και κοινωνικής λειτουργίας σας. Η εργασία θα παίξει πολύ βασικό ρόλο τα επόμενα επτά χρόνια όχι μόνο σαν βιοπορισμός αλλά και σαν δημιουργική απασχόληση.


Πολλούς από εσάς, σας κάνει μέσα από τη δουλειά σας περισσότερο εφευρετικούς και καινοτόμους. Όσοι ασχολείστε με την επικοινωνία τα ΜΜΕ, τις παροχές υπηρεσιών και τη διοίκηση, οι προοδευτικές σας απόψεις θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά ή προωθητικά σε αυτούς τους τομείς. Δεν θα λείψουν οι αντιθέσεις με τους παράγοντες της δουλειάς, ή οι περίοδοι που θα καταπιεστείτε από το κοινό, όσοι ασχολείστε μαζί του. Είναι ευκαιρία να αναπτύξετε τους παραγωγικούς μηχανισμούς του αντικειμένου σας και να καταπολεμήσετε την εργασιακή απομόνωση.


Βέβαια κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε προβλήματα  υγείας, η αφύπνιση των οποίων θα σας βοηθήσει στη θεραπεία τους. Άλλοι θα ασχοληθείτε με την υγεία δικών σας ανθρώπων και όσοι υπηρετείτε τον τομέα της ιατρικής θα βρεθείτε σε μεγάλες αποστολές υπηρεσίας.


Φροντίστε τη διατροφή σας, ελέγχετε τη φυσική σας κατάσταση και με την φυσική άσκηση του σώματός σας παρουσιάστε μια καινούρια εικόνα του εαυτού σας, που διευκολύνει την επικοινωνία που θα σας διακρίνει πέρα από το πνεύμα και με την φυσική σας παρουσία στους χώρους που κινείστε.

 

Μίλησε τώρα LIVE με τον Κώστα Λεφάκη και προετοιμάσου για όλες τις μεγάλες αλλαγές της ζωής σου! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

Είσαι από το εξωτερικό ή δεν θέλεις να χρεώσεις το κινητό ή το σταθερό σου τηλέφωνο;;;; Απόκτησε τα astro coins σου και μίλήσε με τον αστρολόγο σου ακόμα πιο οικονομικά ...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,4 βαθμολογία
15 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.