Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Ταύρο;

Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο φέρνοντας σημαντικές αλλαγές μέσα στην επόμενη επταετία! Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο του Ταύρου;;; Δες στο άρθρο του Κώστα Λεφάκη

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Ταύρο;

Η εγκατάσταση του Ουρανού στο ζώδιό σας θα φέρει μια θύελλα γεγονότων. Θα αλλάξει με επεισοδιακό τρόπο τις συνθήκες της ζωής σας, θα δοκιμάσει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας με τους άλλους και θα τονίσει τις υπαρξιακές σας ανησυχίες και τις νέες σας επιλογές.

Θα αλλάξει τις απόψεις και τα εκφραστικά σας μέσα και θα σας υποχρεώσει να διαμορφώσετε καινούριες μεθόδους προκειμένου να είστε καλύτερα ευθυγραμμισμένο με το κυρίαρχο κλίμα τόσο στην επικοινωνία με το περιβάλλον, όσο και στο μεγάλο ζήτημα της οικονομικής σας ασφάλειας.

Θα φέρει δύο πράγματα στη ζωή σας. Τον αιφνιδιασμό που θα υποστείτε από περιστατικά και την αμφισβήτηση που νιώσετε για αξίες, ανθρώπους και σχέσεις κάτι το οποίο δεν είχατε μέχρι τώρα. Αυτή όμως η αμφισβήτηση θα σας εμποδίσει να κατασταλάξετε σε αποφάσεις ή σε συμπεράσματα ενώ κατά περιόδους θα δοκιμάζει την αντοχή των σχέσεών σας.

Δεν αποκλείεται να τονίσει την ιδιορρυθμία στη συμπεριφορά σας, εκπλήσσοντας το περιβάλλον σας, την κυκλοθυμία και ορισμένες φορές την  εριστικότητά σας. Θα πείτε τολμηρά πράγματα θα εκφράσετε παράξενες ιδέες θα ανατρέψετε ισορροπίες, θα αντικαταστήσετε παλιές σχέσεις με καινούριες και κάποιοι θα ζήσετε ένα θυελλώδη έρωτα με αμφίβολα αποτελέσματα.

Η ορμή και η εξωστρέφεια του Ουρανού θα συμβάλλει κατά περιόδους να αντιδράτε απότομα και αντιδραστικά νιώθοντας ερεθισμένοι από την περιρρέουσα κατάσταση. Και δεν θα λείψει η στιγμή που θα σοκάρετε τους άλλους με τις αντιδράσεις σας. Οι βασικοί τομείς της ζωής σας, θα αναθεωρηθούν και θα ανασυγκροτηθούν σταδιακά.

Οι περισσότερο φιλόδοξοι και προικισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διακριθείτε να πετύχετε δύσκολους στόχους και να αποτελέσετε παράδειγμα προς μίμηση στο πλήθος. Τέλος όμως δεν θα λείψουν οι χωρισμοί και τα μοιραία περιστατικά, τα οποία πολύ ετεροχρονισμένα, θα αποδειχτούν ότι εξυπηρέτησαν την πρόοδο και τη διάκρισή σας.

Μίλησε τώρα LIVE με τον Κώστα Λεφάκη και προετοιμάσου για όλες τις μεγάλες αλλαγές της ζωής σου! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

Είσαι από το εξωτερικό ή δεν θέλεις να χρεώσεις το κινητό ή το σταθερό σου τηλέφωνο;;;; Απόκτησε τα astro coins σου και μίλήσε με τον αστρολόγο σου ακόμα πιο οικονομικά ...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,91 βαθμολογία
34 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.