Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Σκορπιό;

Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο φέρνοντας σημαντικές αλλαγές μέσα στην επόμενη επταετία! Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο του Σκορπιού;;; Δες στο άρθρο του Κώστα Λεφάκη

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Σκορπιό;

Ο Ουρανός στον Ταύρο για εσάς τους Σκορπιούς εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην αισθηματική και ερωτικής σας καθημερινότητα.


Σχέσεις παλιές τερματίζονται και καινούριες παρουσιάζονται στον ορίζοντα των ενδιαφερόντων σας. Θα αναζητήσετε καινούριες εμπειρίες, θα αναπτύξετε την κοινωνική σας ζωή και με βάση τις δυνατότητές σας θα προσπαθήσετε να αναρριχηθείτε ταξικά.


Πολλοί θα ακολουθήσετε ανορθόδοξους τρόπους και δρόμους από ότι συνηθίζατε. Κάποιοι θα κάνετε κοινωνικές ανταρσίες προκειμένου να κατάρρίψετε καθεστώτα που σας ενοχλούν από χρόνια. Οι περισσότεροι θα ανανεώσετε ή θα αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες οι οποίες θα φτάσουν σε μια κορύφωση το 2019 και το 2020.

Είναι καιρός για να καλλιεργήσετε τις φιλοδοξίες σας και να βρείτε ευκολότερες και πιο έξυπνες εφαρμογές για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Θα αποκτήσετε καινούριους συμμάχους αλλά δεν θα λείψουν και οι εχθροί. Από ένστικτο θα αξιοποιήσετε τους πρώτους και α αμυνθείτε δυναμικά ενάντια στους δεύτερους. Πολλοί θα δικαιωθείτε για ταλαιπωρίες της προηγούμενης επταετίας, τόσο συναισθηματικά, όσο και ηθικά. Άλλοι θα συναντήσετε έναν έρωτα που ψάχνετε από χρόνια. Και κάποιοι θα γίνετε εκλεκτοί ή και διάσημοι μέσα στον περιβάλλον που ζείτε και κινείστε.


Ο Ουρανός στον Ταύρο θα απομυθοποιήσει πολλές από τις σχέσεις του παρελθόντος. Θα αντικαταστήσει τα παλιά σας πρότυπα με καινούρια. Θα τονίσει τις ανησυχίες σας για την εξέλιξη του κόσμου και θα σας αποκαλύψει αλήθειες οι οποίες θα συμβάλλουν σε μια σειρά απομυθοποιήσεων για πρόσωπα, ιδέες και αρχές.

Η γοητεία του μυστηρίου και ο φόβος του απροσδόκητου είναι στοιχεία που θα σας δέσουν με καινούριους ανθρώπους οι οποίοι θα εισβάλουν κατά διαστήματα, αιφνίδια στη ζωή σας.


Μίλησε τώρα LIVE με τον Κώστα Λεφάκη και προετοιμάσου για όλες τις μεγάλες αλλαγές της ζωής σου! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

Είσαι από το εξωτερικό ή δεν θέλεις να χρεώσεις το κινητό ή το σταθερό σου τηλέφωνο;;;; Απόκτησε τα astro coins σου και μίλήσε με τον αστρολόγο σου ακόμα πιο οικονομικά ...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,33 βαθμολογία
21 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.