Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Παρθένο;

Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο φέρνοντας σημαντικές αλλαγές μέσα στην επόμενη επταετία! Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο της Παρθένου;;; Δες στο άρθρο του Κώστα Λεφάκη

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Παρθένο;

Εδώ ο Ουρανός αγαπά τη δημιουργία και υποστηρίζει τα ταλέντα που διαθέτουν τα άτομα σε όλους τους τομείς. Αυτό σημαίνει ότι σας αρέσει η δομημένη σκέψη, η εργατικότητα και η ηθική την οποία μάλιστα θεωρείτε και ένα από ύψιστα αγαθά της ανθρώπινης φύσης.


Η θέση αυτή σας βοηθά να επιβάλλετε νόμους και κανόνες συμπεριφοράς τους οποίους θα υπερασπιστείτε με όλες σας τις δυνάμεις και δεν θα διστάσετε να φτάσετε ακόμα και μακρύτερα από τις δυνάμεις σας. Όπως για παράδειγμα η Αντιγόνη, που αψήφησε τους ανθρώπινους νόμους για να υπακούσει στους θεϊκούς και στους δίκαιους.


Θα αναζητήσετε επίσης εμπειρίες που θα διαμορφώσουν την δικής σας άποψη για τη ζωή, υπηρετώντας πάντα το γενικό καλό. Θα υποστηρίξετε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, της διαμόρφωσης προσωπικότητας μέσα από εμπειρίες κα, τις περισσότερες φορές θα ηγηθείτε αγώνων υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Επίσης θα υπερασπιστείτε το περιβάλλον, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη.


Η ανήσυχη σκέψης σας, θα σας οδηγήσει να αποκτήσετε ιδιαίτερη φιλοσοφική αντίληψη και μηδενική ανοχή απέναντι στην αδικία και στην εκμετάλλευση. Είναι στο DNA σας σας να επιδιώκετε φιλοσοφικές και πολιτικές μεταρρυθμίσεις, με έμφυτο το ταλέντο της διδασκαλίας όλων των πανανθρώπινων αξιών και κάθε αρχέγονης αλήθειας. Όμως υπάρχει και η αρνητική εκδοχή, ιδιαίτερα αν αυτή η θέση δέχεται δυσαρμονικές επιρροές από τους άλλους πλανήτες.


Τότε, χρειάζεται προσοχή για να μην παρασυρθείτε σε ουτοπιστικές και παράδοξες απόψεις ή να αρνηθείτε την γενική ηθική, την γνώση και τις κοινωνικές δομές, για χάρη της δικής σας ιδιοτέλειας και σκοπιμότητας. Τα ψυχικά νοσήματα και οι σχετικές διαταραχές είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε αυτή τη θέση.

Μίλησε τώρα LIVE με τον Κώστα Λεφάκη και προετοιμάσου για όλες τις μεγάλες αλλαγές της ζωής σου! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

Είσαι από το εξωτερικό ή δεν θέλεις να χρεώσεις το κινητό ή το σταθερό σου τηλέφωνο;;;; Απόκτησε τα astro coins σου και μίλήσε με τον αστρολόγο σου ακόμα πιο οικονομικά ...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,18 βαθμολογία
22 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.