Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Λέοντα;

Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο φέρνοντας σημαντικές αλλαγές μέσα στην επόμενη επταετία! Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο του Λέοντα;;; Δες στο άρθρο του Κώστα Λεφάκη

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Λέοντα;

Η θέση του Ουρανού το 2018 σας επιβάλλει να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας καθώς προβλέπονται σημαντικές καθυστερήσεις στις σχετικές εξελίξεις, ανατροπές στα σχέδια και στις προσδοκίες σας καθώς και υστέρηση στους ανταγωνιστικούς και καίριους τομείς του εργασιακού σας περιβάλλοντος.


Προσεκτικοί ή μη, οι αιφνιδιασμοί και οι ανατροπές θα σας στερήσουν την πρόοδο και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το θέμα βέβαια έχει τις ρίζες του αλλού και κυρίως στην οικογένεια και το πατρικό πρότυπο. Οι όποιες δυσκολίες που θα συναντήσετε δηλαδή, ανάγουν το θέμα σε ζήτημα αποδοχής ή μη από το περιβάλλον, κριτικής των ικανοτήτων σας καθώς και ένα είδος περιθωριοποίησης το οποίο δεν μπορείτε να ελέγξετε ή να αποβάλλετε.


Σας στερούνται οι δυνάμεις της μάχης αλλά αυτό είναι καθαρά δικό σας ψυχολογικό ζήτημα. Μιλάμε δηλαδή για ανασφάλειες που προκύπτουν από την έλλειψη του πατέρα, ή την κακή σχέση σας μαζί του, που σας στέρησε τις πληροφορίες και την ομαλή είσοδο στην ενηλικίωση και στην κοινωνία. Αυτές ακριβώς οι ανασφάλειες, οδηγούν τον Ουρανό από αυτή τη θέση σε ακρότητες, δημιουργία των δικών του απόλυτων και αντιδραστικών θέσεων, θέληση επιβολής των απόψεών του και μια κατάλυση της συνεννόησης με τους γύρω, εξαιτίας μιας κακής ερμηνείας της θεωρίας της κοινωνικοποίησής σας.


Ο φόβος και ο πόνος εγείρουν την ανάγκη κατάρριψης όλων των στερεοτύπων που εξυπηρετούν τους άλλους και την εγκαθίδρυση νέων, αποκλειστικά για τη δική σας ασφάλεια και εξυπηρέτηση. Η μη εξισορρόπηση του εσωτερικού κόσμου, μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές για να επιβληθείτε με αποτέλεσμα ατέρμονες αντιπαλότητες και διαρκείς πολέμους με τους δυνητικούς σας αντιπάλους.


Συχνά ο Ουρανός από αυτήν τη θέση επηρεάζει επαγγέλματα με ελευθερία γνώμης, ιδιαίτερες προσεγγίσεις σε φιλοσοφικά θέματα, πληροφορική και γενικά οτιδήποτε δεν υπακούει σε κανόνες που τίθενται από άλλους.

Μίλησε τώρα LIVE με τον Κώστα Λεφάκη και προετοιμάσου για όλες τις μεγάλες αλλαγές της ζωής σου! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

Είσαι από το εξωτερικό ή δεν θέλεις να χρεώσεις το κινητό ή το σταθερό σου τηλέφωνο;;;; Απόκτησε τα astro coins σου και μίλήσε με τον αστρολόγο σου ακόμα πιο οικονομικά ...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,44 βαθμολογία
18 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.