Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Κριό;

Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο φέρνοντας σημαντικές αλλαγές μέσα στην επόμενη επταετία! Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο του Κριού;;; Δες στο άρθρο του Κώστα Λεφάκη

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Κριό;

Ο Ουρανός στον Ταύρο εγκαινιάζει μια νέα εποχή για σας η οποία αλλάζει τη στάση σας απέναντι στους συναισθηματικούς και υλικούς θεσμούς.

Θα σας βοηθήσει την περίοδο των επτά χρόνων που θ ακολουθήσει να αναπτύξετε την άνεση και την ασφάλεια της διαβίωσής σας, άσχετα αν κάποιες στιγμές μπορεί  να μην το επιτυγχάνετε.  

Θα αλλάξει την έκφραση και τον τρόπο της εκτίμησης των πραγμάτων κυρίως των υλικών, θα επηρεάσει την νοοτροπία, θα επιταχύνει αγοραπωλησίες και θα σας υποχρεώσει να ψάξετε μέσα σας την ανασφάλεια που αισθάνεστε τα τελευταία χρόνια, βρίσκοντας καινούριους τρόπους για να την περιορίσετε.

Οι περισσότερο φιλόδοξοι θα επεκταθείτε επιχειρηματικά ή εμπορικά στον περιβάλλοντα χώρο σας προκειμένου να τον θεωρήσετε αργότερα, δικό σας. Στην πορεία του χρόνου διαφοροποιείτε την έννοια της κτήσης και η δύναμη του χρήματος ή του συναισθηματικού δεσμού με ανθρώπους θα παύσει να παίζει καθοριστικό ρόλο για την ψυχολογική σας ισορροπία.

Η αρνητική πλευρά της επιρροής μπορεί να τροφοδοτήσει την αναρχία, την αλητεία και την ανευθυνότητα, ή να γεννήσει τον στυγνό κεφαλαιοκράτη ή τον άνθρωπο που μπορεί να βγάλει χρήματα με ανορθόδοξους τρόπους.Μίλησε τώρα LIVE με τον Κώστα Λεφάκη και προετοιμάσου για όλες τις μεγάλες αλλαγές της ζωής σου! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

Είσαι από το εξωτερικό ή δεν θέλεις να χρεώσεις το κινητό ή το σταθερό σου τηλέφωνο;;;; Απόκτησε τα astro coins σου και μίλήσε με τον αστρολόγο σου ακόμα πιο οικονομικά ...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,27 βαθμολογία
22 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.