Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Καρκίνο;

Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο φέρνοντας σημαντικές αλλαγές μέσα στην επόμενη επταετία! Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο του Καρκίνου ;;; Δες στο άρθρο του Κώστα Λεφάκη

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Καρκίνο;

Αλτρουιστική και δοτική θεωρείται αυτή η θέση του Ουρανού. Διαποτίζεται από μια αίσθηση σπιτικής οικειότητας, υποδοχής του διαφορετικού και έντονης κοινωνικότητας. Όλο αυτό συνεπάγεται μια θετική στάση απέναντι στα γενικότερα προβλήματα, εγείρει τη διάθεση για συλλογική δράση και προβληματίζεται για κάθε κοινωνικό ζήτημα.


Αναζητά υπαρξιακή διέξοδο σε φιλοσοφικά ζητήματα και ταυτίζεται με ανθρώπους και ρεύματα που εκφράζουν με τη στάση τους μια διαφορετική, καινούρια άποψη για τη ζωή.


Η θέση αυτή θεωρείται προοδευτική, ανατρεπτική και ιδιαίτερα φιλοσοφική καθώς εδώ, ο Ουρανός απεχθάνεται τη βία, σέβεται τις απόψεις των άλλων και εμπνέεται από τη δημιουργικότητα, την αρμονία και κάθε προσπάθεια εσωτερικής και ψυχικής βελτίωσης. Υποστηρίζει τη μάθηση, την εκπαίδευση και την δια βίου προσπάθεια βελτίωσης της προσωπικότητάς του που θα μπορέσει να κρατήσει ακέραιη στάση στα γενικότερα θέματα που προκύπτουν στις δομές μιας κοινωνίας. Επίσης αν αισθανθεί την αδικία, δεν διστάζει να δώσει μάχες υπερασπιζόμενος το δίκαιο και το σωστό με τον τρόπο που το ερμηνεύει από αυτή την ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη του θέση. Ακολουθεί δηλαδή και υποστηρίζει τα ιδανικά του, θέτει στη διάθεσή τους όλα τα μέσα που διαθέτει και προσπαθεί να επιβάλλει την ηθική τάξη σε όλους τους τομείς.


Συχνά δημιουργεί ηγετικές φυσιογνωμίες σε φιλοσοφικά ζητήματα και ρεύματα και, αν και εμπνέει τα άτομα να ασχοληθούν ε την τέχνη και όχι την τεχνολογία, υιοθετεί πολύ εύκολα τις επαναστατικές τεχνολογίες αν εξυπηρετούν το γενικότερο καλό.


Επικοινωνιακή, εξελικτική, ατίθαση, ταξιδιωτική και κυρίως, έντιμη συναναστροφών με σκοπό τη μάθηση και τα διαποτίζει με την αγάπη για την αλήθεια η οποία τα συνοδεύει σε όλη τους τη ζωή.

Μίλησε τώρα LIVE με τον Κώστα Λεφάκη και προετοιμάσου για όλες τις μεγάλες αλλαγές της ζωής σου! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

Είσαι από το εξωτερικό ή δεν θέλεις να χρεώσεις το κινητό ή το σταθερό σου τηλέφωνο;;;; Απόκτησε τα astro coins σου και μίλήσε με τον αστρολόγο σου ακόμα πιο οικονομικά ...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,65 βαθμολογία
17 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.