Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Ιχθύ;

Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο φέρνοντας σημαντικές αλλαγές μέσα στην επόμενη επταετία! Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο του Ιχθύ;;; Δες στο άρθρο του Κώστα Λεφάκη

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Ιχθύ;

Ο Ουρανός στον Ταύρο για εσάς τους Ιχθείς, θα τονίσει την αντίληψη, θα πλουτίσει τη σκέψη σας και θα βοηθήσει τη θεωρητική και την ηθική σας έκφραση για τα χρόνια που ακολουθούν.

Ο Ουρανός σε αυτόν τον ζωδιακό χώρο θα εκδηλωθεί άμεσα στη δική σας περίπτωση, εφοδιάζοντάς σας χρήσιμες πληροφορίες για το πού πρέπει να κινηθείτε και για το πώς θα πρέπει από εδώ και πέρα να διαχειρίζεστε τις υποθέσεις σας, οι οποίες θεωρούνται ζωτικής σημασίας.


Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου για εσάς είναι ενίσχυση της πνευματικότητάς σας και το αντίστοιχο μειονέκτημα, ο κίνδυνος να περιοριστείτε στη θεωρία και να καταλήξετε ανεδαφικοί ή να γίνετε ισχυρογνώμονες. Βέβαια τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν σε γενικότερα κλίμακα, μπορεί να αυξήσουν τη διεισδυτικότητά σας αλλά θα τονίσουν συχνά την ανησυχία μέσα σας και την νευρικότητα στις αντιδράσεις σας.


Ένα άλλο ζήτημα που θα είναι σημαντικό, είναι οι συναναστροφές που θα διαφοροποιηθούν και οι συμπτώσεις γεγονότων με προειδοποιητικό χαρακτήρα. Σας δίνεται η ευκαιρία να δώσετε τις καλύτερες εντυπώσεις σε εκείνους που θέλετε να κατακτήσετε, είτε κοινωνικά, είτε ερωτικά, αλλά κινδυνεύετε άλλες τόσες φορές να παρασυρθείτε από τις γνώμες τρίτων και να υπερασπιστείτε πράγματα που δεν πιστεύετε. Κάτι το οποίο θα πρέπει να ελέγχετε είναι η ελευθεροστομία σας και η προκλητικότητα στις εκφράσεις σας. Ιδιαίτερα αν πρόκειται να υποστηρίζουν την αλήθεια ή να επιδιώκουν την πρωτοτυπία για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.


Πιστεύω ότι η διέλευση του Ουρανού από τον Ταύρο τα επόμενα χρόνια, θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του χαρακτήρα σας, θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς, ευρηματικού, εξυπνότερους άλλο τόσο όμως μπορεί να τονίσει την ανισορροπία και την ψυχοπάθεια αν δεν προσέξετε. Όσοι ασχολείστε με την τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά θα έχετε ευκαιρίες να διακριθείτε. Όσοι θέλετε να ταξιδέψετε θα το καταφέρετε ευκολότερα και όσοι θέλετε να βρείτε λύσεις σε χρόνια προβλήματα, τώρα σας δίνονται οι ευκαιρίες, με τη συμβολή καλοπροαίρετων παραγόντων να τις επιτύχετε.


Μίλησε τώρα LIVE με τον Κώστα Λεφάκη και προετοιμάσου για όλες τις μεγάλες αλλαγές της ζωής σου! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

Είσαι από το εξωτερικό ή δεν θέλεις να χρεώσεις το κινητό ή το σταθερό σου τηλέφωνο;;;; Απόκτησε τα astro coins σου και μίλήσε με τον αστρολόγο σου ακόμα πιο οικονομικά ...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,56 βαθμολογία
16 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.