Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Δίδυμο;

Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο φέρνοντας σημαντικές αλλαγές μέσα στην επόμενη επταετία! Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο του Διδύμου;;; Δες στο άρθρο του Κώστα Λεφάκη

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Δίδυμο;

Ο Ουρανός από αυτή του τη θέση θα επηρεάσει αποφασιστικά τον ψυχισμό σας και τη σωστή λειτουργία του οργανισμού σας. Θέματα υγείας λοιπόν πρόκειται να προκύψουν και να σας απασχολήσουν, συμπαρασύροντας με αυτόν τον τρόπο και την διάθεση ή την ικανότητά σας να δώσετε βαρύτητα στα επαγγελματικά σας θέματα.

Όσοι από εσάς βλέπετε την εργασία σαν τρόπο έκφρασης της προσωπικότητάς σας. Σαν μέσο που σας βοηθά να προσεγγίσετε τα όνειρά σας, ή σαν σενάριο επιτυχίας, να είστε προετοιμασμένοι για ανατροπές και αμφισβητήσεις αυτής της πεποίθησης.


Το υποσυνείδητο αναδύεται στην επιφάνεια, παρεμβάλλεται σε θέματα τάξης και προσωπικής ασφάλειας, επηρεάζει την αυτοπεποίθηση και δημιουργεί εσωτερικές διαμάχες με, αρκετές φορές, οδυνηρά αποτελέσματα.


Αυτή η θέση όμως ευνοεί την καλλιτεχνική έκφραση, την επιδίωξη της αλήθειας και τη συνειδητοποίηση κάποιων αρχών και κανόνων που διέπουν την ζωή, μέσα από σημαντικά γεγονότα που θα εκδηλωθούν στην πορεία. Κάθε ανήσυχος Δίδυμος, κερδίζει σε εκφραστικά μέσα, σε διαίσθηση και σε αλήθειες που θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει υπαρξιακά εμπόδια. Άλλες φορές, αυτή η θέση επιτρέπει στο άτομο να κάνει βαθιά ενδοσκόπηση, να αναζητήσει την προσωπική του ηρεμία ή διέξοδο στην τέχνη.  


Η θέση αυτή όμως είναι η θέση της αμφισβήτησης που αναζητά την αλήθεια και την πραγματική διάσταση και αιτία των καταστάσεων. Τα περισσότερα φαινόμενα που προκαλεί ο Ουρανός σε αυτή τη θέση είναι έντονα, μάχονται το κατεστημένο και αναζητούν διόδους για να προσεγγίσουν την αλήθεια που αναζητά ο φωτισμένος Δίδυμος.

Μίλησε τώρα LIVE με τον Κώστα Λεφάκη και προετοιμάσου για όλες τις μεγάλες αλλαγές της ζωής σου! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

Είσαι από το εξωτερικό ή δεν θέλεις να χρεώσεις το κινητό ή το σταθερό σου τηλέφωνο;;;; Απόκτησε τα astro coins σου και μίλήσε με τον αστρολόγο σου ακόμα πιο οικονομικά ...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,07 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.