Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Αιγόκερω;

Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο φέρνοντας σημαντικές αλλαγές μέσα στην επόμενη επταετία! Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο του Αιγόκερου;;; Δες στο άρθρο του Κώστα Λεφάκη

Ουρανός στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τον Αιγόκερω;

Ο Ουρανός στον Ταύρο για εσάς τους Αιγόκερους εγκαινιάζει μια νέα εποχή στη διάρκεια της οποίας θα εξελίξει τη δημιουργικότητά σας και θα τονίσει την ερευνητικότητα και την πρωτοπορία του χαρακτήρα σας.

Μετά από επτά χρόνια ταλαιπωρίας που περάσατε και παρόλο τη μεγάλη σύνοδο των πλανητών που θα φιλοξενήσει ο ζωδιακός σας χώρος στις αρχές του 2020 το πέρασμα του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου εγγυάται καλύτερες ημέρες για εσάς.


Οι νεότεροι και οι πιο φιλόδοξοι του ζωδίου σας θα βοηθηθείτε στην πρόοδο και θα επικυρώσετε τις ικανότητές σας τόσο σε θέσεις που θέλετε να κατακτήσετε επαγγελματικά, όσο και στην επιβίωση του ελεύθερου επαγγέλματος που θα εκτελέσετε. Ένα άλλο στοιχείο που θα παίξει ρόλο για εσάς, είναι οι αναθεωρήσεις.


Ήρθε η στιγμή λοιπόν που θα απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας καταπίεσαν, από οτιδήποτε περιττό και τέλος από ανθρώπινους παράγοντες που δεν έχετε πλέον λόγο να ασχολείστε μαζί τους. Τα επτά χρόνια που θα μεσολαβήσουν θα αλλάξουν κυριολεκτικά το τοπίο της αισθηματικής σας ζωής. Όσοι έχετε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν ήρθε η εποχή της σταδιακής αποκατάστασης. Όσοι δεν έχετε ζήσει μέχρι σήμερα μια μεγάλη αγάπη, ήρθε η χρονική περίοδος να την ανακαλύψετε και να τη ζήσετε. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα ενισχύσει την τύχη ή την αντοχή στις σχέσεις σας με τον υλικό κόσμο, με την πραγματικότητα και το ρεαλισμό του εγγύς μέλλοντος. Εννοείται λοιπόν ότι θα αναπτύξετε και εσείς με τη σειρά σας τις δυνατότητες για να λειτουργήσετε έτσι.

Θα γίνετε πιο πρωτότυποι, πιο αποφασιστικοί και πιο γρήγοροι στις αντιδράσεις σας ή στις πρωτοβουλίες σας. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις συνθήκες ζωής σας, για τους πιο πνευματώδεις του ζωδίου σας θα αναπτύξει τις αιτίες νοημοσύνης και για τους πιο επιχειρηματίες και εμπόρους θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε.

Μέσα από τις εμπειρίες που θα έχετε θα συνειδητοποιήσετε τις νέες αλήθειες και είστε εκείνοι που θα προσαρμοστείτε ευκολότερα και ότι και να συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν θα πτοηθείτε.

Μίλησε τώρα LIVE με τον Κώστα Λεφάκη και προετοιμάσου για όλες τις μεγάλες αλλαγές της ζωής σου! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

Είσαι από το εξωτερικό ή δεν θέλεις να χρεώσεις το κινητό ή το σταθερό σου τηλέφωνο;;;; Απόκτησε τα astro coins σου και μίλήσε με τον αστρολόγο σου ακόμα πιο οικονομικά ...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,45 βαθμολογία
22 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.