Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

One for You, One For me: Σετ 2 βραχιόλια με βέρες

«Ένα βραχιόλι για σένα, ένα βραχιόλι για μένα», με αυτό τον τρόπο τα δεσμά της αγάπης παραμένουν για πάντα ενωμένα και η σχέση γίνεται ουσιαστική, παραμένει δυνατή και προστατευμένη από όσους την φθονούν ή την ζηλεύουν!

One for You, One For me: Σετ 2 βραχιόλια με βέρες

«Ένα βραχιόλι για σένα, ένα βραχιόλι για μένα», με αυτό τον τρόπο τα δεσμά της αγάπης παραμένουν για πάντα ενωμένα και η σχέση γίνεται ουσιαστική, παραμένει δυνατή και προστατευμένη από όσους την φθονούν ή την ζηλεύουν!


Κάνε δώρο σήμερα κιόλας στο άτομο που αγαπάς αλλά και σε εσένα, ένα υπέροχο  σετ από 2 βραχιόλια, τα οποία «δένουν» με βέρα – μία χρυσή και μία ασημένια- αλλά και με ένα προστατευτικό ματάκι, ενάντια στη ζήλια, το φθόνο και την γλωσσοφαγιά!


Ο συμβολισμός και τα χαρακτηριστικά του σετ «βέρες one
 for you one for me»

  • Κάθε βραχιόλι έχει αυξομειωμένο κορδόνι, για να μπορείς να το ρυθμίσεις ανάλογα με το μέγεθος του καρπού σου! Το κορδόνι συμβολίζει την ένωση, την σύνδεση, το δέσιμο μας με τους ανθρώπους και όταν είναι δεμένο στον καρπό μας, έχει την δυνατή επιρροή να μας δένει ουσιαστικά με τον άνθρωπο, την επιθυμία ή τον στόχο που έχουμε!
  • Οι βέρες αποτελούνται από επιχρυσωμένο και επαργυρωμένο κράμα μετάλλων και  έχουν διάμετρο 2cm. Στο ένα βραχιόλι η βέρα είναι επιχρυσωμένη, έχει δηλαδή ακριβώς το χρώμα του ήλιου, που είναι το χρώμα της δύναμης, της ζωντάνιας, της ευτυχίας, της αισιοδοξίας και της αγάπης.  Στο δεύτερο βραχιόλι, η βέρα είναι επιπλατινωμένη χρώματος «ασημί» όπου αυτό το χρώμα συμβολίζει την αρμονία και συμβάλει ουσιαστικά να αποδεσμευτούμε από κάθε τι που δηλητηριάζει την καρδιά μας!
  • Το παραδοσιακό ματόχαντρο, δένει διακριτικά ανάμεσα στο κορδόνι και την βέρα και απομακρύνει την αρνητική ενέργεια ενώ προστατεύει την σχέση από την γλωσσοφαγιά και το «μάτι»!


Το σετ από 2 βραχιόλια one for you, one for me, είναι ένα υπέροχο κόσμημα ιδανικό για δώρο σχέσης και αγάπης! Αν πιστέψεις σε αυτό και το μοιραστείς με τον άνθρωπο που αγαπάς πραγματικά, θα δώσεις στη σχέση σου δύναμη, ένωση και υποστήριξη για την ανάπτυξη συναισθημάτων που στηρίζονται στην ειλικρίνεια!


Τιμή: Από 18,80€ τώρα ΜΟΝΟ 7,52€

Κωδικός Προϊοντος: 10010 

Τηλέφωνο Παραγγελίας: 210 94 72 013

Έξοδα Αποστολής Δωρεάν για αγορές άνω των 40€ από το Oroskopos Shop. Για αγορές μικρότερου κόστους τα έξοδα αποστολής είναι στα 4€

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.