Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι θετικές όψεις στις 20 Ιουνίου και η εύνοια που χαρίζουν στα Ζώδια!

Τα άστρα μας χαμογελούν την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017! Δες αν ανήκεις στους ευνοημένους…

 

Οι θετικές όψεις στις 20 Ιουνίου και η εύνοια που χαρίζουν στα Ζώδια!

Μία Τρίτη, διαφορετική από τις υπόλοιπες! Στις 20 Ιουνίου 2017, οι πλανήτες μας χαμογελούν και μας χαρίζουν και εμάς χαμόγελα! 

Δες ποιοι θα είναι οι τυχεροί!
Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας φέρνει αυτόν που θέλουμε στα πόδια μας! Ευνοείσαι; Μελετάμε αναλυτικά τον χάρτη σου! Στείλε 
ΕΡΜΗΣ1 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

 
«Ο έρωτας δεν κοιτάζει με τα μάτια…, αλλά με την ψυχή.» William Shakespeare

Εξάγωνο Αφροδίτης στον Ταύρο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς: Μία όψη που υπόσχεται παραμυθένιες μαγικές στιγμές, ερωτικές εξομολογήσεις, εκπλήρωση ονείρων, ρομαντισμό, φαντασία και δημιουργικότητα! Η διαίσθηση μας αναπτυγμένη και η ανάγκη μας να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε γίνεται όλο και πιο έντονη!  
Είμαστε πιο ευαίσθητοι, πιο τρυφεροί και καλοπροαίρετοι! Η ανάγκη για αγάπη και για στοργή, θα ρίξει τους τόνους σε σχέσεις που περνούν κρίση, γλυκαίνει την καθημερινότητα μας και μας δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα να εξομαλύνουμε σχέσεις που έχουν λαβωθεί! και μας προσφέρει την ευκαιρία να ζήσουμε το παραμύθι.
Μέσα στο πρόγραμμα είναι φυσικά και καλλιτεχνικά επιτεύγματα, ευχάριστες στιγμές κοντά στη θάλασσα και παρασκηνιακοί έρωτες που απολαμβάνουν το απόλυτο πάθος και συναίσθημα!
Ευνοημένοι είναι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου!«Να μην το περιμένεις και να συμβαίνει... Εκεί είναι η μαγεία!»

Εξάγωνο Ερμή στους Διδύμους με Ουρανό στο Κριό: Οι μεγαλύτερες χαρές έρχονται στα ξαφνικά και η συγκεκριμένη όψη θα φέρει ευχάριστα απρόσμενα μηνύματα, ειδήσεις, νέα, τηλεφωνήματα, επαφές και συναντήσεις! Παράλληλα θα χορτάσουμε έξυπνες εποικοδομητικές συζητήσεις και καινοτόμες ωφέλιμες ιδέες που θα φέρουν λύσεις από το πουθενά!  Οξυδέρκεια, ξαφνικά χαμόγελα και γρήγορες αλλά σωστές αντιδράσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα!
Εκείνοι που μπορούν να περιμένουν κάτι απρόσμενο στη ζωή τους, που θα τους συναρπάσει, είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

 

Αξιολόγηση
4,52 βαθμολογία
25 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.