Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι "Ποσειδώνιοι" Τύποι του Ζωδιακού

Τα γνωρίσματα των Ποσειδώνιων ανδρών και γυναικών ως προς τον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεση τους από τον Βασίλη Χριστοφή

Οι "Ποσειδώνιοι" Τύποι του Ζωδιακού

Τα γνωρίσματα των Ποσειδώνιων ανδρών και γυναικών ως προς τον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεση τους.Για να δεις αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, δες τις παρακάτω οδηγίες και μελέτησε τον Αστρολογικό σου Χάρτη ΕΔΩ<<

 

Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό ενός Ποσειδώνιου ατόμου  είναι να σχηματίζει στον Αστρολογικό του Χάρτη  όψη ο Ποσειδώνα , με κατα σειρά ιεραρχία:

 

  • Σύνοδος
  • Αντίθεση
  • Τετράγωνο

 

 με τους συγκεκριμένους Πλανήτες ή σημεία

 

  • Ωροσκόπος
  • Ήλιος
  • Σελήνη
  • Ερμής
  • Αφροδίτη
  • Άρης

 

 

 

Ποσειδώνιο  επίσης μπορεί να χαρακτηριστεί ένα άτομο που  έχει αρκετούς προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη)  στον Ιχθύ  ή ωροσκόπο ή να έχει προσωπικούς πλανήτες στο 12ο οίκο.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Ποσειδώνιων

 

Ονειροπόλοι και ρομαντικοί όσο δεν πάει. Οι Ποσειδώνιοι τύποι ζουν για το ρομάντζο και τον έρωτα δίχως αυτά η ζωή τους είναι γκρίζα χωρίς χρώμα και νόημα.

 

Αφηρημένοι και ξεχασιάρηδες αλλά με έμφυτο ταλέντο στα καλλιτεχνικά, τη μουσική, τη ζωγραφική αλλά και την υποκριτική για αυτό κιόλας τους καθιστά εξαιρετικούς ηθοποιούς γιατί ενσαρκώνονται και μπαίνουν στο πετσί κάθε ρόλου.

 

Δεν δίνουν βάση στον υλικό κόσμο και στα χρήματα, τα χρειάζονται μόνο για να πραγματοποιήσουν ένα ρομαντικό παραμυθένιο ταξίδι με το ταίρι τους που το χαρακτηρίζουν το άλλο τους μισό, όπως και ένα γεύμα κάτω από το φώς των αστεριών και της σελήνης.

 

Σαγηνευτικοί με ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο να μπλέκουν με λάθος ανθρώπους αρκετές φορές λόγω της εξιδανίκευσης που κάνουν για το ταίρι τους, όμως είναι επίσης επιρρεπείς στα ερωτικά σκάνδαλα διότι μπορούν να μπλέξουν εξίσου εύκολα σε μία παράνομη ή παράλληλη σχέση.

 

Ζουν με το δράμα σαν να τρέφονται από αυτό. Δεν τους σταματάει καμία οδηγία η συμβουλή όταν ερωτευτούν.

 

Είναι βέβαια αρκετά επιρρεπείς στο αλκοόλ, ουσίες και στον τζόγο και όταν απογοητεύονται είναι πολύ πιο ευάλωτοι να παγιδευτούν σε  τέτοιους τρόπους διαφυγής από την πραγματικότητα.

 

Δεν θεωρούνται από τους πιο πιστούς, (αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί όπως και τα προγεγραμμένα από όλο το σύνολο του ωροσκοπίου) όταν σβήσει η φλόγα του έρωτα και του δράματος είναι πολύ πιθανόν να τα αναζητήσουν αλλού.

 

Εάν γνωρίσεις έναν Ποσειδώνιο το μόνο σίγουρο είναι πως θα ζήσεις ανεξαρτήτου ηλικίας σαν παιδί, τη δεύτερη εφηβεία και να έχεις κουράγιο και καθόλου ντροπές για τις πάμπολλες σφιχτές αγκαλιές σε κόσμο όταν θα σε σηκώνει ψηλά στον αέρα κάτι σαν το ημερολόγιο.

 

 

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.