Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι "Πλουτώνιοι" Τύποι του Ζωδιακού

Τα γνωρίσματα των Πλουτώνιων ανδρών και γυναικών ως προς τον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεση τους.

Οι "Πλουτώνιοι" Τύποι του Ζωδιακού

Τα γνωρίσματα των Πλουτώνιων ανδρών και γυναικών ως προς τον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεση τους.Για να δεις αν ανήκεις στην κατηγορία των «Πλουτώνιων» τύπων του ζωδιακού, δες τον αστρολογικό σου χάρτη << και τις παρακάτω οδηγίες


Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό ενός Πλουτώνιου είναι να σχηματίζει όψη ο Πλούτωνας, με κατα σειρά ιεραρχία:

Σύνοδος

Αντίθεση

Τετράγωνο

 

με τους συγκεκριμένους Πλανήτες ή σημεία

 

Ωροσκόπος

Ήλιος

Σελήνη

Ερμής

Αφροδίτη

Άρης

 

Πλουτώνιος επίσης μπορεί να χαρακτηριστεί όποιος έχει αρκετούς προσωπικούς πλανήτες στον Σκορπιό ή ωροσκόπο ή να έχει προσωπικούς πλανήτες στο 8ο οίκο.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Πλουτώνιων

 

Οι πλουτώνιοι από την φύση είναι πάρα πολύ έμφυτα σκληραγωγημένοι αντέχουν στις πιο αντίξοες συνθήκες και συχνά έχουν έρθει αντιμέτωποι με σκληρά γεγονότα.

 

Από τη στάχτη τους ξαναγεννιούνται, το πείσμα των συγκεκριμένων ανθρώπων θυμίζει υπεράνθρωπο αλλά πολλές φορές μπορεί ένας στόχος ή κάτι ερωτικό να τους γίνει εμμονή.

 

Είναι κτητικοί, ζηλιάρηδες και θέλουν να σε έχουν υπό τον έλεγχο τους καθώς μπορούν εύκολα (αλλά θέλουν κιόλας) να χειραγωγούν.

 

Μαγνητικοί, μυστηριώδεις και με βλέμμα κοφτερό/διειδυτικό  μπορούν εύκολα να σε υποτάξουν στην σαγήνη τους.

 

Σεξουαλικοί στο τέρμα, οι πλουτώνιοι άνθρωποι (είτε άντρας είτε γυναίκα) έχουν απύθμενες ορέξεις και επαναληψιμότητα, το μόνο θέμα είναι η ψυχολογία τους, που αν πληγωθούν οικτρά εύκολα θα απέχουν εντελώς ακόμη και για καιρό.

 

Δεν ανοίγονται εύκολα και κρατάνε πάντα μυστικά του εαυτού τους διότι πιστεύουν ότι κανείς δεν πρέπει να ξέρει τα πάντα για εκείνον γιατί ως καχύποπτοι θεωρούν ότι είναι αδυναμία όσο αποκαλύπτονται .

 

Επειδή είναι “τάφος” και άξιοι εμπιστοσύνης ως φίλοι μαγνητίζουν και όλα τα μυστικά για τις ζωές όλων, τα προβλήματα αλλά και τα κουτσομπολιά και λειτουργούν σαν ψυχοθεραπευτές που κάποιοι όταν το κάνουν επάγγελμα γίνονται οι καλύτεροι.

 

Οι χαμηλής συχνότητας Πλουτωνιοι με χαμηλό επίπεδο συνειδητότητας δε θα ξεπεράσουν με τίποτα μία πληγή ή μία προδοσία και συχνά μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με την εκδίκηση που μπορεί να είναι γεμάτη οργή, κακία και όρεξη για καταστροφή ακόμη και αν καταστραφεί ο ίδιος εις γνώση του.

 

Όταν ο Πλουτώνιος άνθρωπος αγαπήσει πραγματικά, μένει εκεί παρά τις αντίξοες συνθήκες που μπορεί να συναντήσει και ενώ πιθανότατα θα του παρουσιαστούν λόγω μαγνητισμού και άλλες προτάσεις δεν θα του περάσει από το μυαλό να προδώσει τα ιδανικά του και να φύγει για κάτι “καλύτερο”. Δεν προδίδει, είναι πιστός και αφοσιωμένος.

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν μπλέξεις κάποια στιγμή στη ζωή σου με έναν Πλουτώνιο θα σε στιγματίσει και θα μείνει η σφραγίδα του πραγματικά ανεξίτηλη όσα χρόνια και αν περάσουν...

 

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,59 βαθμολογία
22 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.