Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι όψεις του Ουρανού στον αστρολογικό σου χάρτη

Τι φανερώνουν οι όψεις του Ουρανού  με τους προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό σου χάρτη; Δες στο άρθρο της Χριστίνας Τανταλίδου

Οι όψεις του Ουρανού στον αστρολογικό σου χάρτη

Ο πλανήτης Ουρανός ανακαλύφθηκε τυχαία το 1781, από τον Βρετανό αστρονόμο Γουίλιαμ Χέρσελ, ο οποίος εξέταζε τη τροχιά του Κρόνου και είναι ο μόνος πλανήτης που είναι γνωστός για την «παράδοξη» στροφή γύρω από τον εαυτό του. Δίκαια λοιπόν ονομάζεται ο περίεργος, απρόβλεπτος , ερμηνευτικά πλανήτης, που όταν αγγίζει προσωπικά σημεία στον γενέθλιο σου χάρτη, βιώνεις καταστάσεις που είναι τελείως έξω από την «γνωστή και δήθεν πραγματική» σου φύση. Βέβαια, υπό την θετική επιρροή του Ουρανού, μπορεί να συναντήσεις την καλή σου τύχη, το καλό απρόοπτο, αλλά και την ευκαιρία που θα σου δώσει ξαφνική άνοδο και επιτυχία. Αν είσαι λοιπόν, έτοιμος να αποδεχτείς, ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη, έχει δηλαδή τα πάνω και τα κάτω της και σου αρέσει να ταξιδεύεις παρέα με τις προκλήσεις, θα περάσεις υπέροχα με τον Ουρανό, ο οποίος το μόνο που θέλει, είναι να σε ταρακουνήσει, ώστε να ανακαλύψεις τα ιδιαίτερα ταλέντα σου και να ξεχωρίσεις. 

Ουρανός – Ήλιος

Μια σημαντική περίοδος αρχίζει, όπου η ελευθερία και η ανάδειξη της προσωπικότητας σου θα παίξει τον πιο καθοριστικό ρόλο. Έτσι ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση, αρχίζεις να συμπεριφέρεσαι πιο ανεξάρτητα και θα πειραματιστείς με καινούργιους ανθρώπους. Σε μικρή ηλικία, αν είσαι, φεύγεις, απομακρύνεσαι από την οικογένεια σου ή προκαλείς τους γύρω σου, γιατί νομίζεις ότι ζεις σε φυλακή και θα δυσανασχετείς. Αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον, αν είσαι ήδη σε μια μονότονη απασχόληση,  θα σε κάνουν να αναρωτηθείς για τις επαγγελματικές σου επιλογές, ψάχνοντας το καινούργιο που θα εκφράζει τα ιδιαίτερα ταλέντα σου. Πιθανή απώλεια εργασίας. Στις προσωπικές σου σχέσεις,  θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την παγωμάρα, αδιαφορία του/της συντρόφου σου και μπορεί να οδηγηθείς ακόμα και στον χωρισμό. Κατά την διέλευση του Ουρανού, καλό είναι να προσέχεις την υγεία σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος για ξαφνικά περιστατικά που θα σε ταρακουνήσουν. Ωστόσο, η θετική επιρροή του Ουρανού, πάνω στον γενέθλιο Ήλιο σου, μπορεί να αποβεί πολύ παραγωγική,  καθώς σε σπρώχνει μακριά από το γνωστό και οικείο και σε αναγκάζει να γίνεις επινοητικός για να μπορέσεις να επιβιώσεις.  Πιο ειλικρινής πλέον με το περιβάλλον σου, δεν θα επαναπαύεσαι και θα προσπαθείς να αρπάξεις την ευκαιρία, όπου και θα γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Σπουδές αστρονομίας, αστρολογίας, αλλά και η ενασχόληση σου με την τεχνολογία θα σου αποκαλύψει έναν διαφορετικό κόσμο. Οπωσδήποτε, διψάς για νέες εμπειρίες, σχέσεις με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας ή νεώτερα που σε ανανεώνουν ψυχικά. Μην αφήσεις την ανασφάλεια να «διαταράξει» το ουράνιο ταξίδι σου.


Ουρανός – Σελήνη

Η Σελήνη, είναι ο εσωτερικός μας κόσμος, οι συνήθειες μας , η μητρική φιγούρα και φυσικά είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του γενέθλιου χάρτη μας, καθώς εκφράζεται μέσα από τα συναισθήματά μας και τις εσωτερικές μας συγκρούσεις. Σίγουρα με την επιρροή του Ουρανού, πάνω στην γενέθλια Σελήνη σου, θα αναγκαστείς να αλλάξεις την καθημερινότητα σου, την διατροφή σου, αλλά πιθανόν και την οικία σου, δηλαδή να μετακομίσεις. Συναισθηματικά θα είσαι πιο επιρρεπής σε ψυχολογικές μεταπτώσεις και δεν θα είσαι σίγουρος για τα αισθήματα σου. Στην περίπτωση που ζεις μια σχέση μονοτονίας και δεν καλύπτεσαι συναισθηματικά, θα επαναστατήσεις και θα αναζητάς την δημιουργία μιας νέας σχέσης. Η περίοδος είναι καλή για να ασχοληθείς με το σπίτι σου, να ομορφύνεις διακοσμήσεις το χώρο σου η να υιοθετήσεις περίεργες , πιο μοντέρνες διατροφικές συνήθειες, πχ να γίνεις χορτοφάγος. Καινούργιες φιλίες θα σε ελκύουν,  έτσι ώστε να γνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να μοιραστείς νέες τολμηρές εμπειρίες με άτομα που θα κινούν την περιέργεια σου. Συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, εσωτερικό ψάξιμο και πιθανή περίοδος απομόνωσης θα σε οδηγήσει στην αυτογνωσία. Προσοχή βέβαια στην υπερβολή, καθώς θέλεις να πετάξεις από πάνω σου, οτιδήποτε παλιό και κινδυνεύεις έτσι, να χάσεις, διώξεις σημαντικούς ανθρώπους από κοντά σου. Δυσκολία στις σχέσεις σου με γυναίκες. Ξαφνικός γάμος ή απόκτηση παιδιού.


Ουρανός – Ερμής

Καινούργιες ιδέες, καινούργιες τεχνικές, αλλά και ένας διαφορετικός τρόπος αντίληψης σε οδηγούν σε νέα μονοπάτια, όπου μπορείς να διακριθείς για το έργο σου και για τα επιτεύγματα σου. Οι επαφές με τους άλλους ανθρώπους θα παίξουν ξεχωριστό ρόλο και θα μυηθείς σε έναν νέο, ανεξάρτητο τρόπο σκέψης. Έτσι, οι σκέψεις σου θα διαδέχονται η μία την άλλη και για αυτό κινδυνεύεις να χάσεις τους στόχους σου, καθώς δέχεσαι συνεχώς νέες προκλήσεις που σε κάνουν να αλλάζεις τα ενδιαφέροντα σου. Δεν ανέχεσαι την  βαρεμάρα, τις ανιαρές παρέες και θέλεις συνεχώς να κινείσαι και να αλλάζεις παραστάσεις. Ταξίδια, συχνές μετακινήσεις, κυρίως λόγω σπουδών ή αλλαγή εργασιακού χώρου, θα σε παρακινούν να βγεις από το σύνηθες και σε προετοιμάζουν να γευτείς εμπειρίες που θα σε εξελίσσουν πνευματικά. Είναι βέβαια δύσκολο ,να γίνεις άμεσα αποδεκτός από το οικείο περιβάλλον σου, καθώς το νέο σου στυλ και οι πολύπλοκες ιδέες σου θα σε κάνουν «παράξενο» και θα ζήσεις εκρηκτικούς διαλόγους, όπου η συνεννόηση δεν θα είναι εφικτή. Μια δύσκολη επιρροή του Ουρανού, πάνω στον γενέθλιο Ερμή σου, μπορεί επίσης, να σε κάνει νευρικό και πραγματικά ευέξαπτο. Καλό είναι να προσέχεις στις μετακινήσεις σου και στον τρόπο που χειρίζεσαι μηχανήματα ή οδηγείς. Τέλος,  θα συναντάς δογματικούς ανθρώπους που θα σε οδηγούν στα άκρα, για αυτό και πρόσεχε τα λόγια σου. Εάν θέλεις να ανοίξεις την δική σου επιχείρηση, πρόσεχε τα συμβόλαια και τους συνεργάτες σου. Προβλήματα με συγγενείς.   Γενικά όμως είναι μια ενδιαφέρουσα, γεμάτη ενθουσιασμό και γρήγορες εναλλαγές, περίοδος, όπου καλείσαι να αποδεχτείς τις εκπλήξεις με ανοιχτό μυαλό και να γίνεις πιο προσαρμοστικός στις συνθήκες που συνεχώς αλλάζουν. Μην φοβηθείς την φαντασία σου.

 

Ουρανός – Αφροδίτη

Η επιρροή του Ουρανού πάνω στην γενέθλια Αφροδίτη σου, θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στις κοντινές σου σχέσεις και κυρίως στις επαφές σου με το αντίθετο φύλο. Μπορεί να αποφασίσεις να φύγεις από μια μόνιμη σχέση, έναν γάμο και έναν σύντροφο που δεν σε εκφράζει. Κάθε σχέση που θα δημιουργείς, θα βασίζεσαι κυρίως στην σεξουαλική χημεία που θα αναπτύσσετε και πιθανόν να υπάρχει διαφορά στην ηλικία ή ακόμα και στα κύρια ενδιαφέροντα. Κρυφές σχέσεις υπονομεύουν την σταθερότητα των επίσημων δεσμών, και διαταράζουν  τα μελλοντικά σας σχέδια, μια που ανατρέπουν τα υπάρχοντα συναισθήματα. Σίγουρα θέλεις να τραβάς την προσοχή του περίγυρου σου και θα αλλάξεις την εμφάνιση σου, προσπαθώντας να γίνεις ελκυστικός και αρκετά πιο προκλητικός. Ξαφνική εισροή χρημάτων, κοινωνική άνοδος από έναν καλό γάμο και όλα τα θαύματα, μπορεί να τα φέρει ο Ουρανός, αρκεί βέβαια να το υπόσχεται και ο γενέθλιος σου χάρτης. Επιθυμείς, έτσι όλο και περισσότερο να ζήσεις μια ζωή με ευχάριστες εκπλήξεις και απεχθάνεσαι τη μονοτονία και την μετριότητα. Επιτυχία, επίσης σε καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, το σινεμά και την Τέχνη. Εύκολα μπορείς να επιλεχθείς για τα ταλέντα σου ή να διακριθείς με ένα Τίτλο. Ωστόσο, η δύσκολη συνάντηση του Ουρανού με την γενέθλια Αφροδίτη, φέρνει οικονομικές δυσκολίες, ξαφνικές απώλειες και απότομους χωρισμούς που σε στιγματίζουν. Οι προκλήσεις που συναντάς σε προσωπικό επίπεδο, θα σε κάνουν, όμως να πειραματιστείς με τις αξίες σου, να αναζητήσεις τα αληθινά σου θέλω και να σπάσεις την βιτρίνα σου, αναζητώντας την αληθινή σου εικόνα. Μη διστάσεις να αποδεχτείς τις ατέλειες σου.Ουρανός – Άρης

Δύσκολη η επιρροή του Ουρανού πάνω στον Άρη, καθώς γνωρίζεις ότι ο πλανήτης αυτός είναι εκρηκτικός, κρύβει όλο τα ταμπεραμέντο σου και τώρα ήρθε η ώρα να γνωριστείς με τα αληθινά ένστικτά σου. Θέλεις φυσικά και να είσαι ο εαυτός σου, δεν κάνεις τη χάρη σε κανένα και πιθανόν θα φέρεσαι απρόσωπα ή τελείως υποκειμενικά. Φυσικά ανυπόμονος, βιαστικός και καλό είναι να μην καταπιέσεις την ενέργεια σου να ξεκινήσεις γυμναστική, πολεμικές τέχνες και οτιδήποτε μπορεί να εκτονώσει την αυξανόμενη επιθετικότητα σου. Βέβαια η ανεξαρτησία είναι σκοπός ζωής, «σκοτώνεις» όποιον/α πάει να σου κλέψει τα δικαιώματα σο και πνίγεσαι με Μπόλικο οξυγόνο. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις σε νέες δραστηριότητες μαζί με άλλους, όπου θα δυσκολευτείς να αποδεχτείς την διαφορετικότητα τους. Στην προσπάθεια σου να αποδείξεις ότι δεν έχεις κανέναν ανάγκη, υπάρχει κίνδυνος να φερθείς άσχημα, άτσαλα σε άτομα που σου έχουν συμπαρασταθεί και να χάσεις πολύτιμες φιλίες ή γνωριμίες. Η θετική επίδραση του Ουρανού πάνω στον γενέθλιο Άρη σου, σε κάνει όμως πιο δραστήριο, αποκτάς σιγά σιγά την αυτοπεποίθηση σου και καταλαβαίνεις ότι όλα μπορείς να τα παλέψεις και να τα ξεπεράσεις. Αντιμέτωπος πια με τις ικανότητες σου , δεν μπορείς να διαφύγεις από την «εξέλιξη» σου. Νικάς την αυτολύπηση και μίζερα συναισθήματα. Αλλαγή σε σεξουαλικές προτιμήσεις.  Προσοχή σε πράξεις βίας.


Μάθε όλα τα μυστικά του αστρολογικού χάρτη σου!

Προσωπική πρόβλεψη για όλες τις προοπτικές της ζωής σου, με μία ανάλυση βασισμένη στον δικό σου αστρολογικό χάρτη!

Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,71 βαθμολογία
7 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.