Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι όψεις της Αφροδίτης στις 9/5 και οι Προβλέψεις των Ζωδίων

Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Δία στις 9/5 και πως θα επηρεάσουν τα 12 Ζώδια, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Οι όψεις της Αφροδίτης στις 9/5 και οι Προβλέψεις των Ζωδίων

Η Αφροδίτη από το Ζώδιο του Κριού, σχηματίζει ένα τυχερό Τρίγωνο με τον Δία, αλλά και ένα επικίνδυνο Τετράγωνο με τον Πλούτωνα!

Δες Εδώ>> ποιους επηρεάζουν οι όψεις>>
...ή δες παρακάτω τα "Πρέπει" και τα "Μη" των 12 Ζωδίων!

 

Νέοι Έρωτες και Μοιραία Πάθη έρχονται! Ευνοείσαι; 
Μάθε τώρα από την Α.Σαρρή!
Στο προσωπικό σου ωροσκόπιο υπάρχουν όλες οι απαντήσεις!
 Στείλε 
ΑΝ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε από σταθερό ή κινητό στο 14994!


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Τα «Πρέπει»:Άρπαξε σπουδαίες ευκαιρίες που θα σου προσφέρει η τύχη τώρα σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως στον αισθηματικό και οικονομικό, από όπου  θα πάρεις την μεγαλύτερη χαρά!  
Τα «Μη»:Προσοχή όμως! Μην παρασύρεσαι λόγω τύχης σε ερωτικές παρανομίες, απαιτήσεις, ρήξεις και αλόγιστες σπατάλες, γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «Πρέπει»:Ετοιμάσου για ψυχική, συναισθηματική αλλά και οικονομική πληρότητα. Ακολούθησε άφοβα το ένστικτό σου και απόλαυσε εύνοια σε παρελθοντικούς ή παρασκηνιακούς έρωτες!
Τα «Μη»:Προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από εμμονές και κακή διάθεση χωρίς λόγο!  Αν κινείσαι παρασκηνιακά, προφυλάξου, ώστε να μην υπάρχουν αποκαλύψεις!ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «Πρέπει»:Αυξάνεται η κοινωνικότητα σου και η θερμή σου συμπεριφορά σε φέρνει κοντά σε καλούς φίλους! Επωφελείσαι μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους ή τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις και πετυχαίνεις στόχους. Κάποια φιλία, ίσως εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα! 
Τα «Μη»:Πρόσεξε μόνο την παρορμητικότητα και την προκλητικότητα, που ίσως σε χαρακτηρίζει λόγω υπερβολικής εύνοιας και αίσθηση ανεμελιάς με τους φίλους σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «Πρέπει»:Έρχονται πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, προτάσεις και διακρίσεις ! Μπορείς να διαπρέψεις στην επαγγελματική σου ζωή, με ευκολία, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!
Τα «Μη»:Μην χάνεις τον έλεγχο και παρασύρεσαι σε νευρική ή παρορμητική συμπεριφορά, που ενδεχομένως να σου στοιχίσει την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση.


ΛΕΩΝ
Τα «Πρέπει»:Έχεις χαρά, αισιοδοξία, τύχη και κοινωνικότητα!  Μέσα από κάποια γνωριμία, κοινωνική επαφή ή μετακίνηση, πιθανόν να προκύψει κάτι ερωτικό και απόλυτα συναρπαστικό! Μεγάλη πιθανότητα για ταξίδι!
Τα «Μη»:Περιόρισε μόνο τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου, για να μην κάνεις… γκάφες σε επαφές και μετακινήσεις!

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «Πρέπει»:Τραβάς την προσοχή των γύρων σου λόγω της γοητείας σου και της σεξουαλικής σου αύρας! Άρπαξε ευκαιρίες που υπόσχονται οικονομική βελτίωση και σεξουαλικές στιγμές!
Τα «Μη»:Ερωτικά, έχεις αδικαιολόγητες εμμονές και απαιτήσεις και αυτό θα προκαλέσει σοβαρές ρήξεις, ιδίως αν έχεις ξεσπάσματα ζήλιας και κτητικότητας!

 ΖΥΓΟΣ

Τα «Πρέπει»:Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου ή να προχωρήσεις σε μία νέα πολλά υποσχόμενη σχέση, αν είσαι ελεύθερος!  
Τα «Μη»:Προσοχή όμως! Μπορεί να έχεις τύχη, αλλά θα την «διώξεις» αν συνεχίσεις να παρασύρεσαι σε άσχημες, επιθετικές και σκληρές συμπεριφορές στην συντροφική ζωή και σε λάθος πάθη!

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «Πρέπει»:Άπειρες θα είναι οι ευκαιρίες και η εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε θέματα ευεξίας και ομορφιάς! Πιθανός έρωτας μέσα από τη δουλειά, έρχεται!
Τα «Μη»:Προσοχή μόνο στα λάθη τα παρορμητικά, λόγω βιασύνης ή απροσεξίας, που θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα σου και θα σε αγχώσουν!  

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «Πρέπει»:Απολαμβάνεις ερωτική επιτυχία, φήμη και φλερτ! Η τύχη είναι με το μέρος σου σε κάθε σου ερωτική δραστηριότητα και περνάς υπέροχα!
Τα «Μη»:Προσοχή μόνο, μην υπερεκτιμήσεις τον εαυτός σου και ξεπεράσεις τα όρια, μπλέκοντας σε λάθος ερωτικές ιστορίες!

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «Πρέπει»:Θα υπάρξει εύνοια στην οικογενειακή και την επαγγελματική ζωή! Θα διορθωθούν συγγενικές σχέσεις που είχαν κλονιστεί και θέματα σπιτιού λύνονται! 
Τα «Μη»:Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει και σε παρασύρει σε πισωγυρίσματα, που θα αποδειχτούν καταστροφικά και θα σε πληγώσουν!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «Πρέπει»:Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός στου κοινωνικούς σου κύκλους και μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα απ’ αυτούς. Ένα καλό νέο έρχεται ή ένα χαρμόσυνο μήνυμα!
Τα «Μη»:Μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, μην εμπιστεύεσαι αμέσως νέες γνωριμίες και πρόσεχε τις μετακινήσεις σου.

 

 

ΙΧΘΥΣ
Τα «Πρέπει»:Μεγάλη οικονομική εύνοια θα απολαύσεις αυτή τη περίοδο, αλλά και συναισθηματική πληρότητα και σιγουριά.
Τα «Μη»:Προσοχή όμως! Μην παρασύρεσαι σε αλόγιστες σπατάλες, σε διατροφικές υπερβολές και σε εκρήξεις ζήλιας στον έρωτα!

 

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.