Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι όψεις της Αφροδίτης στις 9/5 και οι Προβλέψεις των Ζωδίων

Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Δία στις 9/5 και πως θα επηρεάσουν τα 12 Ζώδια, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Οι όψεις της Αφροδίτης στις 9/5 και οι Προβλέψεις των Ζωδίων

Η Αφροδίτη από το Ζώδιο του Κριού, σχηματίζει ένα τυχερό Τρίγωνο με τον Δία, αλλά και ένα επικίνδυνο Τετράγωνο με τον Πλούτωνα!

Δες Εδώ>> ποιους επηρεάζουν οι όψεις>>
...ή δες παρακάτω τα "Πρέπει" και τα "Μη" των 12 Ζωδίων!

 

Νέοι Έρωτες και Μοιραία Πάθη έρχονται! Ευνοείσαι; 
Μάθε τώρα από την Α.Σαρρή!
Στο προσωπικό σου ωροσκόπιο υπάρχουν όλες οι απαντήσεις!
 Στείλε 
ΑΝ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε από σταθερό ή κινητό στο 14994!


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Τα «Πρέπει»:Άρπαξε σπουδαίες ευκαιρίες που θα σου προσφέρει η τύχη τώρα σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως στον αισθηματικό και οικονομικό, από όπου  θα πάρεις την μεγαλύτερη χαρά!  
Τα «Μη»:Προσοχή όμως! Μην παρασύρεσαι λόγω τύχης σε ερωτικές παρανομίες, απαιτήσεις, ρήξεις και αλόγιστες σπατάλες, γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «Πρέπει»:Ετοιμάσου για ψυχική, συναισθηματική αλλά και οικονομική πληρότητα. Ακολούθησε άφοβα το ένστικτό σου και απόλαυσε εύνοια σε παρελθοντικούς ή παρασκηνιακούς έρωτες!
Τα «Μη»:Προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από εμμονές και κακή διάθεση χωρίς λόγο!  Αν κινείσαι παρασκηνιακά, προφυλάξου, ώστε να μην υπάρχουν αποκαλύψεις!ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «Πρέπει»:Αυξάνεται η κοινωνικότητα σου και η θερμή σου συμπεριφορά σε φέρνει κοντά σε καλούς φίλους! Επωφελείσαι μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους ή τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις και πετυχαίνεις στόχους. Κάποια φιλία, ίσως εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα! 
Τα «Μη»:Πρόσεξε μόνο την παρορμητικότητα και την προκλητικότητα, που ίσως σε χαρακτηρίζει λόγω υπερβολικής εύνοιας και αίσθηση ανεμελιάς με τους φίλους σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «Πρέπει»:Έρχονται πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, προτάσεις και διακρίσεις ! Μπορείς να διαπρέψεις στην επαγγελματική σου ζωή, με ευκολία, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!
Τα «Μη»:Μην χάνεις τον έλεγχο και παρασύρεσαι σε νευρική ή παρορμητική συμπεριφορά, που ενδεχομένως να σου στοιχίσει την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση.


ΛΕΩΝ
Τα «Πρέπει»:Έχεις χαρά, αισιοδοξία, τύχη και κοινωνικότητα!  Μέσα από κάποια γνωριμία, κοινωνική επαφή ή μετακίνηση, πιθανόν να προκύψει κάτι ερωτικό και απόλυτα συναρπαστικό! Μεγάλη πιθανότητα για ταξίδι!
Τα «Μη»:Περιόρισε μόνο τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου, για να μην κάνεις… γκάφες σε επαφές και μετακινήσεις!

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «Πρέπει»:Τραβάς την προσοχή των γύρων σου λόγω της γοητείας σου και της σεξουαλικής σου αύρας! Άρπαξε ευκαιρίες που υπόσχονται οικονομική βελτίωση και σεξουαλικές στιγμές!
Τα «Μη»:Ερωτικά, έχεις αδικαιολόγητες εμμονές και απαιτήσεις και αυτό θα προκαλέσει σοβαρές ρήξεις, ιδίως αν έχεις ξεσπάσματα ζήλιας και κτητικότητας!

 ΖΥΓΟΣ

Τα «Πρέπει»:Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου ή να προχωρήσεις σε μία νέα πολλά υποσχόμενη σχέση, αν είσαι ελεύθερος!  
Τα «Μη»:Προσοχή όμως! Μπορεί να έχεις τύχη, αλλά θα την «διώξεις» αν συνεχίσεις να παρασύρεσαι σε άσχημες, επιθετικές και σκληρές συμπεριφορές στην συντροφική ζωή και σε λάθος πάθη!

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «Πρέπει»:Άπειρες θα είναι οι ευκαιρίες και η εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε θέματα ευεξίας και ομορφιάς! Πιθανός έρωτας μέσα από τη δουλειά, έρχεται!
Τα «Μη»:Προσοχή μόνο στα λάθη τα παρορμητικά, λόγω βιασύνης ή απροσεξίας, που θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα σου και θα σε αγχώσουν!  

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «Πρέπει»:Απολαμβάνεις ερωτική επιτυχία, φήμη και φλερτ! Η τύχη είναι με το μέρος σου σε κάθε σου ερωτική δραστηριότητα και περνάς υπέροχα!
Τα «Μη»:Προσοχή μόνο, μην υπερεκτιμήσεις τον εαυτός σου και ξεπεράσεις τα όρια, μπλέκοντας σε λάθος ερωτικές ιστορίες!

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «Πρέπει»:Θα υπάρξει εύνοια στην οικογενειακή και την επαγγελματική ζωή! Θα διορθωθούν συγγενικές σχέσεις που είχαν κλονιστεί και θέματα σπιτιού λύνονται! 
Τα «Μη»:Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει και σε παρασύρει σε πισωγυρίσματα, που θα αποδειχτούν καταστροφικά και θα σε πληγώσουν!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «Πρέπει»:Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός στου κοινωνικούς σου κύκλους και μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα απ’ αυτούς. Ένα καλό νέο έρχεται ή ένα χαρμόσυνο μήνυμα!
Τα «Μη»:Μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, μην εμπιστεύεσαι αμέσως νέες γνωριμίες και πρόσεχε τις μετακινήσεις σου.

 

 

ΙΧΘΥΣ
Τα «Πρέπει»:Μεγάλη οικονομική εύνοια θα απολαύσεις αυτή τη περίοδο, αλλά και συναισθηματική πληρότητα και σιγουριά.
Τα «Μη»:Προσοχή όμως! Μην παρασύρεσαι σε αλόγιστες σπατάλες, σε διατροφικές υπερβολές και σε εκρήξεις ζήλιας στον έρωτα!

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.