Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Όψεις της Αφροδίτης και η επιρροή τους στα Ερωτικά μας, έως τέλος Ιουλίου

Δες τις ευκαιρίες αλλά και τις παγίδες της Αφροδίτης, το 2ο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, στην Ερωτική Ζωή των Ζωδίων, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Οι Όψεις της Αφροδίτης και η επιρροή τους στα Ερωτικά μας, έως τέλος Ιουλίου

'Ήταν που ήταν, έτσι κι αλλιώς, παιχνιδιάρικη και ζαβολιάρα η Αφροδίτη από το Ζώδιο των Διδύμων, έρχεται το 2ο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, να μας το αποδείξει με κάθε τρόπο!
Οι αστρολογικές όψεις που θα σχηματίσει αυτό το διάσημα ο πλανήτης του Έρωτα, Αφροδίτη θα μας φέρει τα πάνω-κάτω στην ερωτική μας ζωή αφού τα σκαμπανεβάσματα δεν θα έχουν τελειωμό! 


Οι προσωπικές σου προβλέψεις για το Καλοκαίρι και όχι μόνο ...

Μάθε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις σου για έρωτα, χρήμα, επαγγελματικά!

Κάλεσε στο ☏ 14724! Θέλεις προβλέψεις από τον αγαπημένο σου αστρολόγο χωρίς να χρεώσεις το σταθερό ή κινητό σου τηλέφωνο; Δες εδώ>>
Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα 17/7
Η εξαπάτηση και η απογοήτευση στα ερωτικά θέματα πρωταγωνιστούν. Όσοι επιμένουν να πιστεύουν ότι όλα πηγαίνουν τέλεια και πως δεν υπάρχει πρόβλημα, έρχεται τώρα η στιγμή να δουν την αλήθεια κατάματα, να κοπεί το παραμύθι του μυαλού τους απότομα και να νιώσουν πιο ανασφαλείς από ποτέ, μετέωροι, εξαπατημένοι και άκρως απογοητευμένοι! Εκείνοι που πρέπει άμεσα να λογικευτούν, να σταματήσουν να παραμυθιάζονται-αλλά και να παραμυθιάζουν οι ίδιοι-, να παρασύρονται σε έναν φανταστικό κόσμο που βολεύει, προκειμένου να αποφύγουν τα προβλήματα, είναι οι Δίδυμοι. Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, του 2ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία 18/7
Ο έρωτας αποκτά γενναιόδωρο, εορταστικό και αισιόδοξο πρόσωπο! Οι ερωτικές σχέσεις αναθερμαίνονται και η ερωτική ζωή κρύβει σημαντικές ευκαιρίες! Καλή διάθεση, αυτοπεποίθηση, χαρά, ερωτική τύχη κάνουν τη ζωή σαφώς καλύτερη, ιδιαίτερα στον ερωτικό ή οικονομικό τομέα! Οι τυχεροί είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου 24/7
Ο έρωτας και οι σχέσεις μπαίνουν σε δοκιμασία, κρίση και έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα, ρήξεις και επιπλοκές! Σε σχέσεις χωρίς σίγουρο μέλλον οι χωρισμοί θα είναι δεδομένοι, Απούσες είναι η τρυφερότητα και η στοργή, ενώ παρούσες είναι η ψυχρότητα και οι επώδυνες καταστάσεις!Προσοχή και υπομονή χρειάζεται από Δίδυμους. Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς, του 3ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού
30/7
Ο Έρωτας ρομαντικά ιδεαλιστής, φιλελεύθερος και προοδευτικός, διασκεδαστικός και αυθόρμητος! Έρχονται ερωτικές εξομολογήσεις ακόμα και προτάσεις από το πουθενά, ξαφνικά ερωτικά μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις! Οι τυχεροί είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!


Δες τις ερωτικές σου προβλέψεις σύμφωνα με τις όψεις της Αφροδίτης, αναλυτικά ανάλογα με το δεκαήμερο του Ζωδίου σου, στο Ερωτοσκόπιο με την Ανδριάννα Σαρρή!


Αξιολόγηση
3,45 βαθμολογία
33 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.