Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις των ζωδίων ως 2 Ιουλίου 2019

Πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Ταύρο και ο Άρης από τον Καρκίνο; Μάθε όλες τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της περιόδου ως και τις 2 Ιουλίου 2019 από την Αθηνά Βαγενά! 

Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις των ζωδίων ως 2 Ιουλίου 2019

Από αυτή την Τετάρτη 15 Μαϊου έως και τις 9 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της Κυριαρχίας της, τον Ταύρο, χαρίζοντας απλόχερα τα «δώρα» της για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τις ομορφιές της ζωής! Χρήμα, Έρωτας, Συντροφικότητα, Ζεστασιά, Ασφάλεια, Σταθερότητα, Ομορφιά ... είναι μερικά από τα τυχερά δώρα αυτής της περιόδου και ναι θα μπορέσουν όλα τα ζώδια με κάποιο τρόπο να βρεθούν κερδισμένα και ικανοποιημένα σε κάποιον από τους τομείς της ζωής τους.


Από την άλλη πλευρά, την Πέμπτη στις 16 Μαΐου , ο κόκκινος πλανήτης της δράσης, ο Άρης, ο οποίος αντιπροσωπεύει την ενέργεια, την σεξουαλικότητα, την θέληση, την πρωτοβουλία και επηρεάζει την ροή των εξελίξεων στη ζωή μας, κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και θα παραμείνει ως τις 2 Ιουλίου. Από το ζώδιο της «πτώσης» του, έρχεται για να μας τα βάλει λίγο δύσκολα, αφού κάποιες στιγμές θα «ξύσει» πληγές του παρελθόντος και θα ανακινήσει υποθέσεις που πονούν, ή αγγίζουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον ψυχισμό μας...Έτσι λοιπόν στην εκπομπή που ακολουθεί, μπορείτε να ενημερωθείτε για την επιρροή που θα δεχθείτε από την μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ταύρου και του Άρη στον Καρκίνο και θα αναγνωρίσετε4 ποιες είναι οι ευκαιρίες και ποιες οι προκλήσεις της περιόδου που ανοίγεται μπροστά μας ως και τις 2 Ιουλίου 2009Για τις προσωπικές σου προβλέψεις κάλεσε στο 14724

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,69 βαθμολογία
48 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.