Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Υδροχόου

Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Υδροχόου από την Χριστίνα Τανταλίδου!

Οι Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Υδροχόου

Ριζικές αλλαγές. Το  2017, μια χρονιά αφιερωμένη στην προσωπική σας ελευθερία, στην ανάπτυξη των προσωπικών σας στόχων και θα ανοίξετε τους ορίζοντες σας, γνωρίζοντας ανθρώπους από άλλες ηπείρους.   Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017, ο Δίας από το ζώδιο του Ζυγού, σας δίνει ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές στο εξωτερικό ή την ευκαιρία να απαγκιστρωθείτε από μια τοξική ζωή και να δραπετεύσετε από άτομα που σας καταπιέζουν. Μέσα Φθινόπωρου και με την μετακίνηση του Δια στο πλουτώνιο ζώδιο τον Σκορπιό, θα είστε πιο συγκεντρωμένοι σε θέματα καριέρας, θα έχετε τακτοποιήσει την προσωπική σας ζωή και πάνω απ όλα θα βάλετε την επαγγελματική σας καταξίωση. Ήδη από τώρα συζητάτε κάποια πρόταση που σιγά σιγά θα σας δώσει την δυνατότητα να μεταμορφώσετε την ζωή σας.


Βέβαια, ο  Κρόνος στον Τοξότη σας έκανε πιο μελαγχολικούς, καθώς πολλές φορές απογοητευτήκατε από την συμπεριφορά των κοντινών σας και ξεκαθαρίσετε τον φιλικό σας κύκλο.  Ουσιαστικά το μάθημα της εμπιστοσύνης που διδάσκει ο Κρόνος,  συνεχίζεται και ξέρετε ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεστε όλα τα μυστικά σας, σε άτομα που δεν μπορούν  ή δεν θέλουν να σας υποστηρίξουν. Η συμμετοχή σας σε μια ομάδα, ή ένα σύλλογο με κοινές δραστηριότητες θα δώσει ένα νέο ενδιαφέρον στη ζωή σας (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο γ’ δεκαημέρου).


Ο Ουρανός, ο πλανήτης σας, επηρεάζει τον τρόπο σκέψης σας και η αντίθεση Δία-Ουρανού θα γεννήσει αμφιβολίες για τη ζωή σας και θα σας βάλει σε διαδικασία αποφάσεων, καθώς θα καταλάβετε ότι επηρεάζεστε πολύ από το συγγενικό σας περιβάλλον και δεν αποφασίζετε ελεύθερα και σύμφωνα με τα θέλω σας. Ωστόσο, επαγγελματικές προτάσεις μέσα από το διαδίκτυο ή μια εργασία που θα απαιτεί να ταξιδεύετε θα σας ανανεώσει. (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο  τέλη β’ και γ’ δεκαημέρου).

Φεγγάρια που επηρεάζουν 

  • Στις 11  Φεβρουαρίου 2017 η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, απέναντι σας, κλείνει τον κύκλο σε συντροφικές σχέσεις που έχουν λήξει και δεν μπορείτε άλλο να συμβιβαστείτε. Θέματα υγείας ενός κοντινού σας προσώπου θα σας απασχολήσουν. Έρχεστε αντιμέτωποι με το κάρμα σα (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο αρχές γ΄ δεκαημέρου).
  •  Στις 7 Αυγούστου 2017, η Πανσέληνος, Μερική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας φέρνει κρίση σε προσωπικά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα και κάτω από συναισθηματική σας φόρτιση μπορείτε να φερθείτε απότομα και να προκαλέσετε σοβαρές αντιδράσεις αλλά και παρεξηγήσεις. Καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα. Προσέξτε πως εκφράζεστε και περιμένετε να περάσει  η επιρροή( επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο μέσα β΄ δεκαημέρου).
  • Υπενθύμιση : από τις 4 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου 2017, η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού για να επαναξιολογήσετε προσωπικές επιλογές, σχέσεις με το περιβάλλον σας αλλά και την υπάρχουσα σχέση σας (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο α’ και αρχές β΄ δεκαημέρου).
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.