Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Σκορπιού

Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Σκορπιού από την Χριστίνα Τανταλίδου!

Οι Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Σκορπιού

Εκπληρώνοντας σχέδια. Το  2017, μια χρονιά αφιερωμένη αρχικά στην εσωτερική σας ανάπτυξη, στην επίτευξη πνευματικών στόχων και στην προσπάθεια σας να νικήσετε φόβους, ανασφάλειες και ενοχικά συναισθήματα. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017,  ο Δίας από το ζώδιο του ζυγού, ευνοεί την ψυχολογική σας διάθεση, είστε σαφώς πιο αισιόδοξοι, εμπιστεύεστε περισσότερο το περιβάλλον σας και αποφασίζετε να συγχωρήσετε όποιον/α σας έχει πειράξει. Σαφώς λοιπόν πιο συμπονετικοί, αλλά και δημιουργικοί θα βγείτε από την κλεισούρα της προηγούμενης περιόδου και θα είστε πιο κοινωνικοί και ευχάριστοι. Μέσα Φθινοπώρου και ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο σας και εκεί μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την τύχη σας, τις δημόσιες σχέσεις σας και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Καλύτερες συνθήκες για να κυνηγήσετε την δουλειά σας και τελικά θα καταφέρετε να ξεφύγετε από την στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου. Προσοχή όμως σε υπερβολές και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να μετανιώσετε.


Με τον Κρόνο στον Τοξότη όμως, ευτυχώς και θα ελέγχετε τα υπερβολικά συναισθήματα αισιοδοξίας και θα προχωρήσετε στην άμεση τακτοποίηση των οικονομικών ζητημάτων, αναζητώντας μια σταθερή πηγή εισοδήματος, γιατί πραγματικά θέλετε πλέον να αποκτήσετε την ανεξαρτησία σας. Μέσα από μια νέα επαγγελματική σχέση και την γνωριμία σας με ένα άτομο, μεγαλύτερο σε ηλικία, ενδέχεται να αλλάξει ουσιαστικά η  ζωή σας και να λύσετε το βασικό σας οικονομικό πρόβλημα. Σαφώς είστε πιο συνετοί, οργανωτικοί και αποφεύγετε τις σπατάλες, τα περιττά έξοδα σε άσκοπες δαπάνες και έτσι θα προφυλάξετε το πορτοφόλι σας. Αρκετά πιο σοβαρά θα χειριστείτε την υλική σας πραγματικότητα (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο γ΄ δεκαημέρου).  


Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης σας, θέλει να σας βάλει μέσα στο διαδίκτυο, να ανοίξετε τον κύκλο των επαφών σας και πραγματικά έχετε μεγάλη επιρροή στους γύρω σας και αφήνετε πίσω τα αποτυπώματά σας. Δυναμικοί, σίγουροι και με ιδέες που εμπνέουν μπορείτε τώρα να εφαρμόσετε τα όνειρα σας (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο β’ δεκαημέρου)

 Φεγγάρια που επηρεάζουν 

  • Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, η Έκλειψη Σελήνης, Πανσέληνος στον Λέοντα, βάζει διλλήματα, ανάμεσα σε καριέρα, οικογένεια και θα χρειαστεί να αποχωριστείτε τους δικούς σας για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Μοναξιά και προσωρινή απομόνωση. Προσοχή σε ηλικιωμένα άτομα (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο αρχές γ’ δεκαημέρου).
  • Στις 18 Νοεμβρίου 2017, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα επαναξιολογήσετε προτάσεις για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, καθώς θα έχετε πια κατασταλάξει στο τι θέλετε να κάνετε και θα προχωρήσετε πιο αποφασιστικά. Πιθανή συγκατοίκηση ή απόκτηση απογόνου (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο μέσα γ΄ δεκαημέρου).


Υπενθύμιση :
  στις 9 έως τις  21 Απριλίου 2017 ο Ερμής σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, , ξυπνά μέσα σας τύψεις, ενοχές για την ανάρμοστη συμπεριφορά σας και θα επιδιώξετε τις επιστροφές αγαπημένων προσώπων ή παλιών συνεργατών που είχατε διακόψεις σχέσεις. Πιθανόν να ενδώσετε σε επανασυνδέσεις (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο αρχές α΄ δεκαημέρο

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,75 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.