Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Λέοντα

Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Λέοντα από την Χριστίνα Τανταλίδου!

Οι Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Λέοντα

Αποδοχή, προσαρμογή και δημιουργία.  Το  2017,  μια χρονιά αφιερωμένη στην καθημερινότητα σας, στις συγγενικές σας σχέσεις, καθώς και στην κινητοποίηση σας μέσα από το διαδίκτυο. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017, ο Δίας από το Ζυγό, σας βοηθάει να ασχοληθείτε με την εξειδίκευση σας, προσπαθείτε να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας, είτε με την εγγραφή σας σε μια σχολή κατάρτισης, είτε με την άσκηση της πρακτικής σας και έτσι θα μαζέψετε πολύτιμη εργασιακή εμπειρία. Συγχρόνως, θα έχετε την διάθεση να αναθερμάνετε παγωμένες σχέσεις με συγγενείς ή φίλους και σίγουρα θα φέρεστε με περισσότερη ανοχή.  Μέσα Φθινοπώρου και με την μετακίνηση του Δία στο πλουτώνιο ζώδιο τον Σκορπιό, η οικογένεια θα είναι η βασική σας προτεραιότητα και θέλετε να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό ή δεν αποκλείετε και μια πιθανή συγκατοίκηση με το άτομο που ήδη υπάρχει στη ζωή σας.


Με τον Κρόνο στον Τοξότη,  έχετε καταλάβει ότι δεν μπορείτε να παίζετε με τα συναισθήματα των άλλων και είστε πιο πρακτικοί και δεν πέφτετε με τα μούτρα στον έρωτα και στις επικίνδυνες σχέσεις. Μέσα στην χρονιά αυτή, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση που πιθανόν θα ανοίξει τους ορίζοντες σας και ίσως εργαστείτε μαζί με το ταίρι σας,  καθώς πιθανόν να μοιράζεστε τους ίδιους στόχους.  Για εσάς τους ήδη δεσμευμένους, ενδέχεται η άφιξη ενός νέου απόγονου να προκαλέσει μπερδεμένα συναισθήματα, καθώς αυτόματα θα πρέπει να αφοσιωθείτε στο ρόλο του γονιού και να παραμελήσετε αρκετά τα επαγγελματικά σας σχέδια (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο γ’ δεκαημέρου).


Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού, σχηματίζει θετική όψη με τον Ήλιο σας και αυτό σημαίνει ευκαιρίες για τους ελεύθερους επιχειρηματίες και σιγά σιγά θα μπείτε στην ψυχολογία να προωθήσετε περισσότερο τη δουλειά σας και να αποφύγετε τις μετριότητες, που δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο  μέσα γ’ δεκαημέρου).

 
Φεγγάρια που  επηρεάζουν 

  • Στις 11 Μάιου 2017, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, δείχνει αλλαγή περιβάλλοντος, πιθανόν να μετακομίσετε για να εργαστείτε σε άλλη πόλη και να προχωρήσετε τη ζωή σας, χωρίς την επιτήρηση των δικών σας ανθρώπων (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο αρχές γ’ δεκαημέρου).
  • Στις 21 Αυγούστου 2017- η Νέα Σελήνη, Ολική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας φέρνει ξαφνικά γεγονότα που σας αναγκάζουν να αποχωρήσετε από μια σχέση ή κατάσταση που σας έχει κουράσει και σίγουρα αυτό δεν θα γίνει αναίμακτα και χωρίς την έντονη αντίδραση των γύρω σας. Προσοχή σε θέματα υγείας και μην καταπονείτε τον εαυτό σας (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο τέλη γ’ δεκαημέρου).

 

Υπενθύμιση : από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2017,  ο Ερμής  θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας και ενδέχεται να κάνετε μια μικρή παύση, να συνθηκολογήσετε με το παρελθόν σας και να αλλάξετε τους οικονομικούς σας χειρισμούς. Γίνεστε πιο συγκρατημένοι και συνετοί στα έξοδα σας (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο τέλη γ’ δεκαημέρου).

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,91 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.