Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Κριού

Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Κριού από την Χριστίνα Τανταλίδου!

Οι Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Κριού

Δυναμικές επανεκκινήσεις  και συναισθηματικές Προκλήσεις!


Το  2017, μια χρονιά αφιερωμένη στις σχέσεις σας, σε προσωπικές συνεργασίες, αλλά και σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017, ο Δίας βρίσκεται απέναντι σας, στον έβδομο ηλιακό σας οίκο και έχετε την δυνατότητα να διαμορφώσετε τις σχέσεις σας, σύμφωνα με τα θέλω σας. Εκμεταλλευτείτε την καλή διάθεση των συνεργατών σας και επιχειρήστε να αλλάξετε τα δεδομένα στη δουλειά σας και στην προσωπική σας επιχείρηση. Προσωπικά, έχετε πια κατασταλάξει, είτε δηλαδή θα φύγετε από μια σχέση που σας έχει φθείρει, ή θα αποφασίσετε να κάνετε το γενναίο βήμα της δέσμευσης. Η μετέπειτα μετακίνηση του Δία στο πλουτώνιο ζώδιο τον Σκορπιό, μέσα στο Φθινόπωρο, διαφοροποιεί τα πράγματα, καθώς φέρνει κληρονομικά θέματα στο προσκήνιο και καλείστε άμεσα να τακτοποιήσετε την κοινή σας περιουσία και θα ωφεληθείτε αρκετά.


Με τον Κρόνο στον Τοξότη έχει αλλάξει η ψυχολογία σας, επιθυμείτε την ασφάλεια σας, και αποφεύγετε να διακινδυνεύετε με βιαστικές κινήσεις, για να μην χρεωθείτε λάθη που δεν θα μπορείτε να διορθώσετε αργότερα.  Παρά όμως την συντηρητική επιρροή του  Κρόνου και τις τυχόν απαισιόδοξες σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό σας, θα ξεκαθαρίσετε το πεδίο και θα τολμήσετε μια μετεγκατάσταση που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο γ’ δεκαήμερου)


Ο Ουρανός έτσι φέρνει ευκαιρίες στους αποφασιστικούς και με την επιρροή, αντίθεση του Δία από τον Ζυγό, επηρεάζει εσάς που μπορείτε να αφήσετε το παλιό και να ξεκινήσετε μια νέα δημιουργική απασχόληση που θα σχετίζεται με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό.  Το ξέρετε πια, ότι δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο, ή να υποχωρείτε για χάρη των άλλων και επιβάλλετε να αφήσετε πίσω περιττούς συναισθηματισμούς που σας εγκλωβίζουν σε μια ανιαρή πραγματικότητα (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο γ’ δεκαημέρου).


Φεγγάρια που επηρεάζουν
 

Στις 11 Απριλίου 2017, η Πανσέληνος στον Ζυγό, επαναφέρει το ζήτημα της δέσμευσης και θα σκεφτείτε πως μπορείτε να βελτιώσετε την υπάρχουσα σχέση σας και να ζητήσετε-διεκδικήσετε την αποκλειστικότητα. Διαφορετικά και στην περίπτωση που δεν συμφωνήσετε με το ταίρι σας, ενδέχεται να αποφασίσετε την διάλυση της σχέσης σας, ή την προσωρινή απομάκρυνση σας  (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο αρχές γ’ δεκαημέρου).

 

Στις 21 Αυγούστου 2017, η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, υποδεικνύει τον τρόπο που θα ξεπεράσετε το παρελθόν και επιχειρείτε κάτι καινούργιο που θα σας βοηθήσει να βγείτε από Αρπάξτε γρήγορα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο στο τέλος γ΄ δεκαημέρου).

 

Υπενθύμιση : από τις 4 Μαρτίου έως τις 04 Απριλίου 2017, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιο σας (ξεκινά από την 13η μοίρα) και αυτό θα ταρακουνήσει τις προσωπικές σας σχέσεις και θα μπείτε σε διλλήματα. Η επιστροφή ενός αγαπημένου προσώπου σας ταλαιπωρεί ακόμα και δεν είστε πια σίγουροι για τα συναισθήματά σας (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο α΄ και αρχές β δεκαημέρου).

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,17 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.