Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Καρκίνου

Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Καρκίνου από την Χριστίνα Τανταλίδου!

Οι Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Καρκίνου

Συμφιλιώσεις που δικαιώνουν.  Το  2017, μια χρονιά που θα αφοσιωθείτε περισσότερο στην οικογένεια σας, θα επανασυνδεθείτε με τα άτομα που αγαπάτε και θα αναζητάτε την σταθερότητα και την ηρεμία.  Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017, ο Δίας από τον Ζυγό, ευνοεί θέματα συμφιλίωσης και συνεννόησης με τα κοντινά σας άτομα και είστε πλέον σίγουροι ότι έχετε κερδίσει την υποστήριξη τους. Σίγουρα αυτήν την χρονιά, περιμένετε να διαχειριστείτε την ακίνητη περιουσία σας και ίσως προκύψει σταθερό οικονομικό όφελος από έναν συγγενή σας και αυτό αυτόματα, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.  Με την μετακίνηση του Δία στο Πλουτώνιο ζώδιο,  τον Σκορπιό, μέσα Φθινοπώρου, θα μεταμορφωθείτε με μια νέα σχέση ή έναν νέο απόγονο και θα αλλάξει τελείως ο τρόπος σκέψης σας, καθώς θα γίνετε ακόμα πιο δοτικοί. Δεν αποκλείετε βέβαια να μπείτε σε νέα σχέση, μέσα από μια γνωριμία που θα γίνει σε τόπο διασκέδασης και αυτό θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας για να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τα ταλέντα σας ή την Τέχνη γενικότερα.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη έχετε αντιμετωπίσει θέματα υγείας ή χρειάστηκε να ασχοληθείτε με την φροντίδα ενός ηλικιωμένου ατόμου και αυτό φυσικά σας έχει αποθαρρύνει και απομακρύνει από τα σχέδια σας. Βέβαια και μέσα στον εργασιακό σας χώρο, πιεστήκατε και πιέζεστε ακόμα, για να οργανώσετε την δουλειά σας, να γίνετε πιο παραγωγικοί, αλλά και να φανεί το έργο σας. Ανακατατάξεις μέσα στην δουλειά σας, αρκετό παρασκήνιο και όλα αυτά πλέον θα σας φαίνονται παιχνιδάκι, μέσα στο 2017, γιατί έχετε εκπαιδευτεί και ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε τους αντιπάλους σας. Μια νέα υπεύθυνη θέση πιθανόν να ξεπροβάλλει και μην πείτε όχι σε επιπρόσθετες υποχρεώσεις. (επηρεάζονται οι γεννημένοι, ή με ωροσκόπο γ΄ δεκαημέρου)


Ο Ουρανός  επηρεάζει το προφίλ σας, την βιτρίνα σας και πολλά πράγματα θα διαφοροποιηθούν και ίσως σκεφτείτε την αλλαγή σταδιοδρομίας, μια πρόταση επαγγελματικής αποκατάστασης ή στην περίπτωση που τελειώνετε τις σπουδές σας θα αντιμετωπίσετε κύριες αλλαγές στη ζωή σας (επηρεάζονται οι γεννημένοι, ή με ωροσκόπο γ’ δεκαημέρου).

 
Φεγγάρια που επηρεάζουν 

  • Στις 11 Απριλίου 2017, η Πανσέληνος στον Ζυγό,  απαιτεί την προσοχή σας σε θέματα υγείας, και ένα ηλικιωμένο  πρόσωπο πιθανόν να σας χρειάζεται.  Επίσης αντιμετωπίζετε συχνά συναισθήματα νοσταλγίας για προηγούμενες σχέσεις.  Θα νιώθετε πιεσμένοι από την καθημερινότητα σας και πιθανές τάσεις φυγής θα σας απομονώσουν. (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή ωροσκόποι αρχές γ’ δεκαημέρου).
  • Στις 21 Αυγούστου 2017, η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου, στο ζώδιο του Λέοντα, κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή σας, ένας νέος κύκλος ανοίγει που σημαίνει ότι αναγκαστικά, είτε θα αλλάξετε τόπο κατοικίας, η περιβάλλον και θα αναζητήσετε την τύχη σας, χωρίς την βοήθεια των δικών σας που πλέον δεν θα μπορούν να σας στηρίξουν (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο αρχές γ’ δεκαημέρου).
  • Υπενθύμιση : στην περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Κριό , από τις 4 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου 2017, θα αναμετρηθείτε με το πεπρωμένο σας, ξυπνάνε μέσα σας κρυμμένα συναισθήματα και επιζητάτε την αναζωογόνηση μιας περασμένης σας σχέσης (επηρεάζονται οι γεννημένοι, ή με ωροσκόπο α’ δεκαημέρου και αρχές β’).
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,26 βαθμολογία
19 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.