Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Αιγόκερω

Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Αιγόκερω από την Χριστίνα Τανταλίδου!

Οι Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιο του Αιγόκερω

Η ζωή στα χέρια σας. Το  2017, μια χρονιά αφιερωμένη αρχικά στην καριέρα σας, στις φιλοδοξίες σας και στην εξέλιξη σας, μέσα από την κοινωνική σας καταξίωση.   Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017, ο Δίας από το ζώδιο του Ζυγού, φέρνει την τύχη μέσα από μοιραίες συναντήσεις με πρόσωπα εξουσίας, με άτομα δηλαδή που μπορούν να αλλάξουν την ζωή σας και πάντα προς το καλύτερο. Επαγγελματικά,  θα νιώσετε πιο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι να επιλέξετε το επάγγελμα,  που σας ταιριάζει,  ή θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα σας δώσει ώθηση και αρκετά κέρδη. Μέσα Φθινόπωρου και με την μετακίνηση του Δια στο πλουτώνιο ζώδιο τον Σκορπιό, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεπεράσετε όλες τις αντιξοότητες του παρελθόντος, βελτιώνοντας τη σχέση σας με το περιβάλλον σας. Η δυναμική παρουσία σας σε ζωντανούς κοινωνικούς κύκλους θα σας κάνει πιο προσαρμοστικούς και θα μπορέσετε να λειτουργήσετε με ομαδικό πνεύμα.


Βέβαια, ο  Κρόνος στον Τοξότη έχει περιορίσει αρκετά την συναισθήματά σας, διστάζετε να αποδεχτείτε μια προσωπική σχέση και ακόμα και τώρα δεν θα είστε σίγουροι για το τι θέλετε να πετύχετε. Συνεχίζετε η πιεστική επιρροή του Κρόνου, έτσι ώστε να μπορέσετε να αντικρίσετε τον εαυτό σας,  να δείτε τις ατέλειες σας και φυσικά να μάθετε να μην ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους. Μέσα από την Κρόνια διαδικασία θα είστε σαφώς πιο επιεικής  με το περιβάλλον σας και παρ΄ ολο που γνωρίζετε ότι υπάρχει παρασκήνιο, θα λυτρωθείτε από πιθανά αισθήματα ανασφάλειας (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο γ’ δεκαημέρου).


Τέλος, η αντίθεση Δία-Ουρανού γεννά το δίλημμα, καριέρα ή οικογένεια, ανταγωνισμός ή συνθηκολόγηση και μόνο μέσα από την συμμετοχή του Πλούτωνα,  θα μπορέσετε να ακούσετε τη προσωπική σας φωνή και να καταλάβετε,  ότι όλα μπορείτε να τα συνδυάσετε,  αρκεί να το θέλετε πραγματικά. Ο Πλούτωνας σας δυναμώνει και έτσι θα είναι πιο εύκολο να επιβληθείτε (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο  τέλη β’ και γ’ δεκαημέρου).


Φεγγάρια που επηρεάζουν 

  • Στις 12  Ιανουαρίου 2017 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου απομακρύνει από κοντά σας ένα αγαπημένο πρόσωπο ή ακόμα και τον/την σύντροφο σας. Απογοητεύσεις αναμένονται σε προσωπικό επίπεδο και πιθανόν να ζήσετε έναν επώδυνο χωρισμό. Προσοχή σε συνεργασίες, εντάσεις με συνεργάτες και όλα θα σας φαίνονται δύσκολα (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο αρχές γ΄ δεκαημέρου).
  •  Στις 9 Ιούλιου 2017, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, φέρνει τέλος σε μια επαγγελματική συνεργασία και αποφασίζετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας, πιθανόν θα επιχειρήσετε να εγκατασταθείτε σε άλλη πόλη ή χώρα. Θέλετε να ξεφεύγετε από το παρελθόν και να ξεκινήσετε την ζωή σας από την αρχή (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο μέσα β΄ δεκαημέρου).
  • Υπενθύμιση : από τις 4 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου 2017, η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού και έρχεστε σε επαφή με προηγούμενες σχέσεις σας και  θα νοσταλγείτε το παρελθόν . Αρκετά μπερδεμένοι με την φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη θα αμφιβάλλετε για τα συναισθήματα των άλλων. Χρηματικά ποσά από άτομα που έχετε δανείσει ή από κληρονομικές πηγές αναμένονται (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο α’ και αρχές β΄ δεκαημέρου).
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,38 βαθμολογία
13 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.