Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι εξελίξεις στην Ελλάδα του 2016

Η Marie - Denise Διαμαντή μας παρουσιάζει τις προβλέψεις της για την πορεία της Ελλάδας μας στο υπόλοιπο του 2016

Οι εξελίξεις στην Ελλάδα του 2016
Αστρολόγος-Σύμβ. Ψυχικής Υγείας

Λαμβάνοντας σαν γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας αυτόν που καταστρώνεται με βάση την ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου 1830- (Πρωτόκολλο του Λονδίνου- πρώτη επίσημη διεθνής διπλωματική πράξη αναγνώρισης της Ελλάδας ως κυρίαρχου και ανεξάρτητου κράτους με πρώτο κυβερνήτη τον Ι. Καποδίστρια)

θα μπορούσαμε να προβούμε σήμερα, εν έτει 2016 στις ακόλουθες παρατηρήσεις ακολουθώντας την αστρολογική θεωρία:

 

Μελετώντας το σύστημα Secondary progression για το τρέχον χρονικό διάστημα

(αναλύω με βάση τον πλανήτη ως σύμβολο και σε σχέση με τον οίκο που βρίσκεται, αλλά και τον οίκο που κυβερνά στο γενέθλιο ωροσκόπιο)

 

 • Άξονας Κρόνου/ Ουρανού Sec.= Ήλιος natal= Κρόνος natal= δυσάρεστες ξαφνικές εντάσεις κι εγκλωβισμός πολιτικά, κυβερνητικά, εθνικά. Εγκλωβισμένη η κυβέρνηση, αλλά και η αντιπολίτευση, εγκλωβισμός που αφορά επίσης τους αγρότες και τους συνταξιούχους.
 • Άξονας Κρόνου/ Πλούτωνα Sec. = Άρης natal = σχέσεις (με εταίρους) καταδικασμένες, αίσθηση εγκλωβισμού, εγκλεισμού και κακοδαιμονίας στα πλαίσια συμφωνιών με εταίρους, διακρατικές σχέσεις που οδηγούνται σε εκρηκτικές καταστάσεις. Σημαντικά προβλήματα στο στρατό, εμπρηστικές καταστάσεις γενικώς.
 • Άξονας Κρόνου / Ποσειδώνα Sec. = Σελήνη natal = Ουρανός natal = λαός που τελεί σε κατάσταση σύγχυσης κι εξασθένησης, αρρωστημένη πορεία του κράτους στα εσωτερικά ζητήματα, εκνευρισμός και περίεργες / αρρωστημένες εξελίξεις σ’ ένα φόντο ή μ΄ ένα προσωπείο επανάστασης. Σύγχυση που αφορά στις εταιρίες, στα πολιτικά κόμματα, στις απεργίες, στις εταιρίες αερίου, ύδατος κι ηλεκτρισμού, αλλά και στις σιδηροδρομικές γραμμές. 
 • Κρόνος Sec. σε όψη 150ο με Ποσειδώνα natal, σε όψη 135ο με Δία natal, σε όψη sextile με Σελήνη natal = διάψευση προσδοκιών, απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα και διάψευση ελπίδων, οικονομικές ζημιές, ζημιές σε:  οικονομικές συνεργασίες – συμφωνίες με εταίρους, εξωτερικές υποθέσεις, σχέσεις με άλλες δυνάμεις, διεθνείς συνθήκες, διεθνές εμπόριο - με μια περίεργη, παράλληλη τάση του λαού να αναμένει και να υπομένει.
 • Ουρανός Sec. σε όψη 45ο με Αφροδίτη natal = αποσταθεροποίηση της χώρας σε επίπεδο οικονομικών και σε επίπεδο κοινοβουλίου, εκκεντρικά ή τρελά νομοθετήματα, αίσθηση ξαφνικών και ύπουλων επιθέσεων. Αποσταθεροποίηση- περίεργες εξελίξεις και σε οτιδήποτε σχετίζεται με το υπουργείο δικαιοσύνης, τα νοσοκομεία, τους χώρους εγκλεισμού, τα εργοστάσια, τις φιλανθρωπικές οργανώσεις, τη δημόσια υγεία, τις εργαζόμενες τάξεις και το στρατό.
 • Ποσειδώνας Sec. σε όψη 150ο με Σελήνη natal = λαός που βιώνει την απόλυτη εξαπάτηση και διάψευση προσδοκιών. Ζημιές και σύγχυση σε οτιδήποτε σχετίζεται με το δίκτυο μεταφορών, το εμπόριο, τα ΜΜΕ, το υπουργείο εσωτερικών και τις γενικές συνθήκες της χώρας.

 

Σε πρώτη φάση τα παραπάνω ως αστρολογικοί δείκτες είναι υπεραρκετά για να συμβολίζουν την εξαιρετικά δύστροπη καμπή στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα πολιτικά και οικονομικά, αλλά και οι Έλληνες ως λαός.

Παρατηρώντας τις διελεύσεις των πλανητών αυτή τη στιγμή και συνδυάζοντας τα συστήματα των Δευτερευουσών, της Ηλιακής επιστροφής, αλλά και του Ηλιακού Τόξου θα μπορούσαμε να πούμε τα ακόλουθα για το μέλλον της Ελλάδας:

 • Από το σύστημα Secondary, χρειάζονται έξι χρόνια (δηλαδή θα κυλήσει το 2022) για να υπάρξει μια αίσθηση πραγματικού ξεκαθαρίσματος, ουσιαστικής βελτίωσης και ικανοποίησης στα εσωτερικά της Ελλάδος ζητήματα, αλλά και στις διακρατικές σχέσεις / συμφωνίες (άξονας Ήλιου/ Δία Sec. = Άρης natal και άξονας Αφροδίτης/Δία Sec.= Ερμής natal)
 • Και από το σύστημα Solar Arc, φαίνεται ότι σε έξι χρόνια (δηλαδή από το 2022) μπορεί να επέλθει η πρώτη ουσιαστική εξομάλυνση στη χώρα, αλλά και στην αίσθηση κανονικότητας στη ζωή του λαού ( Ήλιος S.A. sextile Σελήνη natal, Σελήνη S.A. sextile Ερμής natal, Ερμής S.A. τρίγωνο Δία natal, Κρόνος S.A. τρίγωνο Σελήνη natal).
 • Όσον αφορά στις τρέχουσες διελεύσεις, θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ότι ο Δίας από το Ζυγό και ο Κρόνος από τον Τοξότη θα προσφέρουν από το Νοέμβριο του 2016 και κατά το 2017 μια παροδική αίσθηση βοήθειας- σταθεροποίησης στα της χώρας ή τρόπους / προφάσεις,  ώστε ο λαός να παραμένει υπομονετικά σε στάση αναμονής,  χωρίς να προβαίνει σε δυναμικές αντιδράσεις-.
 • Ωστόσο, οι προκλήσεις συνεχίζονται, καθώς ο Κρόνος από τον Τοξότη συναντά διαδοχικά σε σκληρές όψεις τον Άρη natal, τους δεσμούς σελήνης natal, τη Σελήνη natal, τον Ουρανό natal και την Αφροδίτη natal, που σημαίνει ότι από το Νοέμβριο 2016 έως το Φεβρουάριο 2017 θα έχουμε πάρει τουλάχιστον μια πρώτη γεύση ως προς τις περαιτέρω πιέσεις και τις αλλαγές που σχετίζονται με τα οικονομικά, το κοινοβούλιο, αλλά και τις νέες προκλήσεις για το λαό της χώρας. Ο Ουρανός της διέλευσης κοντράρει με τον Ποσειδώνα natal, κάτι που δείχνει πως η αποσταθεροποίηση και τα προβλήματα όσον αφορά στις διεθνείς συνθήκες- συμβάσεις- σχέσεις ή /  και στα του ελληνικού κοινοβουλίου δεν σταματούν τουλάχιστον έως και το Φεβρουάριο του 2017.
 • Κάποια στήριξη και κάποιες ελπίδες για τον ίδιο το λαό υπάρχουν στα σύμβολα του Δία από το Ζυγό και του Ουρανού από τον Κριό, όμως το να υπάρξει μια ουσιώδης – πραγματική σταθερότητα σε κυβερνητικό και οικονομικό επίπεδο δείχνει δύσκολο τουλάχιστον για μια διετία ακόμα.
 • Σε πρώτη φάση, λαμβάνοντας υπόψη τα φεγγάρια, θα μπορούσαμε να εικάσουμε ότι εκλογικές αναμετρήσεις κι αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό πιθανότατα θα λάβουν χώρα στην Ελλάδα από τον Ιούνιο έως και το Νοέμβριο 2016.
 • Ο συνδυασμός του συστήματος της Ηλιακής Επιστροφής στη μελέτη μου επιτρέπει να φαντάζομαι σημαντικές εξελίξεις τόσο στον τομέα των οικονομικών της χώρας (χρηματοδότηση, τρόπος συναλλαγών, γενικότερη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας), όσο και στα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα (κοινοβούλιο, εργασιακά κλπ.) προς το τέλος αυτής της χρονιάς (Δεκέμβριος 2016), αλλά και στο ξεκίνημα του 2017.
 • Σε κάθε περίπτωση, ως πιο κομβικά σημεία εξελίξεων (κοινοβούλιο- διεθνείς σχέσεις – οικονομικά) για το εγγύς μέλλον (για την τρέχουσα χρονιά δηλαδή) διαφαίνονται οι εξής μήνες: (Ιούλιος 2016),  Σεπτέμβριος 2016, Δεκέμβριος 2016.
 • Φυσικά, ο αναβρασμός και η πυρετώδης- εκρηκτική κατάσταση συμβολίζεται ήδη από το Μάιο 2016, αφού η Σελήνη S.R. συναντά τον Κρόνο S.R. και ταυτόχρονα τον Άρη natal, ενώ και ο Κρόνος διέλευσης είναι ακριβώς εκεί, στο ίδιο σημείο.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,67 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.