Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για 26/6-2/7

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σου από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα 26/6-2/7...

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για 26/6-2/7

H τελευταία εβδομάδα του μήνα χαρακτηρίζεται από πολλές σημαντικές όψεις πλανητών, γεγονός το οποίο μεταβάλει καθημερινά το σκηνικό των δραστηριοτήτων μας. Φροντίστε να είστε αποφασιστικοί, διορατικοί και καίριοι στις επιλογές και στην συμπεριφορά σας!

Πώς θα επηρεάσουν το προσωπικό σου ωροσκόπιο, οι αστρολογικές όψεις των ημερών;

Ο Κώστας Λεφάκης μελετά τον αστρολογικό σου χάρτη και σου απαντά προσωπικά!

Στείλε ΚΛ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

 

 

Κριός

Μπορείτε να υπερασπιστείτε καλύτερα το συμφέρον και τα επαγγελματικά σας δικαιώματα, χωρίς όμως να δημιουργήσετε προστριβές και εντάσεις. Προσωπικά και κοινωνικά θέματα θα σας απασχολήσουν γι αυτό φροντίστε να είστε καλά προετοιμασμένοι για κάθε απρόοπτο. Αισθηματικά είστε πιο ευνοημένοι από τους υπόλοιπους τομείς.

TIΡ

Επιλέξτε με ποιο τρόπο θα πείσετε για την ορθότητα των θέσεών σας στα επαγγελματικά σας.Ταύρος

Κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας, φανείτε υπομονετικοί και διαλεκτικοί και δώστε περιθώρια συνεννόησης με το περιβάλλον και τον σύντροφό σας. Οι όποιες διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις τακτοποιούνται στο εγγύς μέλλον, αλλά τώρα θα είναι καλύτερα να σφυρίξετε αδιάφορα. Οικονομικά εξετάστε καλά το περιεχόμενο της συμφωνίας που πάτε να συνάψετε.

ΤΙΡ

Να είστε έτοιμοι να κάνετε υπερβάσεις στην εργασία και να υπερασπιστείτε τις επιλογές σας στην προσωπική σας ζωή.Δίδυμοι

Νέες ιδέες, νέες συντροφιές και ασχολίες αλλά και νέα ενδιαφέροντα προκύπτουν για εσάς αυτήν την εβδομάδα . Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολικές εκτιμήσεις, φροντίστε λοιπόν να μην επιτρέψετε καμία αλλαγή στο περιβάλλον σας, αν δεν είστε προηγουμένως σίγουροι ότι κάτι τέτοιο εξυπηρετεί τους σκοπούς σας.

ΤΙΡ

Οι διαφορετικές απόψεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας πρέπει να περιοριστούν και να κερδίσετε προσωπικούς συμμάχους.Καρκίνος

Χρειάζεται να σκεφτείτε λίγο περισσότερο και να εξετάσετε καλύτερα τα θέματα που σας απασχολούν. Κάποιες ισορροπίες πρόκειται να αλλάξουν πολύ σύντομα στο περιβάλλον σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τη στάση που θα κρατήσετε αλλά και τις δικλείδες ασφαλείας που θα χρησιμοποιήσετε. Ευνοείστε σε συναλλαγές και ρυθμίσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων.

ΤΙΡ

Ευνοείστε σε κινήσεις εντυπωσιασμού, φροντίστε όμως να μην υπερβάλλετε και να μην ξεπεράσετε κάποια σταθερά όρια.Λέων

Φροντίστε να απολαύσετε το σήμερα, σήμερα! Πολλά ευχάριστα συμβαίνουν γύρω σας και σας αφορούν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η θετική στάση απέναντι στα γεγονότα και στους δικούς σας ανθρώπους, η εμπιστοσύνη στο καλό απρόοπτο και η λίγο προσεκτικότερη προβολή του εαυτού σας. Αισθηματικά θα δεχτείτε ευχάριστες προκλήσεις!

ΤΙΡ

Είναι θέμα διάθεσης και επιλογής τρόπου συμπεριφοράς η επιτυχία που σας αφορά.Παρθένος

Ο Άρης φροντίζει να τονίζει τις αμφιβολίες για τις πρόσφατες επιλογές και συμφωνίες σας, τις οποίες όμως πρέπει να τηρήσετε απόλυτα. Είναι θέμα στρατηγικής το πώς θα αποφύγετε εντάσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον και πως θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα γύρω σας. Η Αφροδίτη   όμως θα σας φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους σας.

ΤΙΡ

Ακολουθήστε το ένστικτό σας, επιμεληθείτε την εικόνα σας και γίνετε όσο τολμηροί χρειάζεται στα αισθηματικά σας.Ζυγός

Τα θέματα που σας αφορούν χρειάζεται να τακτοποιηθούν. Μπορείτε να κάνετε εσείς τις κινήσεις που χρειάζονται για να επαναλειτουργήσουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις,  οικονομικές διαπραγματεύσεις και προβολή των ταλέντων σας. Ένα ταξίδι μπορεί να αναβληθεί αν αυτά που διακυβεύονται χρειάζονται την παρουσία σας.

ΤΙΡ

Φροντίστε τη σχέση σας με μεγαλύτερα άτομα της οικογένειας και μην θέτετε πάντα ως κριτήριο τις οικονομικές σας ανάγκες ή δυνατότητες.Σκορπιός

Ο Άρης στον Καρκίνο αναμοχλεύει αισθήματα, προκαλεί παρεξηγήσεις στο περιβάλλον και σας αναγκάζει να δώσετε περισσότερες εξηγήσεις στους αγαπημένους σας. Έχετε όμως και σημαντική υποστήριξη από τον Ερμή επίσης στον Καρκίνο, αλλά απαιτείται σοβαρότητα και αποφασιστικότητα για να καταφέρετε τα ουσιαστικά αποτελέσματα στην εργασία και στις πρακτικές σας ασχολίες.

ΤΙΡ

Η προσήλωσή σας στο στόχο θα είναι το κριτήριο που θα επηρεάσει τις εξελίξεις στην εργασία ή στις πρακτικές σας επιδιώξεις.

 


Τοξότης

Είστε υποχρεωμένοι να συνεχίσετε την προσπάθεια στα επαγγελματικά σας, να επιδιώκετε την βελτίωση των οικονομικών σας και να κρατάτε ίσες αποστάσεις από όσους μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξή σας. Αυτήν την εβδομάδα είναι καλύτερα να παίξετε με τους κανόνες των άλλων, να αποφύγετε να εκτεθείτε αλλά και να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ του «θέλω» και του «μπορώ».

ΤΙΡ

Κάποιοι μπορούν να σας επηρεάσουν αρνητικά, γι αυτό φροντίστε να λειτουργείτε με στρατηγική και εχεμύθεια.Αιγόκερως

Όπου και αν βρίσκεστε, σε διακοπές, ή στην εργασία, νιώθετε περισσότερο ικανοποιημένοι και ασφαλείς από άλλες φορές, ιδιαίτερα αν είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι αποφασίζετε το τι και το πώς. Πάντα επιλέγετε την ασφάλεια από την αβεβαιότητα και έχετε πολλούς και ιδιαίτερους λόγους να μην θέλετε να αλλάξει κάτι γύρω σας, τώρα!

ΤΙΡ

Σιγά-σιγά βρίσκετε την άκρη του νήματος στις υποθέσεις που σας ταλαιπώρησαν, αλλά για λίγο ακόμα, θα πρέπει να κάνετε υπομονή.Υδροχόος

Επιτρέψτε στους άλλους να σας πλησιάσουν και να εκφράσουν τα αισθήματά τους για ότι τους απασχολεί. Ακούστε τους, συμβουλέψτε τους, προσέξτε τους! Τα δικά σας προσωπικά θέματα χρειάζονται μεγάλη ανασκαφή για να έρθουν στην επιφάνεια, σύντομα όμως θα χρειαστεί να κάνετε και για σας αυτό που κάνετε για τους άλλους. Μην παραμελείτε τις ανάγκες σας!

ΤΙΡ

Το σπίτι, η οικογένεια, η προετοιμασία για κάποιες σημαντικές αλλαγές στο εγγύς μέλλον σας απασχολούν και επηρεάζουν την ενεργητικότητά σας.Ιχθύες

Στα αισθηματικά σας χρειάζεται να κινηθείτε διακριτικά και διπλωματικά. Οι επιδιώξεις σας δεν πρέπει να διαρρεύσουν σε άτομα που δεν είναι της εμπιστοσύνης σας. Οικονομικά φροντίστε να κάνετε καλύτερους υπολογισμούς και να μην δημιουργείτε περισσότερες ανάγκες για έξοδα από όσα μπορείτε να αντέξετε. Προσέξτε τις μετακινήσεις σας!

ΤΙΡ

Αποφύγετε τις εντάσεις στα προσωπικά σας, ακολουθήστε πιο δοκιμασμένες μεθόδους στα επαγγελματικά σας και μην αγνοείτε τον παράγοντα της καλής προετοιμασίας στις επιδιώξεις σας.

 

 

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.