Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για 17-23/7

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σου από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα 17-23/7...

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για 17-23/7

Η εβδομάδα φιλοξενεί δύο σημαντικές και δύσκολες όψεις. Η πρώτη είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 17 και η δεύτερη το τετράγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Κριό στις 18.
Το οικονομικό ζήτημα θα βρεθεί στο επίκεντρο συζητήσεων και ενδιαφέροντος, καθώς και γεωπολιτικά θέματα συνοδευόμενα από πολεμικές συρράξεις και πρωτοφανείς οικολογικές καταστροφές.Πώς θα κυλήσει σύμφωνα με το προσωπικό σου ωροσκόπιο, το φετινό Καλοκαίρι;

Ο Κώστας Λεφάκης μελετά τον αστρολογικό σου χάρτη και σου απαντά προσωπικά!

Στείλε ΚΛ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

Η πιο οικονομική πρόβλεψη της αγοράς, απ' όποια χώρα και να βρίσκεσαι! 
Δες εδώ>>
Κριός

Η εβδομάδα θα φέρει ανταγωνισμούς σε όλους τους τομείς και θα πρέπει να φροντίσετε να είστε αποτελεσματικοί στις κινήσεις σας, αλλά και προνοητικοί όσον αφορά στην υπεράσπιση του συμφέροντός σας. Ένα παρασκήνιο είναι πιθανόν να έρθει στην επιφάνεια αλλά αν σχετίζεται με την προσωπική και κοινωνική σας ζωή θα πρέπει να είστε περισσότερο διπλωμάτες και λιγότερο επιθετικοί.

ΤΙΡ

Προνοήστε για να μην επηρεαστείτε από τη ρευστότητα των καταστάσεων.
Ταύρος

Οικονομικά και πρακτικά τα θέματα της εβδομάδας που ξεκινά. Φροντίστε τις εκκρεμότητες που αντιμετωπίζετε, κερδίστε περιθώρια χρόνου σε αυτά που πρέπει να κάνετε και δημιουργήστε γύρω σας ένα δίχτυ ασφάλειας που αποτελείται από ανθρώπους εμπιστοσύνης. Μετακινήσεις, μετατροπές, ειδικές συναντήσεις προβάλλουν έντονα σαν ενδεχόμενο και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας.

ΤΙΡ

Ασχοληθείτε με θέματα ουσίας και όχι με θέματα εικόνας.

 


Δίδυμοι

Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και μην παρασύρεστε από επιθυμίες ή άλλες ανάγκες σας. Είναι η εβδομάδα που φορτίζει τον ψυχισμό σας και τις περισσότερες φορές σας οδηγεί στα άκρα. Αυτήν ακριβώς την υπερβολή θα πρέπει να ελέγξετε  και να καθυποτάξετε. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για εσάς, αρκεί να τους δώσετε το περιθώριο να λειτουργήσουν ουσιαστικά για εσάς.

ΤΙΡ

Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην αισθηματική σας ζωή.Καρκίνος

Η επαγγελματική σας θέση σας αναγκάζει να είστε περισσότερο προσεκτικοί, τόσο στις επιδιώξεις σας, όσο και στην προσέγγιση κάποιων λεπτών και ιδιαίτερων θεμάτων. Όσων η εργασία περιλαμβάνει σχέση με κοινό, φροντίστε να είστε διπλά επιφυλακτικοί σε ότι αφορά διαφωνίες και απρόοπτα. Μην εκτίθεστε και μην θεωρείτε ότι κάποιοι είναι διαθέσιμοι τη στιγμή που τους χρειάζεστε.

ΤΙΡ

Φροντίστε να μην είστε ένα ανοιχτό βιβλίο για τους άλλους.Λέων

Αν το θελήσετε και αν αποφασίσετε να θυσιάσετε το περιττό και να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, θα μπορέσετε να πλησιάσετε τους στόχους σας και να κερδίσετε εύκολα κάποιες μάχες στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Κάθε προσέγγιση και δράση απαιτεί διπλωματία, υπομονή και μετριοφροσύνη. Ένα οικονομικό δέλεαρ χρειάζεται ιδιαίτερα προσεκτικούς χειρισμούς εκ μέρους σας.

ΤΙΡ

Αισθηματικά, αφήστε το παρελθόν στη θέση του!

 

 

Παρθένος

Ευνοείστε περισσότερο από άλλους και καλό θα ήταν να φροντίσετε να τακτοποιήσετε τώρα τα θέματα που σας ταλαιπώρησαν στο πρόσφατο παρελθόν. Φανείτε τολμηροί και δημιουργικοί στην πράξη, προβάλλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και κερδίστε την εμπιστοσύνη στο περιβάλλον που κινείστε επαγγελματικά. Αισθηματικά, δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες που θα καθορίσουν την έκβαση της υπόθεσης που σας ενδιαφέρει.

ΤΙΡ

Ακολουθήστε τους κανόνες στις επαγγελματικές σας προσπάθειες, αλλά δώστε την προσωπική σας, δημιουργική χροιά!


 

Ζυγός

Η διατήρηση των προνομίων απαιτεί χρόνο και σημαντική εργασία προς όλες τις κατευθύνσεις. Η εβδομάδα δημιουργεί εστίες έντασης σε νευραλγικούς τομείς, αλλά βοηθά το ότι έχετε φτιάξει και ένα αρνητικό σενάριο στο μυαλό σας και το αφήνετε να εξελιχθεί. Αλλάξτε τακτική, πιστέψτε στις ικανότητές σας και κρατήστε ανέπαφο τον ψυχισμό και την διάθεσή σας. Οι άλλοι καταλαβαίνουν ότι σας έχουν πιέσει πολύ.

ΤΙΡ

Ξεφύγετε από ότι σας αγχώνει και χαρίστε στον εαυτό σας ξεκούραση και ηρεμία!
Σκορπιός

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό δημιουργεί προσωρινά αδιέξοδα σε ένα οικονομικό ζήτημα που σας αφορά άμεσα και σας αναγκάζει να ψάξετε  εναλλακτικές λύσεις. Το προσωπικό σας περιβάλλον δείχνει να επαναστατεί και να διεκδικεί περισσότερο χώρο και χρόνο στην καθημερινότητά σας. Ιεραρχείστε τις ανάγκες σας, δείξτε κατανόηση σε ανάγκες τρίτων και διευθετήστε τις υποθέσεις σας με διπλωματία.

ΤΙΡ

Επεξεργαστείτε λύσεις που σας εξυπηρετούν και μην επιτρέπετε σε κάποιους να υπερβούν τα περιθώρια που τους έχετε προσφέρει.
Τοξότης

Η δημιουργικότητά σας θέλει αστερίσκους επεξήγησης. Φροντίστε να είστε σαφείς στις διατυπώσεις αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αναλύετε τα επιχειρήματά σας. Αποφύγετε συντηρητικό ακροατήριο και απευθυνθείτε σε εκείνους οι οποίοι έχουν τα κότσια να υποστηρίξουν νεωτερισμούς και επαναστατικές ιδέες. Οικονομικά, προνοήστε για τις δυσκολίες που θα φέρει η εβδομάδα.

ΤΙΡ

Φροντίστε να έχει ποικίλα ενδιαφέροντα η καθημερινότητά σας. Δείτε ανθρώπους που έχετε παραμελήσει ακούσια.
Αιγόκερως

Μικροί αντιπερισπασμοί στο πρόγραμμά σας προβλέπονται αυτήν την εβδομάδα γι αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά την καθημερινότητά σας και τον τρόπο με τον οποίο επιδιώκετε να έχετε αποτελέσματα. Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να τηρήσετε τις προτεραιότητές σας. Η οικογένεια θα παίξει το ρόλο του καταλύτη σε θέματα που σας προβληματίζουν και σας ανησυχούν.

ΤΙΡ

Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας αλλά μην το διατυμπανίζετε και μη δημιουργείτε περιττές εντάσεις με το περιβάλλον σας.

 

 

Υδροχόος

Μερικές φορές είναι καλύτερα να κάνετε τακτικές υποχωρήσεις και έξυπνους συμβιβασμούς. Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να βάλετε αρκετό νερό στο κρασί σας σε θέματα της εργασίας, θέματα που διακυβεύουν την οικονομική σας ασφάλεια αλλά και θέματα που αφορούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αισθηματικά, η κατάσταση βελτιώνεται σταδιακά.

ΤΙΡ

Έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, αλλά μην προκαλείτε την αντίδραση εκείνων που δεν μπορείτε τώρα να αντιμετωπίσετε.
Ιχθύες

Συναισθηματικές προκλήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εβδομάδας. Είναι αλήθεια ότι κάποιοι υπολογίζουν σημαντικά στην υποστήριξή σας, αλλά δυσκολεύονται να κατανοήσουν τις δικές σας θέσεις και ανάγκες. Αποφύγετε τριβές που δεν έχουν νόημα και λειτουργήστε έξυπνα σε στιγμές έντασης. Οικονομικά φαίνεται να υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης στο εισόδημα αλλά και μια αναπάντεχη πρόταση για καλό σκοπό.

ΤΙΡ

Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε θέματα που δημιουργούν ένταση στην εργασία.

 

 

Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.