Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων ως και 31 Μαΐου 2017

Τα αστρολογικά νέα του ζωδίου σου ως και το τέλος του μαϊου 2017 από την Αθηνά Βαγενά! Δες τώρα τις προβλέψεις σου! 

Οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων ως και 31 Μαΐου 2017

Το τελευταίο δεκαήμερο του Μάη είναι εδώ και μαζί με τον καιρό που μας αιφνιδιάζει με τις αλλαγές του, έτσι λίγο πολύ λειτουργούν ανατρεπτικά και τα γεγονότα που προκύπτουν γύρω μας το διάστημα αυτό!  

Ο Ήλιος περνά στις 20 Μαϊου στο ζώδιο των Διδύμων και λίγες μέρες μετά, στις 25 του μήνα, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα από την 4η μοίρα των Διδύμων. Το νέο φεγγάρι του Μάη βρίσκεται σε ενάμιση τετράγωνο με τον Πλούτωνα γεγονός που θα κάνει πιο πιεστικές τις συνθήκες γύρω μας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, αναμένεται να προβούν σημαντικές αλλαγές στις επόμενες 28 ημέρες.

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και η σκέψη μας γίνεται πιο συγκροτημένη, ενώ το ενδιαφέρον μας είναι δοσμένο περισσότερο στις πρακτικές μας υποθέσεις.  Οι επικοινωνίες, οι αποφάσεις, οι συζητήσεις, εξελίσσονται σε πιο αργούς ρυθμούς ενώ δεν λείπει το πείσμα και η επιμονή! Ο Ερμής από τον Ταύρο, θα πραγματοποιήσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (στις 28 του μήνα) και τρίγωνο με τον Πλούτωνα (στις 31/5) έτσι λοιπόν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) θα χαρακτηρίζονται απο ιδεαλισμό αλλά και δύναμη, να μπορέσουν μέσω της σκέψης, των αποφάσεων και των επικοινωνιών τους να υπερνικήσουν τα εμπόδια γύρω τους!


Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Κριού πραγματοποιώντας στις 19 του μήνα αντίθεση με τον Δία  και στις 25 Μαϊου θα πραγματοποιήσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω! Δεν θα λείψει η υπερβολή, τα πάθη, οι αποκαλύψεις και οι ρήξεις στις σχέσεις ιδιαίτερα για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου.


Ο Άρης από τους Διδύμους ήδη βρίσκεται σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη και ως τα τέλη του μήνα, τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου, θα πραγματοποιήσουν "εκκαθαρίσεις" στην προσωπική τους ζωή, ενώ το αίσθημα του περιορισμού, της αδυναμίας αλλά και τις έντασης θα απογοητεύει!


Δες τώρα στο Astro - Κους Κους τις προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου! Αν δεν γνωρίζεις το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις δες εδώ >>  


Οι προσωπικές σου προβλέψεις για τον Ιούνιο!Πώς θα εξελιχθεί ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού για σένα; Μάθε με κάθε λεπτομέρεια όλες σου τις προβλέψεις βασισμένες στο προσωπικό σου ωροσκόπιο!

Στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724!

 

 

Αξιολόγηση
3,59 βαθμολογία
61 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.