Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2017 για όλα τα ζώδια

Δες τις μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2017 για όλα τα ζώδια από την Αθηνά Βαγενά

Οι αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2017 για όλα τα ζώδια

Το καλοκαιράκι ξεκινά,  σημαντικό όμως είναι να αφήσουμε και τον ήλιο να μπει μέσα μας, έστω και αν κάποιες μέρες μας είναι γεμάτες από σύννεφα ...   Ο Ιούνιος είναι εδώ για να ξυπνήσει μέσα μας δυνατές συγκινήσεις,  το κλίμα γύρω μας θα είναι περίεργο, ίσως και κάπως ασταθές όμως γύρω μας θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα μας κάνουν να δούμε κάποιες καταστάσεις με έναν τρόπο διαφορετικό!  Πόσο εύκολο όμως θα είναι να κάνουμε τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού να είναι ανέμελες, ευχάριστες και λαμπερές;   Ποιοι θα είναι οι τυχεροί και ποιοι θα δυσκολευτούν;

Παρατηρώντας τις αστρολογικές όψεις του Ιουνίου, η πρώτη μου σκέψη είναι ότι παρουσιάζονται σημαντικές εναλλαγές στην καθημερινότητά μας, αλλά πώς να μην υπάρχουν άλλωστε αφού διανύουμε την εποχή των Διδύμων, που διακρίνονται για την μεταβλητότητά τους! 

Τον Ιούνιο λέμε ναι στην εξωστρέφεια και στον Έρωτα

Ένα μεγάλο «ατού»  του μήνα, είναι ότι στο μεγαλύτερο μέρος του ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται σε ισχυρές θέσεις, γεγονός που θα διευκολύνει ιδιαίτερα τον τομέα της επικοινωνίας, του έρωτα και της διασκέδασης! Ο Ερμής εισέρχεται στις 7 του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων, ενώ στις 6 του μήνα Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο!  Πριν αρχίσουμε λοιπόν να μιλάμε για τις «παγίδες» του μήνα,  ας αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια αφήνοντας τον εαυτό μας ελεύθερο σε νέες σκέψεις, στην εκφραστικότητα, στην διασκέδαση, το φλερτ, την δημιουργικότητα, τον έρωτα  και την τέχνη! Όλα τα παραπάνω μπορούν πραγματικά να αποτελέσουν την διέξοδό μας για αυτό τον Ιούνιο, βλέποντας τις μέρες μας να βελτιώνονται ουσιαστικά! Σημαντικό στοιχείο του μήνα είναι ότι και ο Δίας επιστρέφει σε ορθή φορά (στο ζώδιο του Ζυγού) γεγονός που θα συντελέσει στην  ύπαρξη ευκαιριών για αρκετά ζώδια! 


Το Μηνιαίο Ωροσκόπιο Ιουνίου 2017 για όλα τα ζώδια

Κριός Ιούνιος 2017 Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Ταύρος Ιούνιος 2017 Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Δίδυμος Ιούνιος 2017 Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Καρκίνος Ιούνιος 2017 Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Λέων Ιούνιος 2017 Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Παρθένος Ιούνιος 2017 Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Ζυγός Ιούνιος 2017 Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Σκορπιός Ιούνιος 2017 Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Τοξότης Ιούνιος 2017 Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Αιγόκερως Ιούνιος 2017 Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Υδροχόος Ιούνιος 2017 Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Ιχθύς Ιούνιος 2017 Μηνιαίο Ωροσκόπιο

Αξιολόγηση
3,53 βαθμολογία
53 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.