Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Όψεις της εβδομάδας 11-17 Νοεμβρίου 2019

Οι Αστρολογικές Όψεις της εβδομάδας 11-17  Νοεμβρίου και πως θα επηρεάσουν τα 12 Ζώδια...

 

Οι Αστρολογικές Όψεις της εβδομάδας 11-17  Νοεμβρίου 2019

Ξεκινά η εβδομάδα 11-17 Νοεμβρίου 2019 όπου τα αδύνατα γίνονται δυνατά και τα άστρα φροντίζουν να μην αφήσου κανέναν παραπονεμένα. Εμείς όπως πάντα, σας παραθέτουμε όλες τις αστρολογικές όψεις και τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας, για να μπορέσεις να ενημερωθείς ποια επιρροή θα δεχθεί το ζώδιο σου!

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό,  προκαλώντας εγωιστικές τάσεις στις επικοινωνίες μας. Δεν θα λείψουν όμως και οι επαφές με το παρελθόν. 
Δες πώς θα σε επηρεάσει η σύνοδος Ήλιου – Ανάδρομου Ερμή <<

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα, αυτή την φορά από το ζώδιο του Ταύρου. Αυτό το φεγγάρι αναμένεται ότι θα είναι αποκατασταστικό και θα μας βοηθήσει να ρυθμίσουμε και να σταθεροποιήσουμε αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις. 
Μάθε τα πάντα για την Πανσέληνο Νοεμβρίου 2019 << 
Δες πώς θα επηρεάσει τα αισθηματικά σου η Πανσέληνος στον Ταύρο <<

Την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο, ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον ευεργέτη Δία από τον Τοξότη.  Έχουμε ενέργεια, θάρρος, αισιοδοξία ενώ η κοινωνικότητα θα βρίσκεται στο ζενίθ της. Ποιοι θα έχουν τυχερές ευκαιρίες και πού ακριβώς θα ευνοηθεί το ζώδιο σου;
Μάθε για  την επιρροή που θα δεχθείς από το εξάγωνο Άρη – Δία <<

Στις 13 Νοεμβρίου 2019 ο ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και θα μπορέσουμε εντέλει να αποκαταστήσουμε πολλά από τα προβλήματα του χτες, βρίσκοντας εποικοδομητικές λύσεις.
Πώς θα επηρεάσει το εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή – Κρόνου το ζώδιο σου; Δες εδώ <<

Την ίδια ημέρα ο Ήλιος είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, έτσι λοιπόν η μέρα χαρακτηρίζεται από πείσμα, επιμονή ενώ αρκετά ζώδια θα μπορέσουν να ενδυναμωθούν και να έχουν σημαντικές κατακτήσεις.
Δες πώς θα σε επηρεάσει το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα <<

Στις 14 Νοεμβρίου, ο Ερμής είναι σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και γύρω μας κυριαρχεί η εκφραστικότητα, οι εκδηλώσεις αγάπης, η ζεστασιά και το ρομάντζο στις ανθρώπινες επικοινωνίες. Πολλοί θα δεχθούν μηνύματα από το ερωτικό τους παρελθόν ενώ αρκετοί θα εκπληρώσουν επιθυμίες που ήθελαν εδώ και πολύ καιρό.
Διάβασε για την επιρροή που θα δεχθεί το ζώδιο σου από το τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή - Ποσειδώνα << 


Δεν θα λείψουν ωστόσο αυτή την ημέρα οι αυταπάτες αλλά και τα διλήμματα που θα προκαλέσουν ψέμα, σύγχυση και εξαπάτηση αφού η Αφροδίτη είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Στα αισθηματικά και στα οικονομικά θα χρειαστεί να κινηθούμε με πολύ μεγάλη προσοχή!  
Μάθε για το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα και την επιρροή του στο ζώδιο σου <<


Πρέπει Οπωσδήποτε να δεις ...

Τις Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζώδιο σου <<

Το Αστρολογικό Δελτίο προβλέψεων 11-17 Νοεμβρίου 2019<<

Προβλέψεις για την Πανσέληνο για όλα τα ζώδια σε βίντεο <<

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα και οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη <<

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,4 βαθμολογία
10 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.