Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι 5 Τύποι του Ζωδιακού και τα γνωρίσματά τους

Τα γνωρίσματα των 5 βασικών τύπων του ζωδιακού στον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεση από τον Βασίλη Χριστοφή! 

Οι 5 Τύποι του Ζωδιακού και τα γνωρίσματά τους

Όλοι μας αναφερόμαστε στα ζώδια και γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά τους αλλά διαπιστώνουμε αρκετές φορές ότι ο χαρακτήρας του ίδιου μας του εαυτού ή του προσώπου απέναντι μας δεν κατέχει αυτά τα χαρακτηριστικά.

 

Η ανάλυση του οποιουδήποτε ανθρώπου βάσει ωροσκοπίου χρειάζεται ώρες μελέτης για να καταλήξουμε στο αποτέλεσμα του ψυχικού κόσμου του και των αποφάσεων που λαμβάνει γενικότερα για τη ζωή του.

 

Σημαντικότατο ρόλο παίζει από ποιον μεγάλο Πλανήτη επηρεάζονται οι προσωπικοί πλανήτες του καθενός οι οποίοι θα χρωματίσουν και θα συνθέσουν την ψυχοσύνθεση του για να κατανοήσουμε πως σκέφτεται ο καθένας. Για αυτό καθιστά αυτή η ανάλυση την επιτυχία αναγνώρισης του ατόμου πολύ περισσότερο από το Ζώδιο μόνο, ως γνώμονα.

 

Θα έχετε ακούσει κάποιες φορές εάν ασχολείστε έστω και λίγο με την αστρολογία τις ορολογίες που δίνουμε σε μερικά άτομα π.χ. αυτός είναι Πλουτώνιος, Ποσειδώνιος, Ουράνιος ή Κρόνιος. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να επηρεαστεί το ωροσκόπιο έως και τον Δία.

 

Παρακάτω σας έχω ετοιμάσει αναλυτικά τα γνωρίσματα των 5 διαφορετικών τύπων του ζωδιακού στον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεση (είναι βέβαιο ότι θα βρείτε σε κάποιους από αυτούς τους τύπους κοινά γνωρίσματα με εσάς ή με τους οικείους σας), φυσικά μαζί και με τις οδηγίες για να δείτε αν ανήκετε σε κάθε κατηγορία . Μην ξεχάσετε να δείτε και τον Αστρολογικό Χάρτη σας<<Οι Πλουτώνιοι Τύποι

Οι Ποσειδώνιοι Τύποι

Οι Ουράνιοι Τύποι

Οι Κρόνιοι Τύποι

Οι Τύποι του Δία 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,36 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.