Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο ρόλος του Κρόνου στη συναστρία μίας σχέσης

Οι όψεις του Κρόνου στη συναστρία δίνουν χρήσιμα στοιχεία για την πορεία και την εξέλιξη της! Μάθε όλα τα αστρολογικά μυστικά από την Αθηνά Βαγενά

Ο ρόλος του Κρόνου στη συναστρία μίας σχέσης

Αναζητώντας χρήσιμα αστρολογικά μυστικά για να μάθεις ποια μπορεί να είναι η πορεία της σχέσης σου, σίγουρα θα έχεις αναζητήσει πληροφορίες για την συναστρία σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει...  Μάθε λοιπόν από την Αθηνά Βαγενά ποιος είναι ο ρόλος του πλανήτη Κρόνου στη συναστρία και τι ακριβώς δηλώνει για την εξέλιξη και το μέλλον της σχέσης...


«Η αγάπη μπορεί να φέρει απογοητεύσεις και ματαιώσεις, αλλά μόνο οι σοφοί ανάμεσα μας διδάσκονται από τέτοιες καταστάσεις. Και αυτό κάνει τους θριάμβους της αγάπης ακόμα πιο γλυκούς. Η σοφία και η ψυχική μας δύναμη αυξάνονται στην διάρκεια της ζωής μας και, πολύ συχνά, σφυρηλατούνται από τις αντιξοότητες. Μικρό τίμημα για μία τόσο πολύτιμη γνώση – Λέο Μπουσκάλια».


Θα παρομοίαζα τον έρωτα , σαν ένα συναρπαστικό ταξίδι με προορισμό την βαθιά, ειλικρινή και ουσιαστική αγάπη … Στο ξεκίνημα αυτού του υπέροχου ταξιδιού υπάρχει η λαχτάρα, η προσμονή, ο ενθουσιασμός και φυσικά το πάθος που σου δίνει την δύναμη αλλά και την επιθυμία για να συνεχίσεις… Για να καταφέρεις όμως να φτάσεις στον τελικό προορισμό σου, θα πρέπει να υποστείς και τις δυσκολίες, τις προκλήσεις, τα εμπόδια, τους περιορισμούς και τις ευθύνες των πράξεων και των επιλογών σου … χρειάζεται κόπος, χρόνος και προσπάθεια! Ακόμα και αν δεν καταφέρεις να φτάσεις ακριβώς στο σημείο που εσύ σχεδιάζεις ή θέλεις, ο χρόνος που διαρκεί το ταξίδι του «έρωτα» σίγουρα σου δίνει σημαντικά μαθήματα, σου χαρίζει εμπειρία, γνώση και ωριμότητα!


Αυτός ακριβώς είναι και ο ρόλος του πλανήτη Κρόνου στην συναστρία μίας σχέσης: Σηματοδοτεί την πορεία και την εξέλιξη μίας ερωτικής σχέσης και μας «σκιαγραφεί» τα προβλήματα, τις πιέσεις και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει το ζευγάρι με την πάροδο του χρόνου!


Ο Κρόνος στην συναστρία είναι ένας από τους «δείκτες» που μπορεί να μας πληροφορήσει αν το ζευγάρι διαθέτει την «ανθεκτικότητα» να καταφέρει να περάσει με «άριστα» τις δοκιμασίες του χρόνου, αλλά και ποια είναι τα «μαθήματα» που θα πάρει κατά την διάρκεια της σχέσης του!


Οι «Κρόνιες» σχέσεις, δηλαδή οι σχέσεις των ανθρώπων που στην συναστρία τους έχουν σημαντικές όψεις ανάμεσα στον Κρόνο του ενός και στους προσωπικούς πλανήτες του άλλου, είναι ιδιαίτερα σημαντικές και τις περισσότερες φορές συντελούν στην ψυχολογική και συναισθηματική ωρίμανση!


Βιώνοντας την εμπειρία των σκληρών όψεων του Κρόνου


Μία μεγάλη πρόκληση για ένα ζευγάρι αποτελούν οι όψεις συνόδου , τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις που σχηματίζει ο Κρόνος του ενός συντρόφου, με τους προσωπικούς πλανήτες του αστρολογικού χάρτη του άλλου συντρόφου.

Σε αυτές τις σχέσεις, κυριαρχεί έντονα το «καρμικό» στοιχείο και κατά την διάρκειά τους θα υπάρξουν στιγμές και γεγονότα που θα προκαλέσουν μπλοκάρισμα, πίεση, καταπίεση, περιορισμό, μελαγχολία αλλά και …μαθητεία! Το άτομο που στην συναστρία έχει τον Κρόνο, ασκεί αυστηρή και ψυχρή στάση απέναντι στο σύντροφό του, βάζοντας σθεναρά εμπόδια, όρια και περιορισμούς στην εξέλιξη της σχέσης.

 

Πολλές φορές μπορεί να πάρει τον αυστηρό ρόλο του «δασκάλου» ή του «γονέα», περιορίζοντας τον ενθουσιασμό και τον ρομαντισμό , δημιουργώντας ένα «βαρύ» κλίμα στη σχέση. Το άτομο που οι προσωπικοί πλανήτες του αστρολογικού χάρτη του πραγματοποιούν δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο του συντρόφου του, καταπιέζεται και δεν μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα μέσα στη σχέση του. Αισθάνεται ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο, αδυνατώντας να βρει τον κατάλληλο τρόπο για να αντιμετωπίσει τα εμπόδια που προκύπτουν από την στάση και την συμπεριφορά του συντρόφου του. Πολλές φορές νιώθει ότι οι ανάγκες του δεν ικανοποιούνται πλήρως από αυτή τη σχέση και αναζητά να βρει τα αίτια και τους τρόπους αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης, αναθεωρώντας τις σκέψεις, τα συναισθήματα ή και τις πράξεις του.


Το ζευγάρι που έχει στη συναστρία του δυσαρμονικές όψεις ανάμεσα στον Κρόνο  του ενός συντρόφου με τους προσωπικούς του πλανήτες του άλλου συντρόφου, είναι σαν να βρίσκεται σε έναν συνεχή «αγώνα μετ΄εμποδίων», για την διατήρηση της σχέσης, ενώ από τον ερωτικό τους δεσμό δεν λείπουν οι στιγμές αποξένωσης ή και απομάκρυνσης!


Για την πορεία και την εξέλιξη μίας «Κρόνιας» σχέσης είναι απαραίτητες οι αμοιβαίες υποχωρήσεις, οι συμβιβασμοί, ο χρόνος, ο κόπος, η προσπάθεια αλλά και η ωριμότητα! Ωστόσο, αν στην συναστρία του ζευγαριού, υπάρχουν άλλες, σημαντικές θετικές όψεις, τότε η σχέση δέχεται υποστήριξη και τα αρνητικά επακόλουθα των δυσμενών όψεων του Κρόνου περιορίζονται.

 

Με «σύμμαχο» της σχέσης σου τον Κρόνο


Ο Κρόνος, στην συναστρία ενός ζευγαριού μπορεί να λειτουργήσει και υποστηρικτικά, εφόσον πραγματοποιεί θετικές όψεις (κυρίως τριγώνου, αλλά και εξαγώνου) με τους προσωπικούς πλανήτες του αστρολογικού χάρτη του ενός ή και των δύο μελών της σχέσης. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν οι γερές βάσεις για να μπορέσει το ζευγάρι να διατηρηθεί ενωμένο, στις δυσκολίες, στα εμπόδια και στις προκλήσεις του χρόνου! Επιλέγει συνειδητά να είναι μαζί και αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και ωριμότητα τα ζητήματα που προκύπτουν στη σχέση του. Η σχέση τους ανταποκρίνεται επιτυχώς στις ευθύνες και στις υποχρεώσεις που συνεπάγονται με το πέρασμα των ετών, για το λόγο αυτό μπορεί να έχει διάρκεια στο χρόνο.

Το μέλος της σχέσης που αντιπροσωπεύει τον Κρόνο – δηλαδή που στην συναστρία ο Κρόνος του σχηματίζει θετικές όψεις με τους πλανήτες του συντρόφου του – απελευθερώνεται από τα όρια, τους κανόνες και τα «πρέπει» απολαμβάνοντας με άνεση την σχέση του και δείχνοντας ανοχή στον σύντροφο του αλλά και στα προβλήματα που προκύπτουν ανάμεσά τους. Μία πολύτιμη εμπειρία, αποτελεί η σχέση αυτή για το άτομο που έχει κάποιον προσωπικό του πλανήτη  του αστρολογικού χάρτη του σε θετική όψη με τον Κρόνο του συντρόφου του. Η υπεύθυνη, σοβαρή και συνεπής συμπεριφορά του συντρόφου του, βοηθά το άτομο να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά στη σχέση του! Παράλληλα δέχεται από το άτομο του Κρόνου, την σωστή καθοδήγηση για την προσωπική του εξέλιξη!

 

Κάθε άνθρωπος που περνά από τη ζωή μας, έρχεται για να μας δώσει ένα σημαντικό μάθημα… Οι σκληρές Κρόνιες όψεις είναι μία ένδειξη ότι το μάθημα θα δοθεί με σκληρό ή και επώδυνο τρόπο, στην αντίθετη περίπτωση δηλαδή στις θετικές Κρόνιες όψεις, θα υπάρξει η ανταμοιβή της επιτυχημένης εξέλιξης! Σε κάθε περίπτωση όμως, σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός … αλλά και το ταξίδι!!!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,93 βαθμολογία
46 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.