Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Ποσειδώνας και τα υπέροχα "ροζ γυαλιά" του!

Ποια είναι η επιρροή που δεχόμαστε από τον Ποσειδώνα; Διάβασε στο άρθρο της Βάσιας Κόντη

Ο Ποσειδώνας και τα υπέροχα "ροζ γυαλιά" του!
Αστρολόγος

Η Αγάπη είναι δώρο καρδιάς! Δεν αγαπάμε για να μας αγαπήσουν, αγαπάμε γιατί απλά έτσι νιώθουμε!

 Το γεγονός ότι ο Έρωτας δεν είναι παιδί της λογικής , το γνωρίζουμε όλοι- ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί του ζωδιακού, δηλαδή οι σοβαροί Αιγόκεροι, οι μελετημένοι Παρθένοι κι οι καχύποπτοι Σκορπιοί κάποια δεδομένη στιγμή της ζωής τους αγοράζουν με τη θέληση τους το υπέροχο ζευγάρι γυαλιά που ο φακός τους δεν είναι απλά ροζ ή μαύρος αλλά εντελώς παραμορφωτικός του ειδώλου που αντικατοπτρίζει το αντικείμενο του Έρωτα τους! Τι κι αν μετά αναρωτιούνται «πως το έπαθα εγώ αυτό; ο συνετός, ο λογικός, ο έχων σώας τας φρένας;» μα τα γυαλιά αυτά –ευλογημένα από το θεό Ποσειδώνα- έχουν μια και μοναδική ειδική χρήση: να μπορούν να σηκώνουν πελώρια σύννεφα χρυσόσκονης που σκεπάζουν με μιας κάθε ελάττωμα , κάθε ατέλεια του προσώπου που τους τραβά την προσοχή ώστε να τα καθιστά αφενός εξαιρετικά, αφετέρου αξεπέραστα. Μπορεί τα κεραυνοβόλα βέλη να είναι δια χειρός πλανήτη Ουρανού, η μέθη όμως και η ερωτική απογείωση , το ερωτικό παραλήρημα είναι δουλειά του μαγικού πλανήτη Ποσειδώνα.


Η Μαγεία του Έρωτα

Οι περιγραφές των ρομαντικών μυθιστορημάτων του ταιριάζουν απόλυτα! Είναι αυτός που κάνει τα ματόκλαδα να τρεμοπαίζουν, τα χείλη να τραυλίζουν, τα γόνατα να κόβονται και την καρδιά να σταματά κάθε φορά που ο/η αγαπημένη μας κάνει την εμφάνιση του. Κύριο χαρακτηριστικό του ... η αποχαύνωση- χωρίς γέλια παρακαλώ - εφόσον όποιος δεχθεί την επιρροή του χάνει την αίσθηση του χρόνου και του χώρου, δεν τον αφορά η καθημερινότητα, οι λογαριασμοί και τα προβλήματα αλλά προτιμά να «χάνεται» σε μια άαααλλη διάσταση που μόνιμα ονειρεύεται πως πετά με μαγικό χαλί πάνω από όλους και από όλα, τα πεζά, με μοναδικό προορισμό την απόλυτη ένωση με το ταίρι του. Συχνά τους μιλάμε, αλλά δεν μας ακούνε, τους φωνάζουμε κι ούτε που μας προσέχουν, άλλα τους ρωτάμε κι άλλα μας απαντάνε , ενώ ταυτόχρονα προτιμούν μουσικές και στίχους εξαερωτικούς, ποίηση που μόνο αυτοί καταλαβαίνουν τα υψηλά νοήματα της και  αν κάνουμε το λάθος να προσπαθήσουμε να τους προσγειώσουμε στη γη, θυμώνουν , μας κοιτούν υποτιμητικά και κατόπιν μας αποφεύγουν! Αυτός είναι ο Ποσειδώνας, ο μεγάλος παρεξηγημένος των σχέσεων, που του καταλογίζουν λάθη και απογοητευτικές συμπεριφορές –όχι άδικα-  κυρίως λόγω έλλειψης  ευθυκρισίας και συνταυτισμού με την κοινή λογική! Μα και χωρίς αυτόν, όλα θα μας φαίνονταν ίδια, όλα θα έμοιαζαν μεταξύ τους, μονόχρωμα και άτονα. Είναι αυτός που δίνει τον τόνο στη μουσική-ο καλός μουσικός έχει έντονο Ποσειδώνα- είναι αυτός που δίνει το καβαλέτο με τα χρώματα-το ταλέντο του ζωγράφου- είναι αυτός που πατά το κουμπί της άδολης, υπερβατικής αγάπης και δημιουργεί την ανάγκη του «στα δωσα όλα και έμεινα μονάχη»!

Η Άδολη Αγάπη

Το θαύμα των διελεύσεων του Ποσειδώνα  από ένα προσωπικό ωροσκόπιο απαιτεί τη μέγιστη μορφή υπέρβασης. Το άτομο ζητά μόνο να το αφήνουν να αγαπά, χωρίς να περιμένει ,χωρίς να απαιτεί, χωρίς να διεκδικεί τίποτα πίσω από αυτά που προσφέρει. Βιώνει την απόλυτη ηρεμία γιατί δεν προσδοκά και δεν ελπίζει στην ανταπόκριση των οφειλομένων υπηρεσιών του. Δέχεται το τίποτα σαν τα πάντα όλα, και στέκεται ακλόνητο στις πεποιθήσεις του κοιτώντας μπροστά πότε με χαμόγελο και πότε με θλίψη του πλήρους ικανοποιημένου ανθρώπου που η ψυχή του γεμίζει μόνο με προσφορά.

Οι γωνιακές όψεις του Ποσειδώνα ....

Με τον Ήλιο, αναπτύσσει μια υπερβολική ευαισθησία και επιδεκτικότητα σε όλες τις εξωτερικές επιρροές, έντονες αλλαγές στη και μεταπτώσεις στη διάθεση. Δημιουργία ιδανικών προτύπων, αβεβαιότητα και σύγχυση μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας


Με τη Σελήνη, δημιουργεί παράξενες, ιδιότροπες φαντασιώσεις και μια έντονη , ισχυρή και δραστήρια ονειρική ζωή. Το άτομο αποκτά μια εξευγενισμένη αίσθηση των αισθημάτων, γίνεται τραγικά ευαίσθητο, ευσυγκίνητο ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ενθουσιασμένο ερωτικά με το ταίρι του.


Με τον Ερμή, παρουσιάζει την δυνατότητα της κατανόησης των πιο λεπτών, των πιο περίπλοκων-λεπτεπίλεπτων συσχετισμών ή σχέσεων. Υπάρχει απεριόριστη φαντασία, τηλεπάθεια με τον/την αγαπημένο/η του και μια ροπή στην απώλεια της αίσθησης, της γνώσης, της λογικής που υπήρχε στην έως τώρα πορεία του.


Με την Αφροδίτη, μετατρέπει και τον πιο σκληρό ορθολογιστή άνθρωπο σε έναν απόλυτα ρομαντικό ονειροπόλο ταξιδευτή, που μόνη του έγνοια είναι να υλοποιήσει τα υψηλά ιδεώδη και ιδανικά του έρωτά του! Φλέγεται από επιθυμία για το ταίρι του, ανυπομονεί για την κάθε συνάντηση , υπάρχει πόθος, λαχτάρα, βάσανο, σεξουαλική λοξοδρόμηση, τρέλα!!!


Με τον Άρη , αναπτύσσει μη συμβατικές ιδέες γύρω από τις ερωτικές σχέσεις, περίεργους τρόπους για να εκφράζει τα ερωτικά του συναισθήματα αλλά και μια πλούσια ποικιλόχρωμη φαντασία. Ευαισθησία, έμπνευση, πνευματική αντίληψη συνδυασμένη με πολλά σχέδια με μοναδική κατεύθυνση να ξελογιάσει και να ξελογιαστεί παντελώς από τις καθημερινές συνθήκες διαβίωσης.


Με τον Δία, δίνει άφθονα και πλουσιοπάροχα συναισθήματα που εκφράζονται πληθωρικά. Υπερβολική γενναιοδωρία σε υλικά αγαθά, τα οποία υποτιμώνται εξαιτίας ανάπτυξης μόνο ιδεαλιστικών σκοπών και στόχων. Πλούσιες δυνάμεις αντίληψης  οραματισμού και το δώρο της έμπνευσης. Μια φιλεύσπλαχνη και παθιασμένη φύση η οποία συχνά χάνει τον αυτοέλεγχο της. Αγαπά μόνο για την έννοια της Αγάπης!


Με τον Κρόνο, δημιουργεί μια συνεχή εναλλαγή των διαθέσεων, έναν συνεχή αγώνα μεταξύ ιδεαλιστικών και υλιστικών τάσεων ,αναγκών ή συνηθειών. Το άτομο είναι πρόθυμο να θυσιαστεί, να δώσει φροντίδα και να περιποιηθεί άνευ όρων, ακόμα κι αν χρειαστεί να αυτοπεριοριστεί και να καταπιέσει τον εαυτό του.


Προσοχή και
S.O.S

Οι παραπάνω διελεύσεις του Ποσειδώνα από προσωπικούς πλανήτες του Ωροσκοπίου αφορούν τις λεγόμενες μαλακές γωνιακές όψεις, δηλαδή τα τρίγωνα, εξάγωνα κλπ σε περιπτώσεις που πραγματοποιούνται σκληρές γωνίες , όπως η σύνοδος, η αντίθεση και το τετράγωνο μπορεί να σημαίνουν δύσκολες πραγματοποιήσεις των ιδεών και ευχών του ατόμου. Ανάλογα με την γενέθλια προδιάθεση-σίγουρα θα επιφέρουν ένα συναισθηματικό «ξύπνημα» αλλά με κίνδυνο απογοητεύσεων ή διαψεύσεων. Ερωτικός παραλογισμός κατά κάποιο τρόπο που η εξέλιξή του θα εξαρτηθεί από τη μελέτη του προσωπικού Ωροσκοπίου.

 

O Ποσειδώνας εκφράζει την υπέρτατη, την ύψιστη μορφή αγάπης. Αν η Αφροδίτη εκφράζει γλυκά συναισθήματα, ο Ποσειδώνας σαν την υψηλότερη οκτάβα της στρέφει το βλέμμα στην άνευ όρων και ορίων Αγάπη, αυτή που μας διδάσκει ο Χριστός όταν βρίσκεται στο σταυρό του μαρτυρίου Του. Και αυτή την Αγάπη έχουμε απόλυτη ανάγκη και μας είναι απαραίτητη , τώρα που βαδίζουμε σε ύστατους καιρούς...γιατί στην πραγματικότητα η Αγάπη είναι μία, αδιάσπαστη και άρρηκτη, είτε πρόκειται για αγάπη προς τους γονείς, είτε για αγάπη προς τα παιδιά, είτε αγάπη μεταξύ άνδρα και γυναίκας, γιατί προφανώς, σαν συναίσθημα δεν έχει κατεύθυνση, είναι ροπή προς το κάλλος και την αρετή. Ισως τελικά η αγάπη να είναι το μοναδικό πράγμα που όσο περισσότερο προσφέρουμε , τόσο περισσότερο κατορθώνουμε να έχουμε. Ας αφεθούμε λοιπόν στην μαγεία της κι ας χαθούμε στα απέραντα πελάγη ευτυχίας που μας προσφέρει , οπλισμένοι μόνο με τη συνείδηση της πλήρους  κατάθεσης και ανυστερόβουλης παράδοσης.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,52 βαθμολογία
23 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.